gtsoui Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Ποσο μου αρεσει που μπορεις να πειραματιζεσαι και να προσπαθεις να φτιαχνεις τον χαρακτηρα σου οπως θες. Η νεα χαρακτηρας μου λοιπον ειναι confessor και θα εχει ενα οπλο που θα ειναι dex based με τα αναλογα ashes και στο αλλο χερι να κανω εναλλαγη μεταξυ ασπιδας και οπλου faith. Το θεμα ειναι βεβαια οτι εχει απλωθει αρκετα σε stats που θελω να ανεβασω.. Vigor, mind, dexterity, faith, endurance..αλλα μου αρεσει που σε καθε lvl μου παιρνει ωρα να αποφασισω τι θα ανεβασω. Δεν ξερω βεβαια αν θα εχει αποτελεσμα αλλα δεν με πολυνοιαζει κιολας.. 2
polaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 7/3/2022 στις 5:01 ΜΜ, firepc είπε Να ξερεις οι πιο πολλοι δεν καθονται να τερματισουν τα παιχνιδια. Παιζουν μεχρι να βαρεθουν και τσουπ πηδανε στο επομενο. Δες πχ. ποσοι στριμερς παρατησαν το DL2 στο τριωρο. Με το που πηραν το κλειδακι του Forbidden west, χαιρετησαν αμεσως. Θελω να πω οτι δεν παρατησαν μονο το DS3. Ετσι κανουν με ολα τα παιχνιδια γτ αυτη ειναι η νοοτροπια τους (στριμερς ή απλοι gamers) Έχεις δίκιο, προσωπικά δε θυμάμαι να έχω τερματίσει κανένα game εδώ και 15-20 χρόνια. Παίζω όσο είναι και μετά όταν το βαρεθώ επειδή γίνεται repetitive, απλά το αφήνω και πάω στο επόμενο. Οι εταιρείες μπορεί να βγάζουν όσα DLC θέλουν, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι το ίδιο και το ίδιο. Οπότε το πόσοι τελείωσαν το Elden και πόσοι όχι δε νομίζω οτι μας δίνει το οποιοδήποτε ουσιαστικό insight.
costacurta Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάγκες εγώ έκανα mage build, ψάχτηκα σχεδόν σε όλα τα spells βρήκα τα αγαπημένα μου. Αν και τούμπανο ένιωσα λίγο ότι γίνεται επανάληψη στο gameplay λόγω της προσέγγισης του class μου. Εκεί λοιπόν στις 40 ώρες ανακάλυψα το moonlight katana που κάνει upscale κυρίως με intelligence ενώ έχει blood damage και ίσως το καλύτερο ash. Αυτοματα πλέον είχα δύο επιλογές μάχης/gameplay και άλλαζα αναλόγως εχθρών κάνοντας έτσι το παιχνίδι πιο φρέσκο. Και χωρίς περιορισμούς στα stats λόγω hybrid διαμοιρασμό των levels.Ουσιαστικα με καθαρό intelligence build πλέον έχω 2 τρόπους παιχνιδιού Το μόνο που ενοχλεί πλέον είναι πως όταν ξεμπερδέψω από τη συνολική εμπειρία θα είμαι κενός. Να πιάσω τι τώρα... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από costacurta 2
Soler777 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, polaki είπε Έχεις δίκιο, προσωπικά δε θυμάμαι να έχω τερματίσει κανένα game εδώ και 15-20 χρόνια. Παίζω όσο είναι και μετά όταν το βαρεθώ επειδή γίνεται repetitive, απλά το αφήνω και πάω στο επόμενο. Οι εταιρείες μπορεί να βγάζουν όσα DLC θέλουν, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι το ίδιο και το ίδιο. Οπότε το πόσοι τελείωσαν το Elden και πόσοι όχι δε νομίζω οτι μας δίνει το οποιοδήποτε ουσιαστικό insight. Μην τα τσουβαλιαζουμε ολα επειδη εσυ εχεις πεσει σε βαρετα παιχνιδια η δεν εχεις ορεξη να παιξεις δε σημαινει οτι ολα ειναι repetitive, υπαρχουν πολλα διαμαντια που μπορει να μην ξερεις καν οτι υπαρχουν,ημαρτον 1
gtsoui Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μολις τωρα πηρα χαμπαρι και αφου αγορασα καποια ashes οτι δεν ειναι αναγκαστικο να αλλαξεις affinity στο οπλο σου...εκτος και αν κανω καποιο λαθος
gtsoui Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Απο οτι ειδα στις ρυθμισεις του dynamic tone mapping το hgig δεν πρεπει να δουλευει καν στο παιχνιδι.. Το εβαλα off και δεν εχει καμια διαφορα. Μηπως να το βαλω on καλυτερα λεω..
SlickNick Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Έχω παίξει φανατικά τα Souls, από το Demon's Souls στο PS3 μέχρι και το Sekiro που συνεχίζει να είναι το αγαπημένο μου μέχρι και σήμερα. Το Dark Souls 2 μόνο απέφυγα... Το Elden Ring δυστυχώς το βαρέθηκα πολύ γρήγορα από τα πρώτα boss fights. Με εξαίρεση το open world, το οποίο είναι όντως εντυπωσιακό, το υπόλοιπο παιχνίδι είναι σε κουραστικό βαθμό μία ανακύκλωση των προηγούμενων. Έχει κορεστεί μέσα μου αυτό το είδος παιχνιδιού. Δεν λέω ότι είναι κακό παιχνίδι, σε καμία περίπτωση. Απλά νιώθω ότι κάνω roll και summon από το 2009. Με πόνεσε η μέση μου! 😄 1
polakis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Πλεον φαρμαρω κι εχω φτασει λεβελ 100 χθες βραδυ. Ετοιμαζομαι για τις δυσκολες περιοχες! 1
nickk0kkav Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Νομιζω δε χρειαζεται τοσο επιθετικο greeding . Εχει τοσα πραγματα να κανεις κ να δοκιμασεις . Μολις εφαγα το δρακο στη γεφυρα πχ κ πηρα 3 level μαζεμενα . Σε αλλα σημεια τρωω ακομα ξυλο μαζεμενο . Ετσι ειναι αυτα 1
polakis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Και το καψιμο συνεχιζεται. 110 λεβελ και προχωραμε. Ορεξη να εχεις να φαρμαρεις το παιχνιδι. Νομιζω παει μεχρι 792 λεβελ
jokul7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Χιόνια... Μέχρι εδώ ήταν με το 88 lvl... Πάμε για farming... 4
malias4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Απο οτι καλαταβα το φαρμαρισμα να ανεβεις λεβελ δεν σου κανει κ κατι τοσο αξιολογο. Αν δεν αναβαθμισεις οπλα κ summons κτλ δεν πας πουθενα. Εγω μονο ξυλο, τρωω αλλα μου δινουν κι ολας 😂
AnimaTronic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ το πάω λίγο πιο χαλαρά για την απόλαυση. Φοβάμαι ότι θα τελειώσει (ΝΟΤ). Ξεκίνησα Astrologer. Είμαι 48 level. Ανέβασα 26 int, 20 dex και 18 str και παίζω με Meteorite Staff και Bloodhound's Fang. Έχω καθαρίσει Weeping Peninsula και τελειώνω και το υπόλοιπο κομμάτι του Limgrave. Πήγα και σε ένα μέρος που λέγεται Crystal Cave, μέσω ενός σεντουκιού που με μετέφερε εκεί. Φάρμαρα κάτι γ@μημεν3ς κατσαριδοακριδες που για να τις βαρέσεις, πρέπει να κάνεις τάμα στην Παναγία Σουμελά... Έχω φάει Margit από νωρίς, αλλά φοβάμαι να μπω στο κάστρο... Χαχαχαχα. Το game είναι απόλαυση πραγματικά! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από AnimaTronic 2
malias4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε Εγώ το πάω λίγο πιο χαλαρά για την απόλαυση. Φοβάμαι ότι θα τελειώσει (ΝΟΤ). Ξεκίνησα Astrologer. Είμαι 45 level. Ανέβασα 25 int, 20 dex και 18 str και παίζω με Meteorite Staff και Bloodhound's Fang. Έχω καθαρίσει Weeping Peninsula και τελειώνω και το υπόλοιπο κομμάτι του Limgrave. Πήγα και σε ένα μέρος που λέγεται Crystal Cave, μέσω ενός σεντουκιού που με μετέφερε εκεί. Φάρμαρα κάτι γ@μημεν3ς κατσαριδοακριδες που για να τις βαρέσεις, πρέπει να κάνεις τάμα στην Παναγία Σουμελά... Έχω φάει Margit από νωρίς, αλλά φοβάμαι να μπω στο κάστρο... Χαχαχαχα. Το game είναι απόλαυση πραγματικά! Tι λεει το bloodhounds fang αξιζει ; Πρεπει να βγαλεις ενα boss να το παρεις απο οτι ειδα
sarakinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, malias4 είπε Tι λεει το bloodhounds fang αξιζει ; Πρεπει να βγαλεις ενα boss να το παρεις απο οτι ειδα Είμαι στα 3/4 του παιχνιδιού ( νομίζω ) με αυτό μόνιμα στο +9. Για μένα πολύ καλό! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα