ilos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, DrFreeman είπε Συγνώμη, ίσως δεν έγινα απόλυτα αντιληπτός. Αναφερόμουν ακόμη (ίσως και κυρίως) σε ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπαίξει DS game, αλλά ίσως έχουν ακούσει πολλά και καλά για την From Software και αποφασίζουν να παίξουν για πρώτη φορά τέτοιου τύπου game, εν προκειμένω το Elden Ring. Αυτό που λες για το level up προσωπικά δε μου λέει κάτι, διότι μη γνωρίζοντας από πριν ιδιαιτερότητες του genre αυτού δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην κάνει κάποιος level up. Παραδοσιακά στο gaming το level up είναι πάντα κάτι καλό, έτσι; Το ερώτημα λοιπόν ξανά: το παιχνίδι θα καταστήσει σαφές τι συμφέρει σε κάθε περίπτωση να κάνεις ώστε να μην αυτοπαγιδευτείς σε άκυρες επιλογές που ίσως δεν διορθώνονται; ΑΝ δε σε νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ το pvp ανέβασε ότι stats θέλεις δε παίζει κανένα ρόλο in the long run.
ilos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, kostakis1978nov είπε Για πρωτάρης από που να ξεκινήσω; Από Elden Ring ή Demon Souls (στο PS5); Αν παίξεις το DeS μετά το ER θα νομίζεις ότι παίζεις pacman από πλευράς game mechanics. It pains me to say it αλλά skip το DeS και πιάσε κατευθείαν την παιχνιδάρα. 5
AlgorZeus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Συμφωνώ με ilos ,Elden κι από εμένα με κλειστά μάτια. Ποτέ δεν είχα υπομονή με τέτοιου είδους παιχνίδια με το συγκεκριμένο έχω😉 Ίσως βέβαια να ευθύνεται και το Remnant from ashes για αυτό.... 2
Charismo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 40 ώρες in και μόλις συνειδητοποίησα πως μπορείς να κάνεις rest και level up στο Roundtable. 1
gtsoui Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Λοιπον...μετα απο αρκετες ωρες και καμποσο exploration σκοτωσα το πρωτο main boss οντας περιπου 37lvl... Με το που εγινε αυτο, κλασικος εγω, απλα ξεκινησα μολις τωρα το παιχνιδι απο την αρχη.. Κατι δεν μου καθοταν καλα στον χαρακτηρα μου. Το κανω πολυ συχνα αυτο σε τετοιου ειδους παιχνιδια. Αυτη τη φορα φτιαχνουμε γυναικα σαν χαρακτηρα και εδωσα το ελευθερο στην γυναικα μου να την φτιαξει....Eyeliners, κραγιον, σκιες και δεν συμμαζευεται....Δεν ειναι χαρακτηρας για elden ring αυτη, αλλα για την πασαρελα της chanel...
Charismo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, gtsoui είπε Λοιπον...μετα απο αρκετες ωρες και καμποσο exploration σκοτωσα το πρωτο main boss οντας περιπου 37lvl... Με το που εγινε αυτο, κλασικος εγω, απλα ξεκινησα μολις τωρα το παιχνιδι απο την αρχη.. Κατι δεν μου καθοταν καλα στον χαρακτηρα μου. Το κανω πολυ συχνα αυτο σε τετοιου ειδους παιχνιδια. Αυτη τη φορα φτιαχνουμε γυναικα σαν χαρακτηρα και εδωσα το ελευθερο στην γυναικα μου να την φτιαξει....Eyeliners, κραγιον, σκιες και δεν συμμαζευεται....Δεν ειναι χαρακτηρας για elden ring αυτη, αλλα για την πασαρελα της chanel... Να ξέρεις πάντως πως μετά το δεύτερο demigod σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις total respec των stats και στον καθρέφτη στο Roundtable Hold μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση, οπότε δε χρειάζεται να ξαναφτιάχνεις character. 1
ilos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, gtsoui είπε Λοιπον...μετα απο αρκετες ωρες και καμποσο exploration σκοτωσα το πρωτο main boss οντας περιπου 37lvl... Με το που εγινε αυτο, κλασικος εγω, απλα ξεκινησα μολις τωρα το παιχνιδι απο την αρχη.. Κατι δεν μου καθοταν καλα στον χαρακτηρα μου. Το κανω πολυ συχνα αυτο σε τετοιου ειδους παιχνιδια. Αυτη τη φορα φτιαχνουμε γυναικα σαν χαρακτηρα και εδωσα το ελευθερο στην γυναικα μου να την φτιαξει....Eyeliners, κραγιον, σκιες και δεν συμμαζευεται....Δεν ειναι χαρακτηρας για elden ring αυτη, αλλα για την πασαρελα της chanel... RESPEC + customization την εμφάνιση γίνεται ότι ώρα θέλεις. Αυτό που δε μπορείς να αλλάξεις είναι το starting class και το gift. Εγώ από την κ@υλά μου να το ξεκινήσω κιόλας δε διάλεξα καν gift.😁
George7Byron Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Παίδες αν πουλήσουμε ενα όπλο, μπορούμε να το ξαναγοράσουμε καπου? Πούλησα το reduvia dagger πριν κατι μέρες και μάλλον το κλαίω...
Charismo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, George7Byron είπε Παίδες αν πουλήσουμε ενα όπλο, μπορούμε να το ξαναγοράσουμε καπου? Πούλησα το reduvia dagger πριν κατι μέρες και μάλλον το κλαίω... Δε γίνεται δυστυχώς, όπως και σε προηγούμενα games. Μόνο σε επόμενο playthrough μπορείς να ξαναπάρεις τα unique items. Το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν έχει πάνω από ένα copy. 1
xavier Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 εγω καθημερινες δυσκολα παιζω παιχνιδι. απο τοτε που το αρχισα, δεν κανω τιποτα αλλο. ξυπναω το πρωι και πριν φυγω για τη δουλεια παιζω elden ring, γυρναω απο τη δουλεια και παιζω elden ring. Ειναι τρομερα εθιστικο. Τελειο δεν ειναι. Και ο δεικτης δυσκολιας εχει πεσει κατακορυφα. Για μενα εχοντας δει τη συνταγη του sekiro, πραγματικα πιστευω οτι η from πρεπει να σταματησει τη συνταγη των souls με τα level και τη τεραστια δυσκολια του balancing και να στραφει περισσοτερο στο sekiro gameplay , που ειναι πιο καθαρα skill based. 1
zeke Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, xavier είπε Και ο δεικτης δυσκολιας εχει πεσει κατακορυφα. Για μενα εχοντας δει τη συνταγη του sekiro, πραγματικα πιστευω οτι η from πρεπει να σταματησει τη συνταγη των souls με τα level και τη τεραστια δυσκολια του balancing και να στραφει περισσοτερο στο sekiro gameplay , που ειναι πιο καθαρα skill based. Γενικα ειναι λιγο απ'ολα με το balancing,,,,πανω κατω οπως στα souls, δυσκολο κ ευκολο ταυτοχρονα. Απο την αλλη το sekiro gameplay ηταν ενα r1+l1 non stop spam fest, καμια σχεση με skill based. To μονο δυσκολο ηταν το transition απο τα souls στο sekiro, τελειως αλλη λογικη.
polakis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια τα καταφερα και το προχωρησα. Εσφαξα τον δρακο για farm και πηγα λεβελ 40+ και νικησα margit και μολις τωρα τον godfrit! Εφτασα πλεον λεβελ 45. Τωρα που πρεπει να παω για να προχωρησει το story; Δεν εχω ιδεα Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από polakis21 1
ilos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, polakis21 είπε Παιδια τα καταφερα και το προχωρησα. Εσφαξα τον δρακο για farm και πηγα λεβελ 40+ και νικησα margit και μολις τωρα τον godfrit! Εφτασα πλεον λεβελ 45. Τωρα που πρεπει να παω για να προχωρησει το story; Δεν εχω ιδεα Αν και το game σου δίνει την ελευθερία να πας όπου θέλεις, το πιο συνετό και βατό path θα ήταν να πας πρώτα νότια στο weeping και μετά βόρεια στην Liurnia of the lakes για να βρεις τον 2ο demigod.
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, polakis21 είπε Παιδια τα καταφερα και το προχωρησα. Εσφαξα τον δρακο για farm και πηγα λεβελ 40+ και νικησα margit και μολις τωρα τον godfrit! Εφτασα πλεον λεβελ 45. Τωρα που πρεπει να παω για να προχωρησει το story; Δεν εχω ιδεα Η επόμενη περιοχή που θες να πας είναι Lurnia Lake που βρίσκεται στο πάνω αριστερά/βόρειο μέρος του χάρτη αμέσως μετά το κάστρο δηλαδή. Εδώ και ένα guide με τα προτεινόμενα level ανάλογα τις περιοχές στο περίπου https://eldenring.wiki.fextralife.com/Recommended+Level+by+Location
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα