Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, malias4 είπε

Tι λεει το bloodhounds fang αξιζει ; Πρεπει να βγαλεις ενα boss να το παρεις απο οτι ειδα 

Ναι το δίνει ένα boss σε μια αρένα (Evergaol).

Καλό όπλο είναι. Έχει φοβερό skill (L2 και καπάκι R2) και "χτίζει" bleed. Απλά θέλει 17 dex και 18 str.

Πολύ καλό είναι και το Twinblades. Έχει ωραίο moveset. Τσέκαρε το. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όσο ωραίο κι αν είναι το παιχνίδι (ακόμα στο Stormveil Castle είμαι και τρώω ξύλο), θα πω την αμαρτία μου - απλώς μου έχει ανοίξει την όρεξη για το BotW 2. Η ατμόσφαιρα και το θανατικό του παιχνιδιού άλλοτε μου αρέσουν, άλλοτε με ψυχοπλακώνουν. Δεν νιώθω πάντα καλά παίζοντας το. Ενώ με το BotW έπαιζα και μου έφτιαχνε τη διάθεση.

Επεξ/σία από cubilone
  • Like 2
Δημοσ.

Το παιχνίδι ειναι εκπληκτικό, η άπειρη ελευθέρια και η αίσθηση του να ανακαλύπτεις τα πάντα μόνος σου ειναι πραγματικά φοβερή. το πόσο δύσκολο η εύκολο γίνετε εξαρτάται από τον παίκτη και τον τρόπο που παιζει, η δυσκολία ειναι πλήρως προσαρμόσιμη. Προσωπικά λατρεύω που δεν έχει quest log οπως τα souls  και ειναι και αυτό στα τυφλά ως συνήθως, δίνει μια διαφορετική εμπειρία. Αλλά για να πάρεις την πλήρη εμπειρία από το παιχνίδι πρέπει να το παίξεις στα τυφλά, με trophy guides οδηγούς και βιντεάκια η μισή εμπειρία του παιχνιδιού χάνεται, δεν ειναι  παιχνίδι που το τέλειο playthrough με την πρώτη πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό. 

• Like 2
Δημοσ.

τελος σημερα, 137 λεβελ, 100 ωρες.

θελω η from να ξεφυγει απο τη συνταγη του rpg levelling, ποσο μαλλον σε open world παιχνιδι που δινει απειρες δυνατοτητες για farming. Ο πειρασμος να γινεις overpowered δεν θα επρεπε να ειναι τοσο ευκολος και να υπαρχει μεγαλυτερη προκληση στο παιχνιδι. 

οπως και να χει, αξεχαστη εμπειρια. τετοιος εθισμος μονο στα παιχνιδια της from...

• Like 5
Δημοσ.

Το Rune arc όταν το κάνεις use το χάνεις ΚΑΙ όταν πεθάνεις ΚΑΙ όταν κάνεις fast travel? 

Κατά τα άλλα bloodhounds fang κ εγώ αν και παίζω με heavy armor, με βολεύει περισσότερο από κάποια greatswords που έχω βρει. 

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, cubilone είπε

Παιδιά όσο ωραίο κι αν είναι το παιχνίδι (ακόμα στο Stormveil Castle είμαι και τρώω ξύλο), θα πω την αμαρτία μου - απλώς μου έχει ανοίξει την όρεξη για το BotW 2. Η ατμόσφαιρα και το θανατικό του παιχνιδιού άλλοτε μου αρέσουν, άλλοτε με ψυχοπλακώνουν. Δεν νιώθω πάντα καλά παίζοντας το. Ενώ με το BotW έπαιζα και μου έφτιαχνε τη διάθεση.

Αν σε ψυχοπλακώνει το Elden Ring που να παίξεις και Bloodborne… 🤣

• Like 3
Δημοσ.

