nickk0kkav Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Εχω κανει μονο χαζοfarming 5-6 level απο τα 51 που ειμαι τωρα κ αν θυμαμαι καλα 2 απο αυτα ηταν σαν coop στο 2ο μεγαλο boss που δε το λες κ farming γιατι μπορει να δινει 10.000 runes αλλα δεν ειναι οτι πεφτει καθε φορα + disconnects κτλ εκανα αρκετη ωρα Αν κ σιγουρα αξιζε να φτασω 18 int str character για το meteor staff κ ενα gravity spell που τα βρηκα εντελως τυχαια κ τα 2 πηρα 3lvl στο dex μονο κ μονο για το οπλο του tree sentinel αλλα δεν ειχε νοημα εντελως αχρηστα . Με sacred zeihander + 11 δε βλεπω λογο . Πριν λιγες σελιδες εγραφα ποσο ωραιο ειναι να αλλαζεις τα attributes του οπλου οποτε θες αλλα τελικα ετσι μενεις με το ιδιο οπλο ολο το παιχνιδι . Στα προηγουμενα ειχα 1 οπλο για καθε attribute magic/holy/divine / bleed / fire Και οχι τιποτα αλλο με το sacred αχρηστευεται το spell για magic buff αλλα ακομα κ το 30 str σιγα το scaling που κανει . Οκ μπορω να παιξω standard το σπαθι για λιγο καλυτερο scalling κ να ριξω απο πανω buff αλλα δεν αξιζει το κοπο οπως ειναι τωρα κανει γερο damage . Νοιωθω οτι με ενα καλο respec δινοντας περισσοτερη εμφαση στο vigor θα γινω πολυ δυνατοτερος στο ιδιο lvl αλλα δε το ψηνω ακομα . Μου αρεσει να δοκιμαζω οσο περισσοτερα οπλα μπορω αν κ ξερω οτι ειμαι πιο αδυναμος απο οτι θα μπορουσα . Αλλα ειναι κ αυτο μεσα στη διασκεδαση , γουσταρω . Θα ηθελα να δοκιμασω κ το τσεκουρι του goldric αλλα 22 dex για τσεκουρι το ξεφτυλισαν Σε αλλα νεα ειχα ορεξη για βολτες βρεθηκα σε ενα dungeon ..που δε θα επρεπε να ημουν . Μπηκα στο πειρασμο να δω youtube για κανενα καλο item κ βρηκα καλη βαρια πανοπλια . Εκλαψα λιγο αλλα την πηρα . Boss δε δοκιμασα δεν εχω ουτε τα mobs 😛
AlgorZeus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, AnimaTronic είπε Χαχαχα αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ. Αλλά το αποδέχτηκα και απλά κάνω exploration και απολαμβάνω όσα βρίσκω στον κόσμο του. Μια από τα ίδια...το πάω αργά και το απολαμβάνω (όσο κι αν μου μαλακώνουν τα πλευρά). Σε κανένα χρόνο μπορεί και να το τερματίσω. 1
kostakis1978nov Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση. Για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ Souls games, το Elden Ring σε τι επίπεδο δυσκολίας βρίσκεται; Να το δοκιμάσει ή θα το παρατήσει γρήγορα; Ευχαριστώ
Chocobo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ή έχω περάσει πάρα πολλές ώρες στο bloodborne ή ξέχασα τα souls ή έχω λάθος προσέγγιση στο παιχνίδι. Προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ οσο μπορώ internet γιατί χάνεις πολύ απο το explore/προσωπικό κόπο αλλά εχω φτάσει σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω αν λόγω του open world πρέπει να φαρμάρω δίχως αύριο πριν πάω σε boss αλλά έχω χάσει απο Margit 15-20 φορές.Θεωρώ πως απο την ώρα που φτάνεις στο boss πάνω κάτω θα είσαι σε level να μπορείς να νικήσεις.Με το εν λόγω όμως θέλω θεωρητικά 60-70 hit να τον σκοτώσω και 7-8 hit για να χάσω. Τι level φάγατε τον Margit ? Επίσης το parry(το οποίο στο bloodborne ήταν ΟP) είναι και εδώ εξίσου καλό ; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Chocobo
dakangr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Chocobo είπε Ή έχω περάσει πάρα πολλές ώρες στο bloodborne ή ξέχασα τα souls ή έχω λάθος προσέγγιση στο παιχνίδι. Προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ οσο μπορώ internet γιατί χάνεις πολύ απο το explore/προσωπικό κόπο αλλά εχω φτάσει σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω αν λόγω του open world πρέπει να φαρμάρω δίχως αύριο πριν πάω σε boss αλλά έχω χάσει απο Margit 15-20 φορές.Θεωρώ πως απο την ώρα που φτάνεις στο boss πάνω κάτω θα είσαι σε level να μπορείς να νικήσεις.Με το εν λόγω όμως θέλω θεωρητικά 60-70 - Όχι ρε ‘σύ τον Margit level 31 με ένα summon πριν να μπεις κ το summon με τους λύκους τον έβγαλα με την πρώτη
George7Byron Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Εγώ είμαι αρκετά σκουριασμένος και ίσως δεν έχω το skill για να ρίχνω first try bosses.Τους μικρούς τους μακελεύω αλλά ο margit έπεσε μετά απο 7-8 προσπαθειες με ενα golden sign astrologer summon και λεβελ 35, με samurai.
Mafariel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Στις 5/3/2022 στις 9:17 ΜΜ, ababapanos είπε Τι lvl τον εχεις παει? πες κανενα τρικ , best spells κλπ Ξεκινας με Meteorite staff και Rock Sling και μετα ολα ερχονται............
polakis21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Παιδια βλεπω κατι βιντεο με ατομα που το τερματιζουν σε 2 ωρες και 50 λεπτα! Μα πως ειναι δυνατον; Απιστευτα πραγματα. Εγω δεν μπορω να περασω τον margit με level 42…
Chocobo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, dakangr είπε Όχι ρε ‘σύ τον Margit level 31 με ένα summon πριν να μπεις κ το summon με τους λύκους τον έβγαλα με την πρώτη Είχε κολλήσει το ινσομνια και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το ποστ.Δεν εννοούσα 60-70 level.Τόσα hit θέλει το boss. Πρώτη φορά έφτασα level 15-16 έχασα κανα 2-3 φορές.Έκανα level up στα 21 πάλι έχασα , έκανα στα 23 το ίδιο. Άρα στα 30 κάπου να ξανα δοκιμάσω ; Λίγο πολλά δεν είναι ; Εννοώ γιατί να μπορείς να πας στο πρώτο boss τόσο νωρίς εαν χρειάζεται να φαρμάρεια μετα 15 ώρες. Εδώ χρειάζομαι συμβουλή , το οτι είναι στο story το boss σεν σημαίνει απαραίτητα πως οταν φτάσεις σε αυτό θα είσαι και στο κατάλληλο level σωστά ; Μιλάμε για απλό παίκτη όχι σε κάποιον που θα περάσει άπειρες ώρες να μάθει τέλεια το moveset για νο hit run κλπ.
nickk0kkav Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Chocobo είπε Είχε κολλήσει το ινσομνια και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το ποστ.Δεν εννοούσα 60-70 level.Τόσα hit θέλει το boss. Πρώτη φορά έφτασα level 15-16 έχασα κανα 2-3 φορές.Έκανα level up στα 21 πάλι έχασα , έκανα στα 23 το ίδιο. Άρα στα 30 κάπου να ξανα δοκιμάσω ; Λίγο πολλά δεν είναι ; Εννοώ γιατί να μπορείς να πας στο πρώτο boss τόσο νωρίς εαν χρειάζεται να φαρμάρεια μετα 15 ώρες. Εδώ χρειάζομαι συμβουλή , το οτι είναι στο story το boss σεν σημαίνει απαραίτητα πως οταν φτάσεις σε αυτό θα είσαι και στο κατάλληλο level σωστά ; Μιλάμε για απλό παίκτη όχι σε κάποιον που θα περάσει άπειρες ώρες να μάθει τέλεια το moveset για νο hit run κλπ. Οχι αμα θελει 60 - 70 hit δεν μπορεις να βγαλεις το boss . Ή ειναι μικρο lvl ή παιζεις με λαθος τροπο πχ βαρας spell ενω εχει μεγαλη magic resistance ή πρεπει να βρεις δυνατοτερο οπλο . Εγω τον ειχα βγαλει γυρω στο 20 lvl ΑΛΛΑ με online coop. Ειχα χρησιμοποιησει το online coop item κατα λαθος στο limgrave εξω απο το τουνελ κ λεω ας το δοκιμασω φαγαμε το troll ολους τους εχθρους κ φτασαμε ως το boss. Δεν ειχα σκοπο αλλα απο την αλλη δεν εχω κ την υπομονη που ειχα πριν καμποσα χρονια να 30-40 φορες solo το καθε boss Σιγουρα δεν ισχυει οτι με το που εφτασες το boss μπορεις να τον ριξεις κ εισαι πανω κατω 5 lvl . Τον συγκεκριμενο πχ οταν τον ειχα φτασει ετρεχα πανω στο αλογακι κ με κηνυγουσε ολο το limgrave ... Αυτο γινεται πιο εντονο μετα. Απο την αλλη εχω ριξει κ boss χωρις να εχω τη πιστα πριν απο αυτους απλα τρεχοντας Γενικα εχω μια αμφιλεγομενη προσεγγιση βεβαια μονο τη 1η φορα που μπαινω σε μια περιοχη παιζω αργα κ τα βαζω σχεδον με ολους . Μετα αρχιζω να αποφευγω εχθρους κ για να φτασω τα items κ επομενο checkpoint / boss. Εγω λεω οτι ετσι εχει σχεδιαστει το παιχνιδι απο εποχη demon souls κ στο elden ring ακομα πιο εντονα δε γινεται να τα βαλεις με ολους σε μερικες πιο ανοικτες περιοχες Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από nickk0kkav 1
lebron15 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Level 82. Χθες έβγαλα το main boss στην περιοχή Caelid πολύ εύκολα με την τέταρτη προσπάθεια. Προφανώς ήμουν overpowered γιατί έχω ανοίξει και έχω καθαρίσει όλον τον χάρτη εκτός της περιοχής ανατολικά του Leyndell. Έτσι όπως έβλεπα απόκοσμο το Caelid προτίμησα να πάω στην Liurnia, στο Gelmir και στο Plateau. Τώρα τελευταία παίζω πολύ co op και διαπιστώνω ότι το παιχνίδι μπορεί να γίνει πολύ εύκολο με αυτόν τον τρόπο. Γενικά, όσον αφορά την δυσκολία δεν πρέπει να τρομάζει κανέναν, αρκεί να θέλει να του αφιερώσει λίγο χρόνο. Σε καμία περίπτωση δεν σε φέρνει σε απόγνωση όπως το Sekiro, το οποίο είχε την δική του μαγεία βέβαια. Spoiler Τι ωραία που ήταν η προετοιμασία πριν την αναμέτρηση με τον Radahn με όλους τους npcs;
zeke Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, ilos είπε Εντάξει 35 level το έσκισες.😁 Να φανταστώ θα παίρνεις scalps με κανένα sword of night and flame με stat boost items. M I N M A X e.g. low level invasions Και εγώ που νόμιζα τότι το παιχνίδι είναι broken, βρηκά σήμερα το mimic spirit ash... Ντακς afk mode κυριολεκτικά. Buffάρει από μόνος του blood buff και σπαμαρει συνέχεια bloody slash. 😆 Δεν έχει τσίπα μιλάμε. nop.. ειμαι dex-faith 40-40 (παω δηλαδη) με dual antspur (scarlet/poison/order's blade) + οτι αλλο βρω προς το παρων που να κανει synergy. Εχει πολυυυ ψωμι το game 😅,,,θελω να δοκιμασω μολις τελειωσω το πρωτο run κατι με madness build,,,εχεις βρει κανενα αλλο calc γιατι mugen το παρατησε μου φενεται.. 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν παίζεις απλά για να ανεβάσεις όσο πιο πολύ level.... Παίζεις για να δεις το ίδιο το παιχνίδι(περιοχές/bosses/όπλα/πειράματα κλπ) και να φτάσεις μέχρι τους τίτλους τέλους, και άρα δεν σε ενδιαφέρει για ιδανικό level/stats, όχι τουλάχιστον στο πρώτο run. Οποιος πχ θέλει να ασχοληθεί με ιδανικά stats/builds/invasions/speedruns κλπ, τα κάνει σε επόμενα runs. ναι συμφωνω για πρωτο, απλα μου φανηκε υπερβολικα πολυ για να δεις απλα το παιχνιδι 😝 44 λεπτά πριν, Chocobo είπε Είχε κολλήσει το ινσομνια και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το ποστ.Δεν εννοούσα 60-70 level.Τόσα hit θέλει το boss. Πρώτη φορά έφτασα level 15-16 έχασα κανα 2-3 φορές.Έκανα level up στα 21 πάλι έχασα , έκανα στα 23 το ίδιο. Άρα στα 30 κάπου να ξανα δοκιμάσω ; Λίγο πολλά δεν είναι ; Εννοώ γιατί να μπορείς να πας στο πρώτο boss τόσο νωρίς εαν χρειάζεται να φαρμάρεια μετα 15 ώρες. Εδώ χρειάζομαι συμβουλή , το οτι είναι στο story το boss σεν σημαίνει απαραίτητα πως οταν φτάσεις σε αυτό θα είσαι και στο κατάλληλο level σωστά ; Μιλάμε για απλό παίκτη όχι σε κάποιον που θα περάσει άπειρες ώρες να μάθει τέλεια το moveset για νο hit run κλπ. Ξεχνα το level,,,βρες ενα οποιοδηποτε οπλο που σου αρεσει, κανε crafting μεχρι +6, και κανα buff item/ash of war μαζι με κανα shield για parry. Aν ακομα σε δυσκολευει βαλε κανα point σε vigor,,,αλλιως αν δεν το εχεις κανε coop. 😉 2 1
