Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Charismo είπε

Μέχρι στιγμής κι εγώ δεν έχω δει την ποικιλία που είχαν κάποια προηγούμενα σε armors. Μόνο σε posts στο reddit διαβάζω κάτι εξωφρενικα armors αλλά δεν ξέρω πού τα βρίσκουν.

Γενικα ειναι σα να υπαρχει το ιδιο loot απλωμενο σε δε ξερω κ εγω ποσες φορες μεγαλυτερη εκταση 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Είμαι στις 35 ώρες level 83 και έχω ρίξει μόνο 2 main bosses. :lol:

Ειδικά μετά το δεύτερο άρχισα να σκανάρω κάθε μεριά του χάρτη και ειδικά των πρώτων περιοχών και δεν πίστευα πόσα πολλά μυστικά και dungeons είχα χάσει. Πάντως χωρίς guide δεν ξέρω πόσα playthroughs και ώρες πρέπει να ρίξεις για να πεις ότι τα είδα και τα έκανα όλα. 

Είμαι άνθρωπος που θέλει να τα σκαλίζει μόνος του και να τα ανακαλύπτω χωρίς βοήθεια, αλλά εδώ νιώθω σαν να απομακρύνομαι περισσότερο από τον τερματισμό αντί να τον πλησιάζω ώρα με την ώρα. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μου το προκάλεσε αυτό ένα game.

Τι διάολο power level κάνετε όλοι, δεν εξερευνάτε καθόλου?😁 Λίγο παραπάνω από σένα είμαι στις 90 ώρες... Και αν δεν είχα πάει dragonbarrow χτες, μάλλον στα ίδια με σένα θα ήμουν. Οι περισσότερες ώρες στο παιχνίδι έχουν φαγωθεί απλά ψάχνοντας με το πάσο μου κάθε μέρα. Wiki ανοίγει μόνο αν έχω κολλήσει στο progress, όπως με το festival που άντε να μυρίσω τα νύχια μου τι triggers είχε πάλι. Και προφανώς θα μου έχουν σπάσει ένα σωρό sidequests για τον ίδιο λόγο. Η πλάκα είναι ότι ακόμα και αν οι NPC είναι στην καλή τους και σου πούνε που θα πάνε next, υπάρχει περίπτωση να μη βρεις καν το συγκεκριμένο μέρος μέχρι να τελειώσεις το game.

Και υπόψιν σε γενικές γραμμές δε χάνω souls. Μια-δυο φορές από 10-20k μόνο γιατί yolara να πάρω κάτι items (το ένα worth it).😁

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ilos είπε

Τι διάολο power level κάνετε όλοι, δεν εξερευνάτε καθόλου?😁 Λίγο παραπάνω από σένα είμαι στις 90 ώρες... Και αν δεν είχα πάει dragonbarrow χτες, μάλλον στα ίδια με σένα θα ήμουν. Οι περισσότερες ώρες στο παιχνίδι έχουν φαγωθεί απλά ψάχνοντας με το πάσο μου κάθε μέρα. Wiki ανοίγει μόνο αν έχω κολλήσει στο progress, όπως με το festival που άντε να μυρίσω τα νύχια μου τι triggers είχε πάλι. Και προφανώς θα μου έχουν σπάσει ένα σωρό sidequests για τον ίδιο λόγο. Η πλάκα είναι ότι ακόμα και αν οι NPC είναι στην καλή τους και σου πούνε που θα πάνε next, υπάρχει περίπτωση να μη βρεις καν το συγκεκριμένο μέρος μέχρι να τελειώσεις το game.

Και υπόψιν σε γενικές γραμμές δε χάνω souls. Μια-δυο φορές από 10-20k μόνο γιατί yolara να πάρω κάτι items (το ένα worth it).😁

Σε κάποια φάση φάρμαρα εκείνους τους τζιτζιφιόγκους έξω από 

Spoiler

το Bestial Sanctum.

Δίνουν 1000 runes ο καθένας και σε μια γύρα που διαρκεί 2-3 λεπτά με το άλογο σκοτώνεις καμιά 20αριά. Easy 20k runes. Δεν έχω βρει άλλο αξιόλογο farm spot μέχρι στιγμής.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε

Αν εχεις τερματισει ninja gaiden 2 στο xbox 360 εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονη κ επιμονη κ δεν εχεις θεμα . Προσωπικα παρατησα το ninja gaiden 2 οταν ειδα ποσο πισω ηταν το check point . Τωρα νομιζω οτι ειχε βγει κ πιο ανθρωπινη εκδοση στο PS3 εκει δε πιανεται 

(Καμμια σχεση στο gameplay + οτι το ng2 στο 360 ηταν σαβουρα)

Το Mortal Shell κ εγω το παρατησα μετα απο 1-2 ωρες δεν εχει να λεει

Για εμενα παρε το... σε λιγους μηνες σε καλυτερη τιμη. Ακομα κ να μη σε μαγεψει στα 30 € ενα 10ωρο να παιξεις τα εβγαλες τα λεφτα σου

Στο 360 ναι.. Πολλά νευρα αλλά το κατάφερα στο τέλος ... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά ήσασταν κατατοπιστικότατοι. Καλά θα κάνω να περιμένω να πέσει και ίσως δοκιμάσω γτ παίζω σε series S δεν είναι δισκάκι το πήρα δε μαρεσε το πουλάω...

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει talisman που αυξάνει ποσοστιαία τον αριθμό runes που αφήνει κάθε εχθρός. Ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να κάνουν farming. Απλά λέω ότι μπορεί να βρεθεί σχετικά νωρίς στο Caelid. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το ψάξει online. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Τι διάολο power level κάνετε όλοι, δεν εξερευνάτε καθόλου?😁 Λίγο παραπάνω από σένα είμαι στις 90 ώρες...

Ανεβαίνεις πάρα πολύ level στο συγκεκριμένο.

Δεν θυμάμαι άλλο πρόσφατο souls παιχνίδι στο οποίο να τελείωσα το πρώτο run σχεδόν 150level.

Σκέψου ότι το δυσκολότερο optional boss δίνει 480.000 runes μόνο του, προς endgame μεριά.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν θυμάμαι άλλο πρόσφατο souls παιχνίδι στο οποίο να τελείωσα το πρώτο run σχεδόν 150level.

Σκέψου ότι το δυσκολότερο optional boss δίνει 480.000 runes μόνο του, προς endgame μεριά.

What the actual fuck?! 150 lvl? ειμαι στα 35 lvl και κοντευω να τελειωσω το game, βεβαια επιτηδες δεν ανεβαινω 😇 αλλα βγαινει νερο, δεν χρειαζεσαι τοσα level για κανενα λογο.
Καποια mechanics εχουν αλλαξει δραματικα και δεν ειναι Ds2 για τοσο μεγαλο investment σε stats. Εκτος αν ανεβαζεις χυμα τα παντα ολα 😁

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αφού στο παιχνίδι σου δίνει αργότερα άπειρα runes, για ποιο λόγο να τα έχεις να κάθονται??

και δεν είναι μόνο τα runes από τα bosses,αλλά και τα runes τύπου golden rune,hero rune κλπ που δίνουν πολλά.

πχ το μεγαλύτερο Lords Rune δίνει 50.000.

Δημοσ.

Καλα ναι βρε, αν παιζεις απλα για να ανεβασεις οσο πιο πολυ level παω πασο, και σαν πρωτο playthrough οι περισσοτεροι αυτο κανουν πανω κατω.
Απλα δεν εχει νοημα απο καποιο σημειο και μετα λογω των diminish returns/caps. Εχουν αλλαξει γενικα τα πραγματα στο ER, εκτος καποιων requirements,,,,ειδικα το stamina εδω εχει buffaριστει στον θεο,,,,με 100 stm/1k hp βαλε και τα διαφορα buffs ειναι ez game με ενα min-maxed build που να facerollarei σχεδον τα παντα με τοσα skills/ashes κλπ κλπ

Παρ'ολα αυτα εχει απιστευτους συνδιασμους για builds, που ειναι αλλος ενας λογος να μην ανεβαζω ασταματητα το level σε ενα και μοναδικο character. 😅

Δημοσ.

Δεν ξερω αν κανω σωστα, αλλα εγω ξεκινησα προς το νοτιο καστρο και πηρα το quest απο μια γυναικα.

Με βοηθησε παρα πολυ το γεγονος οτι βρηκα τον χαρτη της νοτιας περιοχης. Γενικα και απο οτι καταλαβα ειναι must να βρισκεις τον χαρτη μιας περιοχης οσο γινεται πιο γρηγορα καθως ετσι βλεπεις ευκολα πολλα σημεια που σου τραβανε αμεσως την προσοχη και κανουν "μπαμ" οτι κατι κρυβουν εκει. 

Στο καστρο ουτε καν μπηκα βεβαια, απλα ξεκλειδωσα το waypoint που εχει εκει και εξερευνω την γυρω περιοχη. Παμε αργα και μεθοδικα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Charismo είπε

Σε κάποια φάση φάρμαρα εκείνους τους τζιτζιφιόγκους έξω από 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

το Bestial Sanctum.

Δίνουν 1000 runes ο καθένας και σε μια γύρα που διαρκεί 2-3 λεπτά με το άλογο σκοτώνεις καμιά 20αριά. Easy 20k runes. Δεν έχω βρει άλλο αξιόλογο farm spot μέχρι στιγμής.

Αυτό είναι το best, αλλά υπάρχει και ένα ακόμα καλύτερο αν κανείς 2-3 invades.😁 Τέσπα αν φτιάξω νέο char και δε κάνω trade runes η λύση είναι ένα οποιοδήποτε bleed όπλο και transporter trap από το beastial->ancient dragon. Ez 50k.

7 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Υπάρχει talisman που αυξάνει ποσοστιαία τον αριθμό runes που αφήνει κάθε εχθρός. Ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να κάνουν farming. Απλά λέω ότι μπορεί να βρεθεί σχετικά νωρίς στο Caelid. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το ψάξει online. 

Είναι στην abandoned cave, κωλοπεριοχή (παντού scarlet rot) και είναι 2 knights... Με λίγα λόγια απαγορευτικό για low level char χωρίς coop για αυτό και δε το πρότεινα. Βλασφήμησα με 60 level char εκεί γιατί δεν είχα antirot items.

6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Κάποιες περιοχές μετά που είμαι τώρα ναι δίνουν πολύ πράγμα. Αλλά εδώ βλέπω το παραννοϊκό άτομα που δεν έχουν φάει godrick να είναι σχεδόν ίδιο level με μένα που έχω φάει 3 demigods και έχω εξερευνήσει αρκετά. Που σημαίνει farmαράν κάργα είτε giants στο stormhill είτε αυτά τα αραπάκια στο beastial.😁

Εγώ παίζω με το πάσο μου και το απολαμβάνω, έχω μείνει μ@κ@κ@2 από τα σκηνικά που παίζουν (ότι waypoint/transporter trap βρίσκετε πάρτε το).😁 Τα δε main dungeons έχουν άπειρες κρυφές διαδρομές, να κοιτάτε πάντα για messages για αυτά. 1/10 δε τρολάρει. Μέχρι και mini dungeon πίσω από invisible wall ανακάλυψα έτσι.

5 ώρες πριν, zeke είπε

What the actual fuck?! 150 lvl? ειμαι στα 35 lvl και κοντευω να τελειωσω το game, βεβαια επιτηδες δεν ανεβαινω 😇 αλλα βγαινει νερο, δεν χρειαζεσαι τοσα level για κανενα λογο.
Καποια mechanics εχουν αλλαξει δραματικα και δεν ειναι Ds2 για τοσο μεγαλο investment σε stats. Εκτος αν ανεβαζεις χυμα τα παντα ολα 😁

Εντάξει 35 level το έσκισες.😁 Να φανταστώ θα παίρνεις scalps με κανένα sword of night and flame με stat boost items.

5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αφού στο παιχνίδι σου δίνει αργότερα άπειρα runes, για ποιο λόγο να τα έχεις να κάθονται??

M I N M A X

e.g. low level invasions

5 ώρες πριν, zeke είπε

Καλα ναι βρε, αν παιζεις απλα για να ανεβασεις οσο πιο πολυ level παω πασο, και σαν πρωτο playthrough οι περισσοτεροι αυτο κανουν πανω κατω.
Απλα δεν εχει νοημα απο καποιο σημειο και μετα λογω των diminish returns/caps. Εχουν αλλαξει γενικα τα πραγματα στο ER, εκτος καποιων requirements,,,,ειδικα το stamina εδω εχει buffaριστει στον θεο,,,,με 100 stm/1k hp βαλε και τα διαφορα buffs ειναι ez game με ενα min-maxed build που να facerollarei σχεδον τα παντα με τοσα skills/ashes κλπ κλπ

Παρ'ολα αυτα εχει απιστευτους συνδιασμους για builds, που ειναι αλλος ενας λογος να μην ανεβαζω ασταματητα το level σε ενα και μοναδικο character. 😅

Και εγώ που νόμιζα τότι το παιχνίδι είναι broken, βρηκά σήμερα το mimic spirit ash... Ντακς afk mode κυριολεκτικά. Buffάρει από μόνος του blood buff και σπαμαρει συνέχεια bloody slash. 😆 Δεν έχει τσίπα μιλάμε.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zeke είπε

Δεν παίζεις απλά για να ανεβάσεις όσο πιο πολύ level....

Παίζεις για να δεις το ίδιο το παιχνίδι(περιοχές/bosses/όπλα/πειράματα κλπ) και να φτάσεις μέχρι τους τίτλους τέλους, και άρα δεν σε ενδιαφέρει για ιδανικό level/stats, όχι τουλάχιστον στο πρώτο run.

Οποιος πχ θέλει να ασχοληθεί με ιδανικά stats/builds/invasions/speedruns κλπ, τα κάνει σε επόμενα runs.

21 λεπτά πριν, ilos είπε

Κάποιες περιοχές μετά που είμαι τώρα ναι δίνουν πολύ πράγμα. Αλλά εδώ βλέπω το παραννοϊκό άτομα που δεν έχουν φάει godrick να είναι σχεδόν ίδιο level με μένα που έχω φάει 3 demigods και έχω εξερευνήσει αρκετά. Που σημαίνει farmαράν κάργα είτε giants στο stormhill είτε αυτά τα αραπάκια στο beastial.😁

Οπως την βλέπει κανείς.

Γιαυτό κιολας και βγαίνουν τέτοια video στο youtube(το βλέπεις από κάτω και στα σχόλια)για όποιον χρειάζεται βοήθεια.

Αλλά και πάλι όπως γράφτηκε και πιο πίσω,ακόμα και power level να κάνεις στην αρχή, αργότερα θα φάς πόρτα γιατί υπάρχει απότομο spike δυσκολίας,κάτι που το βλέπεις και στο ποσοστο των achievements/trophies πως πέφτουν απότομα από τον Godrik και μετά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν παίζεις απλά για να ανεβάσεις όσο πιο πολύ level....

Παίζεις για να δεις το ίδιο το παιχνίδι(περιοχές/bosses/όπλα/πειράματα κλπ) και να φτάσεις μέχρι τους τίτλους τέλους, και άρα δεν σε ενδιαφέρει για ιδανικό level/stats, όχι τουλάχιστον στο πρώτο run.

Οποιος πχ θέλει να ασχοληθεί με ιδανικά stats/builds/invasions/speedruns κλπ, τα κάνει σε επόμενα runs.

Οπως την βλέπει κανείς.

Γιαυτό κιολας και βγαίνουν τέτοια video στο youtube(το βλέπεις από κάτω και στα σχόλια)για όποιον χρειάζεται βοήθεια.

Αλλά και πάλι όπως γράφτηκε και πιο πίσω,ακόμα και power level να κάνεις στην αρχή, αργότερα θα φάς πόρτα γιατί υπάρχει απότομο spike δυσκολίας,κάτι που το βλέπεις και στο ποσοστο των achievements/trophies πως πέφτουν απότομα από τον Godrik και μετά.

Εγώ πάντως δε πήρα power spike από stats/levels.  Το πρώτο και μεγαλύτερο ήταν όταν πήρα το bloody slash μετά τον godrick και το δεύτερο ήρθε σήμερα όταν βρήκα τα mimic ashes... Που πραγματικά ίσως είναι ότι πιο broken για multiple bosses που μπορεί να σε ζορίσουν αλλιώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

M I N M A X

e.g. low level invasions

Ποτε μου δεν ήμουν υπέρ των invasions. Ωραία ιδέα αλλά χάλια υλοποίηση. 

θα προτιμούσα κάτι σαν την ιδέα με τον Old Monk στο Demons Souls.

2 ώρες πριν, ilos είπε

Εγώ πάντως δε πήρα power spike από stats/levels.  Το πρώτο και μεγαλύτερο ήταν όταν πήρα το bloody slash μετά τον godrick και το δεύτερο ήρθε σήμερα όταν βρήκα τα mimic ashes... Που πραγματικά ίσως είναι ότι πιο broken για multiple bosses που μπορεί να σε ζορίσουν αλλιώς.

Εντάξε εγώ αναφέρομαι περισσότερο στην πλειοψηφία του κόσμου που παίζει με χύμα build και θα τα βρει αργότερα σκούρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...