Στις 42 ωρες βρηκα νεο grace στο Limgrave :PΤωρα ειμαι στις 50 ωρες , ειδα ειδα ενα αρθρο σχετικα με ενα κατανα κ λεω κατσε να δω αν το εχω κ που το βρισκεις . Τελικα ειχα παει στο dungeon κ ειχα βγει απο την αλλη πλευρα χωρις να παιξω το boss :P

Και το σκεφτομουν καλα εδω δεν εχει boss :P :P

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Αν σε ψυχοπλακώνει το Elden Ring που να παίξεις και Bloodborne… 🤣

Το δοκίμασα μία ώρα περίπου και δεν άντεξα πέρα από την πρώτη περιοχή...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, james9tito είπε

Το Rune arc όταν το κάνεις use το χάνεις ΚΑΙ όταν πεθάνεις ΚΑΙ όταν κάνεις fast travel? 

Κατά τα άλλα bloodhounds fang κ εγώ αν και παίζω με heavy armor, με βολεύει περισσότερο από κάποια greatswords που έχω βρει. 

Οχι στο fast travel δεν το χανεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός ο κ@υλάρ@ς ο Crucible Knight είναι ζόρικο παιδί... Τον έβγαλα μεν, αλλά με τέντωσε αρκετά μπορώ να πω...

Καλή φάση είναι και το heroe's grave στην αρχή του game, πριν καν βγεις έξω. Βέβαια θέλει κλειδί. Γίνεται καλό γλέντι μέσα... Χαχαχα. Δοκιμάστε με δική σας ευθύνη! 

1 ώρα πριν, cubilone είπε

Το δοκίμασα μία ώρα περίπου και δεν άντεξα πέρα από την πρώτη περιοχή...

Bloodborne... Με το που ξεκινάει το game, σου έρχεται στη μύτη η μυρωδιά της σαπίλας... Μεγάλο έπος κι αυτό! Δώσ' του σε κάποια φάση μια ευκαιρία.

1 ώρα πριν, Raiden5 είπε

...δεν ειναι  παιχνίδι που το τέλειο playthrough με την πρώτη πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό. 

Ακριβώς! Πολύ σωστός! Πρώτη γύρα στα τυφλά και ό,τι βρούμε. Δεύτερη γύρα θα βρούμε περισσότερα. Τρίτη και φεύγα γύρα ρίχνουμε και καμιά ματιά σε guides κλπ για να δούμε τι χάσαμε.

Κάτι αντίστοιχο έγραψε και ένα παιδί σε προηγούμενη σελίδα: τη μαγεία του να ανακαλύπτεις μόνος σου το game την έχεις μόνο μια φορά. Ας μη τη χαλάσουμε (όσο είναι εφικτό βέβαια).

Επεξ/σία από AnimaTronic
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SlickNick είπε

Έχω παίξει φανατικά τα Souls, από το Demon's Souls στο PS3 μέχρι και το Sekiro που συνεχίζει να είναι το αγαπημένο μου μέχρι και σήμερα. Το Dark Souls 2 μόνο απέφυγα...

Το Elden Ring δυστυχώς το βαρέθηκα πολύ γρήγορα από τα πρώτα boss fights. Με εξαίρεση το open world, το οποίο είναι  όντως εντυπωσιακό, το υπόλοιπο παιχνίδι είναι σε κουραστικό βαθμό μία ανακύκλωση των προηγούμενων. Έχει κορεστεί μέσα μου αυτό το είδος παιχνιδιού.

Δεν λέω ότι είναι κακό παιχνίδι, σε καμία περίπτωση. Απλά νιώθω ότι κάνω roll και summon από το 2009. Με πόνεσε η μέση μου! 😄

Εγω το χα παθει αυτο με το dark souls 3, παντως μετα τις δεκα δεκαπεντε ωρες αλλαζει πολυ το παιχνιδι προς το καλυτερο να ξερεις

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μάγκες εσείς που το έχετε προχωρήσει, δώστε μια βοήθεια:

Έχω καθαρίσει Limgrave και Weeping Peninsula. Έχω φάει πολλά bosses (πάνω από 20). Έχω φάει Margit. Επίσης έχω φτάσει στην αρχή της περιοχής Caelid.

Να πάω προς Caelid ή να μπω στο Stormveil Castle?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε

Έχω καθαρίσει Limgrave και Weeping Peninsula. Έχω φάει πολλά bosses (πάνω από 20). Έχω φάει Margit. Επίσης έχω φτάσει στην αρχή της περιοχής Caelid.

Μπες στο καστρο. Τι λεβελ εισαι;

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε

stormveil και μετα liurnia. τι level εισαι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...