polakis21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Παιδια coop πως παιζουμε δεν εχω καταλαβει; Πως καλεις καποιον για βοηθεια;
dekulinkgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Chocobo είπε Ή έχω περάσει πάρα πολλές ώρες στο bloodborne ή ξέχασα τα souls ή έχω λάθος προσέγγιση στο παιχνίδι. Προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ οσο μπορώ internet γιατί χάνεις πολύ απο το explore/προσωπικό κόπο αλλά εχω φτάσει σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω αν λόγω του open world πρέπει να φαρμάρω δίχως αύριο πριν πάω σε boss αλλά έχω χάσει απο Margit 15-20 φορές.Θεωρώ πως απο την ώρα που φτάνεις στο boss πάνω κάτω θα είσαι σε level να μπορείς να νικήσεις.Με το εν λόγω όμως θέλω θεωρητικά 60-70 hit να τον σκοτώσω και 7-8 hit για να χάσω. Τι level φάγατε τον Margit ? Επίσης το parry(το οποίο στο bloodborne ήταν ΟP) είναι και εδώ εξίσου καλό ; Δεν θυμαμαι τι level τον εφαγα αλλα θυμαμαι οτι μετα απο περιπου 40 ωρες παιχνιδιου πηγα να τον πολεμησω.Εκανα εξερευνηση εκει στην limgrave,weeping peninsila αλλα και σε ενα αλλο μερος κοντα στην εκκλησια που βρισκεις το flask of wondrous physick.Ειχα ανεβει καποια level αλλα κυριως ειχα βρει αρκετες κατακομβες,νεα οπλα και medallions.Μιας που λεμε οπλα αναβαθμισε τα οπλα που εχεις.Aλλα και εσυ λογικα εισαι underpowered για να θελει τοσα χτυπηματα. Το parry εδω ειναι λιγο διαφορετικο.Πρεπει να του σπασεις την "αμυνα" για να κανεις visceral attack.Εγω του εκανα jump attacks με το R2, τρεις ηθελε να να ειναι ανοιχτος για visceral attack.Ουσιαστικα ετσι τον εβγαλα μαζι με summon ash of war. 1
gdal73 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Chocobo είπε Είχε κολλήσει το ινσομνια και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το ποστ.Δεν εννοούσα 60-70 level.Τόσα hit θέλει το boss. Πρώτη φορά έφτασα level 15-16 έχασα κανα 2-3 φορές.Έκανα level up στα 21 πάλι έχασα , έκανα στα 23 το ίδιο. Άρα στα 30 κάπου να ξανα δοκιμάσω ; Λίγο πολλά δεν είναι ; Εννοώ γιατί να μπορείς να πας στο πρώτο boss τόσο νωρίς εαν χρειάζεται να φαρμάρεια μετα 15 ώρες. Εδώ χρειάζομαι συμβουλή , το οτι είναι στο story το boss σεν σημαίνει απαραίτητα πως οταν φτάσεις σε αυτό θα είσαι και στο κατάλληλο level σωστά ; Μιλάμε για απλό παίκτη όχι σε κάποιον που θα περάσει άπειρες ώρες να μάθει τέλεια το moveset για νο hit run κλπ. Έκανες Summon το μάγο απ΄έξω; Εγώ με το Μάγο και την Μέδουσα μαζί τον έριξα level 20 με την δεύτερη προσπάθεια, δεν μου φάνηκε κάτι ιδιάιτερο, αρκεί να υπάρχει κάτι να τον απαοσχολεί για να τον βαράς με την ησυχία σου. Όπλο είχα απλό Longsword +2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα