malias4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Τι cheat το summons , εδω μου πινουν το αιμα μα καλαμακι χοντρο για γρανιτες. Μακαρι να μου εβγαζε κ τον Βαμβακουλα τον ιδιο να τους τριπλαρει κ να βαραω εγω στο ψαχνο !! Τωρα ειδα που λετε να ανεβασουμε λεβελ τους λυκους παω να ψαχτω να δω πως θα το κανω 😂 Μου εχει φαει την ζωη αυτο το παιχνιδι ρε , πρωτη φορα souls like κ μου αρεσει παρα πολυ. Ισως τα αλλα open world στυλ assasins creed κτλ τα βαριομουνα μετα απο λιγο γιατι σου ελεγαν πηγαινε στο ταδε σημειο να κανεις το ταδε πραγμα. Ακολουθα το χαρτη κτλ κτλ Εδω σου λεει καλως ηρθες κανε οτι θες. Μονο ετοιμασου να " you died " 😁 3
polakis21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω χασει την μπαλα; -Πως κανεις αναβαθμιση στα summons; -Πως καλεις καποιον για βοηθεια online; -Πως βαζεις εξτρα ιδιοτητες στα οπλα; -Πως φτιαχνεις φιλτρα που σου δινουν εξτρα δυναμεις και προστασια;
Anakha Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, polakis21 είπε Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω χασει την μπαλα; -Πως κανεις αναβαθμιση στα summons; -Πως καλεις καποιον για βοηθεια online; -Πως βαζεις εξτρα ιδιοτητες στα οπλα; -Πως φτιαχνεις φιλτρα που σου δινουν εξτρα δυναμεις και προστασια; Σε αυτά τα παιχνίδια δυστυχώς πρέπει να παίζεις μαζί με το κινητό στο χέρι και να ψάχνεις στο google. Για παραδειγμα για να κάνεις αναβάθμισει στα summons πρεπει να συναντήσεις ενα NPC. Αν τυχόν δεν τη συναντήσεις μπορεί να βγάλεις όλο το παιχνίδι χωρίς να μπορείς να κανεις αναβάθμιση τα summons. Δεν στο λέει πουθενά. Ψάξε google να δείς και για sidequests. Έχει πολύ πραγμα που είναι βέβαιο πως δεν θα τα βρείς απο μόνος σου και θα χάσεις πολλά όπλα, πανοπλίες και spells. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Anakha 1
Charismo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, polakis21 είπε Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω χασει την μπαλα; -Πως κανεις αναβαθμιση στα summons; -Πως καλεις καποιον για βοηθεια online; -Πως βαζεις εξτρα ιδιοτητες στα οπλα; -Πως φτιαχνεις φιλτρα που σου δινουν εξτρα δυναμεις και προστασια; Τα βάζω σε spoiler σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τα βρει μόνος του. Spoiler 1. Τα Summons τα κάνεις upgrade αφού ολοκληρώσεις το quest της Roderika. Είναι από τα πρώτα sidequests που θα συναντήσεις. Όταν το ολοκληρώσεις θα μπορείς να πηγαίνεις στη Roderika και με κάποια items που σου ζητάει τα αναβαθμίζεις. 2. Χρειάζεσαι το item που λέγεται Furlcalling Finger Remedy. Υπάρχουν πολλά items που αφορούν online, αλλά το συγκεκριμένο θα κάνει ορατά τα summon signs άλλων παικτών. Ουσιαστικά τα αφήνουν έξω από boss π.χ. και εσύ τους καλείς αφού χρησιμοποιήσεις το παραπάνω item για βοήθεια. 3. Στο Roundtable από τον Blacksmith χρησιμοποιείς τα Ashes of War. Ανάλογα με το όπλο κουμπώνεις ashes που του ταιριάζουν. 4. Χρειάζεσαι το crafting kit από τον Kale και την αντίστοιχη συνταγή. Υπάρχουν δεκάδες. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Charismo 4
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, webm0nst3r είπε Για κάποιον που παράτησε το Demon's Soul από το tilt, θα προτείνατε το Elden Ring ; Οχι, γιατί είναι πιο δύσκολο από αυτό. Απο την άλλη βέβαια μιας και είμαστε στην ενότητα των κονσολών, υπάρχει πάντα η επιλογή της δοκιμής με αγορά κουτάτου παιχνιδιου(καινούργιου ή μτχ)και αν δει κάποιος ότι το παιχνίδι δεν είναι για αυτόν, το βάζει αγγελία.
kalliosmanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Έχει παραλάβει κάνεις steelbook απο you.gr? 1
ilos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Και γω παρόμοια εμπειρία έχω. Τα μεγάλα power spikes ήταν πρώτα το bloody slash και εχθές το mimic ashes. Σε βαθμό που απ'τη μία νιώθω ότι cheesάρω το παιχνίδι καθώς τα πάντα βγαίνουν 1st try αλλά απ'την άλλη δε βλέπω το λόγο να βάλω extra challenges στον εαυτό μου μη χρησιμοποιώντας εργαλεία του παιχνιδιού που είναι ήδη challenging. Στο 3ο boss που έφαγα χθες στις 41 ώρες είμαι πάντως νομίζω 95 lvl χωρίς να κάνω power leveling ούτε μια στιγμή. Δε καταλαβαίνω πώς έχουμε όλοι τόση μεγάλη διαφορά στα lvls. Και εγώ κάπου εκεί είμαι στα levels με 3 demigods, αλλά έχω πολύ παραπάνω ώρες γιατί δε παίζω με το wiki και εξερευνώ στα τυφλά. Ανοίγω map μόνο όταν είναι να εγκαταλείψω συγκεκριμένη περιοχή ή αν έχω κολλήσει κάπου για το progress (πχ festival) θα δω αναλυτικά τι παίζει. Το συναίσθημα του blind run σε αυτό το παιχνίδι είναι άπαιχτο και ας αργήσεις να το τελειώσεις ή έχεις "τζούφιες" σε levels ώρες. 6 ώρες πριν, DrFreeman είπε Συμφωνώ, το πρόβλημα προκύπτει όμως όταν το ίδιο το παιχνίδι τιμωρεί πολύ αυστηρά "λαθος" επιλογές ή επιλογές που έγιναν εν αγνοία (θεωρώντας ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει πραγματεία επί του game πριν το παίξει). Ιδανικά θα έπρεπε όλα αυτά να μαθαίνονται με ομαλό τρόπο και να είναι ενσωματωμένα στο gameplay - πρακτικώς αόρατα. Διότι μετά από 50-100 ώρες οι λάθος επιλογές που κάνουν το game unplayable ίσως είναι dealbreaker. Συγνώμη αλλά δεν υπάρχουν λάθος επιλογές στο συγκεκριμένο game, να μου πεις στο DeS θα σου πω ναι για νέους παίχτες. Εδώ μπορείς να κάνεις respec πάρα πολύ νωρίς (2ο demigod). Εκτός αν μιλάμε για λάθη στο soul range για low level invasions, οπότε why the fuck did you level up? 😁Το "πρόβλημα" για μένα είναι κάποια NPC sidequest και τα triggers τους που δε ξέρεις τι κάνει τι, ποιος πάει που κάθε φορά, και αν σπάνε για άκυρους λόγους. Πχ εμένα είναι μάλλον broken της Hyetta ίσως επειδή έφαγα το μάτι του Sauron πριν πάω inhibation church, αλλά μου είχε σπάσει τα νεύρα και ήθελα να εξερευνήσω με την ησυχία μου την area.😁 Και ίσως και άλλα γιατί δε τους βρήκα νωρίς ή επειδή δε τους έκανα summon (πχ έμαθα μετά ότι η Nephelis σου δίνει ένα talisman αν τη φωνάξεις στο Godrick fight)... Και αυτό είναι κρίμα γιατί αναγκάζουν κόσμο (ειδικά όσοι πάνε για platinum) να παίζει με το wiki ανοιχτό 1st run. Πιο πολύ πρόβλημα είναι τα smithing materials στην αρχή (ειδικά στα κοινά όπλα), αλλά υποθέτω αν παίζεις με το wiki ανοιχτό ούτε αυτό είναι θέμα γιατί θα ξέρεις από πριν που να τρέξεις για τα bells. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από ilos 2 1
DrFreeman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ilos said: Συγνώμη αλλά δεν υπάρχουν λάθος επιλογές στο συγκεκριμένο game, να μου πεις στο DeS θα σου πω ναι για νέους παίχτες. Εδώ μπορείς να κάνεις respec πάρα πολύ νωρίς (2ο demigod). Εκτός αν μιλάμε για λάθη στο soul range για low level invasions, οπότε why the fuck did you level up? 😁Το "πρόβλημα" για μένα είναι κάποια NPC sidequest και τα triggers τους που δε ξέρεις τι κάνει τι, ποιος πάει που κάθε φορά, και αν σπάνε για άκυρους λόγους. Πχ εμένα είναι μάλλον broken της Hyetta ίσως επειδή έφαγα το μάτι του Sauron πριν πάω inhibation church, αλλά μου είχε σπάσει τα νεύρα και ήθελα να εξερευνήσω με την ησυχία μου την area.😁 Και ίσως και άλλα γιατί δε τους βρήκα νωρίς ή επειδή δε τους έκανα summon (πχ έμαθα μετά ότι η Nephelis σου δίνει ένα talisman αν τη φωνάξεις στο Godrick fight)... Και αυτό είναι κρίμα γιατί αναγκάζουν κόσμο (ειδικά όσοι πάνε για platinum) να παίζει με το wiki ανοιχτό 1st run. Πιο πολύ πρόβλημα είναι τα smithing materials στην αρχή (ειδικά στα κοινά όπλα), αλλά υποθέτω αν παίζεις με το wiki ανοιχτό ούτε αυτό είναι θέμα γιατί θα ξέρεις από πριν που να τρέξεις για τα bells. Συγνώμη, ίσως δεν έγινα απόλυτα αντιληπτός. Αναφερόμουν ακόμη (ίσως και κυρίως) σε ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπαίξει DS game, αλλά ίσως έχουν ακούσει πολλά και καλά για την From Software και αποφασίζουν να παίξουν για πρώτη φορά τέτοιου τύπου game, εν προκειμένω το Elden Ring. Αυτό που λες για το level up προσωπικά δε μου λέει κάτι, διότι μη γνωρίζοντας από πριν ιδιαιτερότητες του genre αυτού δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην κάνει κάποιος level up. Παραδοσιακά στο gaming το level up είναι πάντα κάτι καλό, έτσι; Το ερώτημα λοιπόν ξανά: το παιχνίδι θα καταστήσει σαφές τι συμφέρει σε κάθε περίπτωση να κάνεις ώστε να μην αυτοπαγιδευτείς σε άκυρες επιλογές που ίσως δεν διορθώνονται; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από DrFreeman
AlgorZeus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, kostakis1978nov είπε Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση. Για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ Souls games, το Elden Ring σε τι επίπεδο δυσκολίας βρίσκεται; Να το δοκιμάσει ή θα το παρατήσει γρήγορα; Ευχαριστώ Κι εγώ πρωτάρης είμαι και δηλώνω γοητευμένος με το παιχνίδι. Εάν έχεις λίγο υπομονή και το παίξεις χωρίς φόβο το παλεύεις, βοηθάει και το ότι είναι open world, κόλλας κάπου; τρως ξύλο🤔 φεύγεις για αλλού και επιστρέφεις οταν έχεις δυναμώσει.😁 Είναι απίστευτη εμπειρία. 3
kostakis1978nov Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, AlgorZeus είπε Κι εγώ πρωτάρης είμαι και δηλώνω γοητευμένος με το παιχνίδι. Εάν έχεις λίγο υπομονή και το παίξεις χωρίς φόβο το παλεύεις, βοηθάει και το ότι είναι open world, κόλλας κάπου; τρως ξύλο🤔 φεύγεις για αλλού και επιστρέφεις οταν έχεις δυναμώσει.😁 Είναι απίστευτη εμπειρία. Για πρωτάρης από που να ξεκινήσω; Από Elden Ring ή Demon Souls (στο PS5);
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Συγνώμη, ίσως δεν έγινα απόλυτα αντιληπτός. Αναφερόμουν ακόμη (ίσως και κυρίως) σε ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπαίξει DS game, αλλά ίσως έχουν ακούσει πολλά και καλά για την From Software και αποφασίζουν να παίξουν για πρώτη φορά τέτοιου τύπου game, εν προκειμένω το Elden Ring. Αυτό που λες για το level up προσωπικά δε μου λέει κάτι, διότι μη γνωρίζοντας από πριν ιδιαιτερότητες του genre αυτού δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην κάνει κάποιος level up. Παραδοσιακά στο gaming το level up είναι πάντα κάτι καλό, έτσι; Το ερώτημα λοιπόν ξανά: το παιχνίδι θα καταστήσει σαφές τι συμφέρει σε κάθε περίπτωση να κάνεις ώστε να μην αυτοπαγιδευτείς σε άκυρες επιλογές που ίσως δεν διορθώνονται; Κάθε φορά αυτό το πράγμα γίνεται,και κάθε φορά οι περισσότεροι που τα ξεκινάνε τα παιχνίδια της From(λόγω καλών βαθμολογιών/hype καλή ώρα όπως τώρα),τα παρατάνε αργότερα. Ειδικά στο Elden Ring και το πόσο δύσκολο γίνεται αργότερα(λόγω του ότι το αγόρασαν και πολλοι),θα γίνει και το παιχνίδι που θα το παρατήσουν οι περισσότεροι. Βασικά έτσι όπως βλέπω το last boss και το ξανασκέφτομαι,αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι reviewers που έδωσαν τα 10ρια το ολοκλήρωσαν το παιχνίδι, και κάτι μου λέει ότι μάλλον όχι. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Fulgore
jimtriol Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DrFreeman είπε Συγνώμη, ίσως δεν έγινα απόλυτα αντιληπτός. Αναφερόμουν ακόμη (ίσως και κυρίως) σε ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπαίξει DS game, αλλά ίσως έχουν ακούσει πολλά και καλά για την From Software και αποφασίζουν να παίξουν για πρώτη φορά τέτοιου τύπου game, εν προκειμένω το Elden Ring. Αυτό που λες για το level up προσωπικά δε μου λέει κάτι, διότι μη γνωρίζοντας από πριν ιδιαιτερότητες του genre αυτού δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην κάνει κάποιος level up. Παραδοσιακά στο gaming το level up είναι πάντα κάτι καλό, έτσι; Το ερώτημα λοιπόν ξανά: το παιχνίδι θα καταστήσει σαφές τι συμφέρει σε κάθε περίπτωση να κάνεις ώστε να μην αυτοπαγιδευτείς σε άκυρες επιλογές που ίσως δεν διορθώνονται; Το level παίζει ρόλο για summons ,invades ,pvp κτλ..Αν σκοπεύεις να κάνεις τα παραπάνω καλό θα είναι να μην ανέβεις πολύ για να βρίσκεις παίκτες..Βέβαια ούτως η άλλως μετά από ένα σημείο,δεν έχω δει τα caps ακόμα, και να ανεβαίνεις λεβελ δε κανει και μεγάλη διαφορα αν έχεις φτιάξει το build που θες ,που άνετα πιστεύω γύρω στο 80 το φτιάχνεις. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από jimtriol 1
nickk0kkav Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Κάθε φορά αυτό το πράγμα γίνεται,και κάθε φορά οι περισσότεροι που τα ξεκινάνε τα παιχνίδια της From(λόγω καλών βαθμολογιών/hype καλή ώρα όπως τώρα),τα παρατάνε αργότερα. Ειδικά στο Elden Ring και το πόσο δύσκολο γίνεται αργότερα(λόγω του ότι το αγόρασαν και πολλοι),θα γίνει και το παιχνίδι που θα το παρατήσουν οι περισσότεροι. Βασικά έτσι όπως βλέπω το last boss και το ξανασκέφτομαι,αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι reviewers που έδωσαν τα 10ρια το ολοκλήρωσαν το παιχνίδι, και κάτι μου λέει ότι μάλλον όχι. Προφανως κ οι περισσοτεροι reviewers δεν τελειωσαν το παιχνιδι εδω δεν τελειωνουν αλλα κ αλλα . Θεωρητικα παντως ολοι οσοι το πηραν ειναι φαν οποτε θα εγραψαν καμποσες ωρες . Επειδη τους αρεσε , οχι απο φιλοτιμο Παντως το ποσοι θα τελειωσουν το game δεν εχει καμια σχεση με τη βαθμολογια που αξιζει το καθε παιχνιδι . Τιποτα δεν αρεσει σε ολους ετσι κι αλλιως (εκτος απο τη σοκολατα αλλα κ αυτο παιζεται ) ‐----------- Εχω φαει τον goldrick δε ξερω ποσες ωρες και ΤΩΡΑ καταλαβα πως λειτουργουν οι great runes. Ενταξει το ξεφτυλισαν εστω κατι επρεπε να ελεγαν . Παιζει να μου ξεφυγε κ εμενα τι να πω Edit επισης δεν εχω ιδεα που πρεπει να παω για τον επομενο demigod . Μαλλον εχω μια γενικη ιδεα γιατι τα λεει ο τυπας στο round table . Οταν αποφασισω να συνεχισω main quest θα παιξει guide για ξεκαθαρη κατευθυνση μαλλον Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από nickk0kkav 1
AlgorZeus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, Chocobo είπε Ή έχω περάσει πάρα πολλές ώρες στο bloodborne ή ξέχασα τα souls ή έχω λάθος προσέγγιση στο παιχνίδι. Προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ οσο μπορώ internet γιατί χάνεις πολύ απο το explore/προσωπικό κόπο αλλά εχω φτάσει σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω αν λόγω του open world πρέπει να φαρμάρω δίχως αύριο πριν πάω σε boss αλλά έχω χάσει απο Margit 15-20 φορές.Θεωρώ πως απο την ώρα που φτάνεις στο boss πάνω κάτω θα είσαι σε level να μπορείς να νικήσεις.Με το εν λόγω όμως θέλω θεωρητικά 60-70 hit να τον σκοτώσω και 7-8 hit για να χάσω. Τι level φάγατε τον Margit ? Επίσης το parry(το οποίο στο bloodborne ήταν ΟP) είναι και εδώ εξίσου καλό ; Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να μου'να 21-22 με λύκους και μετεορ staff
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλος και από εμένα το παιχνίδι. Ας γράψω 2 λόγια για αυτό. Τι μου άρεσε +art direction/ατμόσφαιρα. +open world/exploration/καλοσχεδιασμένος χάρτης. Με μεγάλη διαφορά το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ειδικά μιας και είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε παιχνίδι της σειράς,χωρίς όμως να χάνει την ταυτότητα του. Κυριολεκτικά 10/10 σε αυτο το κομμάτι. Επίσης ο χάρτης έχει ποικιλία στις διαφορετικές περιοχές, δεν είναι ολόκληρος σαν την πρώτη περιοχή με τα χορτάρια. Ευπρόσδεκτη η προσθήκη του αλόγου όπως και των πολλών ''bonfire'' με δυνατότητα teleport με το καλημέρα. +ποικιλία εχθρών/bosses. Αλλό ένα σημαντικό στοιχείο,το ότι συνολικά θα δείς πολλούς διαφορετικούς εχθρούς,mini bosses και κανονικά bosses +ποικιλία όπλων/spells/miracles/ασπίδων κλπ. Αυτο το καταλαβαίνεις πολύ από την μέση του παιχνιδιού και μετά. +Δυνατότητα Respec(αλλαγής των πόντων δηλαδή),μετά το 2ρο major boss. Ενισχύει το παραπάνω, αφού στην ουσία μπορείς να παίξεις το κάθε boss όπως σε βολεύει. Αν για παράδειγμα τα βλέπεις σκούρα σαν μάγος, γυρίζεις επι τόπου σε melee με 2handed/katana κλπ. +Η προσθήκη των ashes που βοηθάνε αρκετά,ειδικά για όποιον θέλει να παίξει solo/offline. +πολλαπλά τέλη(6 νομίζω) +free (ps/xbox)upgrade +μεγάλη διάρκεια. Ανάλογα βέβαια τι explore θα κάνει ο καθένας και πόσο θα κολλήσει στο κάθε boss,μιλάμε σίγουρα για 60+ώρες,μην πώ και παραπάνω για το πρώτο run του καθενός. +γρήγορο loading. Τι δεν μου άρεσε -δεν γνωρίζεις τα status buffs/debuffs που έχεις -δεν μπορείς να κάνεις παύση στο παιχνίδι όπως στο πρόσφατο Sekiro, έστω σε offline mode. -απόδοση. Επρεπε να τρέχει καλύτερα,ειδικά στις next gen κονσόλες -side quests. Πολύ εύκολο να τα χάσεις(χωρίς οδηγό),όπως και να τα ξεχάσεις αν τα έχεις πάρει. Κλασσικό πρόβλημα από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειρας που συνεχίζεται και εδώ. -catacombs/tombs. Πάνω κάτω κοινά σαν δομή και είναι το κλασσικό παράδειγμα στο οποίο θα πετύχει κάποιος ανακύκλωση εχθρών ή και mini bosses ή ακόμα και των ίδιων των εσωτερικών χώρων. -Bosses. Εδώ πιστεύω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού και που έχει ξενερώσει και ο περισσότερος κόσμος που το έχει προχωρήσει αρκετά. Από την μέση και μετά και ειδικά στο endgame,τα bosses είναι κακοσχεδιασμένα από πλευράς μηχανισμών, κοινώς εντυπωσιακά σαν εμφάνιση αλλά χάλι μαύρο στο να τα πολεμάς. Πολύ επιθετικά, με περίεργα συνεχόμενα combos, aoe επιθέσεις(που πιάνουν μεγάλο μέρος της περιοχής δηλαδή),και κάποις φορές και σε μικρές περιοχές/αρένες. Καλά για την κοπέλα που δίνεται δώρο στην συλλεκτική,η χαρά των σπασμένων controllers. Μάλλον για αυτό το λόγο και έβαλαν τα Ashes(ειδικά mimic)όπως και respec.... Και εκτός των άλλων πολύ λίγα από αυτά είναι memorable. Και από μουσικές περιμενα περισσότερα πράγματα. Overall πέρασα πολύ καλά μαζί του,ειδικά στο open world κομμάτι/exploration,αλλά μου τα χάλασε με τα ίδια τα bosses. Υποψήφιο για game of the year μεν, αλλά όχι για 97 και 98/100 επίπεδου αλα metacritic. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από Fulgore 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα