Mitroglou7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, ilos είπε Εγώ πάντως δε πήρα power spike από stats/levels. Το πρώτο και μεγαλύτερο ήταν όταν πήρα το bloody slash μετά τον godrick και το δεύτερο ήρθε σήμερα όταν βρήκα τα mimic ashes... Που πραγματικά ίσως είναι ότι πιο broken για multiple bosses που μπορεί να σε ζορίσουν αλλιώς. Και γω παρόμοια εμπειρία έχω. Τα μεγάλα power spikes ήταν πρώτα το bloody slash και εχθές το mimic ashes. Σε βαθμό που απ'τη μία νιώθω ότι cheesάρω το παιχνίδι καθώς τα πάντα βγαίνουν 1st try αλλά απ'την άλλη δε βλέπω το λόγο να βάλω extra challenges στον εαυτό μου μη χρησιμοποιώντας εργαλεία του παιχνιδιού που είναι ήδη challenging. Στο 3ο boss που έφαγα χθες στις 41 ώρες είμαι πάντως νομίζω 95 lvl χωρίς να κάνω power leveling ούτε μια στιγμή. Δε καταλαβαίνω πώς έχουμε όλοι τόση μεγάλη διαφορά στα lvls.
DrFreeman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 10 hours ago, Fulgore said: Δεν παίζεις απλά για να ανεβάσεις όσο πιο πολύ level.... Παίζεις για να δεις το ίδιο το παιχνίδι(περιοχές/bosses/όπλα/πειράματα κλπ) και να φτάσεις μέχρι τους τίτλους τέλους, και άρα δεν σε ενδιαφέρει για ιδανικό level/stats, όχι τουλάχιστον στο πρώτο run. Οποιος πχ θέλει να ασχοληθεί με ιδανικά stats/builds/invasions/speedruns κλπ, τα κάνει σε επόμενα runs. Οπως την βλέπει κανείς. Συμφωνώ, το πρόβλημα προκύπτει όμως όταν το ίδιο το παιχνίδι τιμωρεί πολύ αυστηρά "λαθος" επιλογές ή επιλογές που έγιναν εν αγνοία (θεωρώντας ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει πραγματεία επί του game πριν το παίξει). Ιδανικά θα έπρεπε όλα αυτά να μαθαίνονται με ομαλό τρόπο και να είναι ενσωματωμένα στο gameplay - πρακτικώς αόρατα. Διότι μετά από 50-100 ώρες οι λάθος επιλογές που κάνουν το game unplayable ίσως είναι dealbreaker.
Chocobo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, gdal73 είπε Έκανες Summon το μάγο απ΄έξω; Εγώ με το Μάγο και την Μέδουσα μαζί τον έριξα level 20 με την δεύτερη προσπάθεια, δεν μου φάνηκε κάτι ιδιάιτερο, αρκεί να υπάρχει κάτι να τον απαοσχολεί για να τον βαράς με την ησυχία σου. Όπλο είχα απλό Longsword +2... Δεν έκανα summon παίκτη το βρίσκω λιγο cheat. Λογικά είσαι άψογος σε dodge / parry.20 level θεωρητικά πρέπει να έσκαγες πολύ λιγο damage. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Chocobo 1
dakangr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Chocobo είπε Δεν έκανα summon παίκτη το βρίσκω λιγο cheat. Λογικά είσαι άψογος σε dodge / parry.20 level θεωρητικά πρέπει να έσκαγες πολύ λιγο damage. Δεν ειναι cheat οταν στο δινει το παιχνιδι. Θα φας μπολικο ξυλο παρακατω οποτε εκμεταλλευσου κάθε βοήθεια.
Charismo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Το summon όχι απλά δεν είναι cheat, αλλά είναι από τις πιο βασικές και διασκεδαστικές λειτουργίες του παιχνιδιού. Μου αρέσει να βλέπω τα άτομα που σκάνε μύτη και τον εξοπλισμό που φοράνε και πώς συμπεριφέρονται. Τι random ατομάρες έχουν σκάσει μύτη σε sessions που έχω ανοίξει δε λέγεται. 2
gdal73 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 39 λεπτά πριν, Chocobo είπε Δεν έκανα summon παίκτη το βρίσκω λιγο cheat. Λογικά είσαι άψογος σε dodge / parry.20 level θεωρητικά πρέπει να έσκαγες πολύ λιγο damage. Τι cheat είναι να κάνεις summon?!! Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω και από στο Elden Ring τα χρονια που έχασα από την ζωή μου με τον Isshin, Sword Saint στο Sekiro. Αφού υπάρχει βοήθεια στο παιχνίδι, για κάποιο λόγο έχει μπει....
webm0nst3r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να θέσω, έτσι ένα γενικής φύσεως, ερώτημα. Για κάποιον που παράτησε το Demon's Soul από το tilt, θα προτείνατε το Elden Ring ; Δεν ρωτάω για εμένα, για δώρο θέλω για έναν φίλο από το χωρίο 😁 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από webm0nst3r 1
Charismo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, webm0nst3r είπε Θα ήθελα να θέσω, έτσι ένα γενικής φύσεως, ερώτημα. Για κάποιον που παράτησε το Demon's Soul από το tilt, θα προτείνατε το Elden Ring ; Δεν ρωτάω για εμένα, για δώρο θέλω για έναν φίλο από το χωρίο 😁 Θεωρώ το Demon's Souls το πιο εύκολο της σειράς και είναι το μόνο που έχω platinum. Λογικά το Elden Ring θα σε δυσκολέψει περισσότερο, αλλά σου δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να φαρμάρεις σε πολλές διαφορετικές περιοχές, οπότε δεν θα κολλήσεις τόσο εύκολα σε συγκεκριμένο σημείο όπως στο Demon's Souls που έχει πολύ linear διαδρομές. Αντικειμενικά πάντως σε βλέπω να παρατάς και το Elden Ring αν παράτησες το Demon's Souls. Απ'την άλλη παίζει να λατρέψεις το Open World του.
Anakha Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, webm0nst3r είπε Θα ήθελα να θέσω, έτσι ένα γενικής φύσεως, ερώτημα. Για κάποιον που παράτησε το Demon's Soul από το tilt, θα προτείνατε το Elden Ring ; Δεν ρωτάω για εμένα, για δώρο θέλω για έναν φίλο από το χωρίο 😁 To Demon's κατ'εμέ δεν ήταν ιδιαίτερα δυσκολο. Ειδικά τα bosses ηταν απο τα πιο ευκολα σε soulsborne παιχνιδια, με εξαίρεση τον Old King Allant που ήταν λίγο ζόρικος. Το Elden ring μπορεί να γίνει πολύ εύκολο, ανάλογα με τον τροπο που θα προσεγγίσεις το παιχνίδι. Αν πάρεις τον χρόνο σου και δεν πας με το καλημέρα να φάς optional bosses ( για σένα μιλάω Tree Sentinel και Crucible Knight) που τους έβγαλα σε πολύ χαμηλό lvl μετα από πολλεεεεεεεες προσπάθειες γιατι απλά έτσι μου καρφώθηκε στο κεφάλι. Αν πάς πιο λογικά και κανεις λίγο upgrade τα όπλα σου και τα spirit ashes τοτε το παιχνίδι γίνεται αστείο απο θέμα δυσκολίας. Για παράδειγμα αν κάνεις upgrade τους λύκους ή την μέδουσα σε lvl 3 τότε θα βγάζουν ζωντανοί boss fights. Η μέδουσα tankαρει τα bosses και εσύ απλά κάθεσαι και βαρας σχεδόν ανενόχλητος. Μην ακους διάφορους purists πως και καλά είναι cheat η χρήση αυτων των εργαλείων. Το μόνο θέμα είναι πως πρέπει να παρατηρείς πολυ προσεκτικά διαλόγους γιατι όλα τα side quests δεν σου δίνουν ιδιαίτερες οδηγίες και πρέπει να τα βρείς μόνος σου. Δεν μπορείς να κάνεις track quests όπως σε άλλα παιχνίδια. Προσωπική άποψη μου είναι πως είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγεί. Η εξερεύνηση είναι απίστευτη. Συνέχεια κατι ανακαλύπτεις. Το gameplay μπορεί να γίνει όσο εύκολο ή όσο δύσκολο θέλεις εσύ. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Anakha 3
Chocobo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, gdal73 είπε Τι cheat είναι να κάνεις summon?!! Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω και από στο Elden Ring τα χρονια που έχασα από την ζωή μου με τον Isshin, Sword Saint στο Sekiro. Αφού υπάρχει βοήθεια στο παιχνίδι, για κάποιο λόγο έχει μπει.... Ε ρε παιδιά άλλη χάρη να το φας solo το boss.Λάθος το έθεσα summon, παίκτη εννοούσα.Εξάλου απο την ώρα που κάποιοι το κάνουν no hit ολα είναι εφικτά(απλά για μένα είναι εφικτά 30-40 λεβελ πάνω :P) Κρατάω τις συμβουλές όλων και σας ευχαριστώ.Θα απολαύσω τον κόσμο του και όταν είμαι έτοιμος και καλό level θα επιστρέφω σε bosses. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Chocobo 1
nickk0kkav Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Νομιζω οτι το demon souls ηταν το πιο δυσκολο platinum (δε το εχω ) λογω world tendencies κ νομιζω ηταν κ missable . Αλλα σαν παιχνιδι ηταν το πιο ευκολο το αρχικο καστρο , ο flame lurker κ ο king Alliant ηταν δυσκολα . Γινοσουν γρηγορα overpowered DS1, DS2 ειχα πλατινα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο για 100% αλλα ναι επεφτε ξυλο στο 1ο playthrough κ ηταν κ τα expansion παλουκια (αν κ του ds2 το expansion το ξεπεταξα μονο coop ) Στο elden παντως γυρω στις 40 ωρες ειμαι ακομα το ξυλο συνεχιζεται τωρα αν μετα γινω ντουλαπα δε ξερω 1
dakangr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Chocobo είπε Ε ρε παιδιά άλλη χάρη να το φας solo το boss.Λάθος το έθεσα summon, παίκτη εννοούσα.Εξάλου απο την ώρα που κάποιοι το κάνουν no hit ολα είναι εφικτά(απλά για μένα είναι εφικτά 30-40 λεβελ πάνω :P) Κρατάω τις συμβουλές όλων και σας ευχαριστώ.Θα απολαύσω τον κόσμο του και όταν είμαι έτοιμος και καλό level θα επιστρέφω σε bosses. Δεν εννοω summon καποιο παικτη, εχει σημαδι πριν το boss να κανεις summon εναν npc. Μαζι με τη μεδουσα βγαινει νερακι.
Brazhlias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Νομιζω οτι το demon souls ηταν το πιο δυσκολο platinum (δε το εχω ) λογω world tendencies κ νομιζω ηταν κ missable . Αλλα σαν παιχνιδι ηταν το πιο ευκολο το αρχικο καστρο , ο flame lurker κ ο king Alliant ηταν δυσκολα . Γινοσουν γρηγορα overpowered DS1, DS2 ειχα πλατινα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο για 100% αλλα ναι επεφτε ξυλο στο 1ο playthrough κ ηταν κ τα expansion παλουκια (αν κ του ds2 το expansion το ξεπεταξα μονο coop ) Στο elden παντως γυρω στις 40 ωρες ειμαι ακομα το ξυλο συνεχιζεται τωρα αν μετα γινω ντουλαπα δε ξερω demon's souls off topic: Spoiler Για εμενα ο maneater ηταν ο δυσκολοτερος και υστερα αυτοι οι δυο. 1
webm0nst3r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 @Anakha @Charismo ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε, ειδικά το στοιχείο για το Open World, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το Demon's Soul γιατί θα είμαι Off-Topic, οπότε θα δώσω μια ευκαιρία στο Elden Ring ! 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, webm0nst3r είπε @Anakha @Charismo ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε, ειδικά το στοιχείο για το Open World, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το Demon's Soul γιατί θα είμαι Off-Topic, οπότε θα δώσω μια ευκαιρία στο Elden Ring ! Για μένα είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ!! Θα το ευχαριστηθεις είμαι σίγουρος 🤟🤟
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα