Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά το θέμα με τα sidequest των npc θα έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο ξεκάθαρο. Δεν νομίζω να υπάρχει καν κάποιο log με τους διαλόγους. Πχ αν μου πει ότι πάει στο τάδε tower σιγά μην το θυμάμαι σε 10 λεπτά εγώ τώρα! 😀

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Γενικά το θέμα με τα sidequest των npc θα έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο ξεκάθαρο. Δεν νομίζω να υπάρχει καν κάποιο log με τους διαλόγους. Πχ αν μου πει ότι πάει στο τάδε tower σιγά μην το θυμάμαι σε 10 λεπτά εγώ τώρα! 😀

Γι'αυτό ακριβώς άρχισα να κρατάω notes σε άλλη εφαρμογή, αλλά και πάλι χάνομαι. :lol:

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα , θέλω γνώμη για το να πάρω αυτό το παιχνίδι η όχι από την άποψη ότι δεν έχω παίξει ποτέ souls παιχνίδι (αλλά έχω τερματίσει ninja gaiden 1 και 2 δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει σχεση) .Με έχουν ψήσει πολύ βιντεάκια με το κόσμο του και τον τεράστιο χάρτη αλλά φοβάμαι μη το παρατήσω στο μισάωρο η κάνω θρυψαλα κανένα κοντρολερ ...

Υ.γ έχω δοκιμάσει το mortal shell από game pass και το έκλεισα στο πρώτο fight 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dj.disquo είπε

...εχω δοκιμάσει το mortal shell από game pass και το έκλεισα στο πρώτο fight 

Αυτό αδερφέ δεν είναι καλό σημάδι... Είναι ένδειξη ότι ίσως αφαιρεθεί από τα χρήματα σου ένα 60-70αρι για controller.

Πέρα από την πλάκα ο κόσμος των Souls παιχνιδιών είναι μαγικός, αλλά απαιτεί αρκετή επιμονή και υπομονή.

Αν από διάφορα video που βλέπεις, νιώθεις ότι σου αρέσει το παιχνίδι, τότε δοκίμασε το. Αλλά μπες μέσα συνειδητοποιημένος ως προς το τι παίζεις. Να ξέρεις ότι θα φας πολλούς ψοφους και θα νευριάσεις. Σιγά σιγά όμως θα αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα και θα κολλήσεις.

Αν τώρα νιώθεις ότι στον πρώτο ψόφο θα καρφώσεις το controller στην τηλεόραση, τότε καλύτερα προσπέρασε το.

Το Mortal Shell προσωπικά δεν μου άρεσε. Αλλά τα Souls/Bloodborne τα έχω λιώσει. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να μην σου αρέσει θα αποτελέσει ένα καταπληκτικό δώρο για κάποιον φίλο-συγγενή σίγουρα! 😃

Για να απαντήσω πάντως στη ερώτησή σου, έχω ακούσει πολύ κόσμο που είχε δοκιμάσει τα παλιότερα παιχνίδια της From Soft να λέει ότι βρήκε πιο προσιτό το Elden Ring κυρίως λόγο του ανοιχτού κόσμου. 

Γενικά μπορείς να αποφύγεις πολλές αναμετρήσεις αν δεν θέλεις να εμπλακείς. Εχει stealth, spirit summons κλπ.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dj.disquo είπε

Παίδες καλημέρα , θέλω γνώμη για το να πάρω αυτό το παιχνίδι η όχι από την άποψη ότι δεν έχω παίξει ποτέ souls παιχνίδι (αλλά έχω τερματίσει ninja gaiden 1 και 2 δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει σχεση) .Με έχουν ψήσει πολύ βιντεάκια με το κόσμο του και τον τεράστιο χάρτη αλλά φοβάμαι μη το παρατήσω στο μισάωρο η κάνω θρυψαλα κανένα κοντρολερ ...

Το Ninja Gaiden δεν έχει καμία σχέση με τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Η φιλοσοφία του είναι πολύ διαφορετική.

Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις ίσως ένα παλιότερο Dark Souls σε καμιά μεγάλη έκπτωση για να δοκιμάσεις. Αν σου αρέσει τότε σίγουρα προχωράς για Elden Ring πιο μετά. Αυτό βέβαια αν θες να γλιτώσεις μερικά χρήματα και δεν θες μεγάλο ρίσκο.

Πάντως όπως είπε και ο φίλος πάνω, το ότι δεν σου άρεσε η δυσκολία του Mortal Shell, δεν είναι καλό σημάδι. 

Πρέπει να καταλάβεις και να αποδεχτείς ότι αυτά τα παιχνίδια θέλουν μεθοδικότητα και υπομονή. Ειδικά στην αρχή πριν ανεβάσεις level. Παίζοντας σε στυλ ορμάω και απλά κραδαίνω το σπαθί σε όποιον βρω μπροστά μου, δεν φτάνεις ούτε καν μέχρι την πόρτα του πρώτου boss. Η κατάσταση γίνεται πιο εύκολη όμως μετά αφού δυναμώσεις το χαρακτήρα σου και μάθεις λίγο την νοοτροπία. Το αν θα σου αρέσει τελικά, είναι καθαρά θέμα γούστου.

11 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Γενικά μπορείς να αποφύγεις πολλές αναμετρήσεις αν δεν θέλεις να εμπλακείς. Εχει stealth, spirit summons κλπ.

Ναι αλλά όταν φτάσει στο πρώτο σοβαρό (και υποχρεωτικό) boss χωρίς καλό level και εμπειρία θα βρει μπροστά του έναν τεράστιο τοίχο. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.

Είμαι στις 35 ώρες level 83 και έχω ρίξει μόνο 2 main bosses. :lol:

Ειδικά μετά το δεύτερο άρχισα να σκανάρω κάθε μεριά του χάρτη και ειδικά των πρώτων περιοχών και δεν πίστευα πόσα πολλά μυστικά και dungeons είχα χάσει. Πάντως χωρίς guide δεν ξέρω πόσα playthroughs και ώρες πρέπει να ρίξεις για να πεις ότι τα είδα και τα έκανα όλα. 

Είμαι άνθρωπος που θέλει να τα σκαλίζει μόνος του και να τα ανακαλύπτω χωρίς βοήθεια, αλλά εδώ νιώθω σαν να απομακρύνομαι περισσότερο από τον τερματισμό αντί να τον πλησιάζω ώρα με την ώρα. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μου το προκάλεσε αυτό ένα game.

• Like 5
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Charismo είπε

...αλλά εδώ νιώθω σαν να απομακρύνομαι περισσότερο από τον τερματισμό αντί να τον πλησιάζω ώρα με την ώρα.

Χαχαχα αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ. Αλλά το αποδέχτηκα και απλά κάνω exploration και απολαμβάνω όσα βρίσκω στον κόσμο του.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα καλύτερος τρόπος να παίξεις αυτό το παιχνίδι είναι να γίνεις δυνατός αστρολόγος από την αρχή με κάποιο tutorial και μετά να σκοτώνεις εχθρούς από μακριά.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dj.disquo είπε

Αν εχεις τερματισει ninja gaiden 2 στο xbox 360 εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονη κ επιμονη κ δεν εχεις θεμα . Προσωπικα παρατησα το ninja gaiden 2 οταν ειδα ποσο πισω ηταν το check point . Τωρα νομιζω οτι ειχε βγει κ πιο ανθρωπινη εκδοση στο PS3 εκει δε πιανεται 

(Καμμια σχεση στο gameplay + οτι το ng2 στο 360 ηταν σαβουρα)

Το Mortal Shell κ εγω το παρατησα μετα απο 1-2 ωρες δεν εχει να λεει

Για εμενα παρε το... σε λιγους μηνες σε καλυτερη τιμη. Ακομα κ να μη σε μαγεψει στα 30 € ενα 10ωρο να παιξεις τα εβγαλες τα λεφτα σου

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Για εμένα καλύτερος τρόπος να παίξεις αυτό το παιχνίδι είναι να γίνεις δυνατός αστρολόγος από την αρχή με κάποιο tutorial και μετά να σκοτώνεις εχθρούς από μακριά.

Πάντα λέω πως θα ξεκινήσω mage σε Souls game και ΠΑΝΤΑ καταλήγω με μια σπαθάρα στην πλάτη και melee combat. :lol: Τους βρίσκω βαρετούς τελικά τους μάγους.

• Like 6
Δημοσ.

Προσωπικα ουτε ωρες με ενδιαφερουν ουτε ποτε θα το τερματίσω ουτε τπτ απ ολα αυτα.

Στα 40 μου πλεον και με 2 παιδια ο χρονος μου ειναι περιορισμενος οποτε με νοιαζει τον χρονο που αφιερωνω να τον ευχαριστιεμαι να περναω καλα.

Και με το Elden Ring πραγματικά μετα απο πολλα χρονια βιωνω κατι μοναδικό.

• Like 11
Δημοσ.
15 ώρες πριν, jimtriol είπε

Μα για αυτό λέμε ότι δε παίζει ρόλο το armor στα souls και γενικά φοράς ότι σου αρέσει αισθητικά αρκεί να μη κάνεις fatroll, Ότι λεβελ και να είσαι η φιλοσοφία είναι να μη χτυπηθεις .Σε boss ότι λεβελ και να είσαι ότι armor και να έχεις το ίδιο damage πάνω κάτω θα φας....Στο online παίζει ένα μικρό ρόλο το poise του armor σε pvp .Καλύτερη άμυνα να μη τρως χτυπήματα καθόλου και να ανεβάσεις όσο μπορείς το vigor τουλάχιστον στην αρχη

Δεν ισχυει αυτο που λες για το armor στα προηγουμενα souls. Υπηρχαν boss που εβγαιναν με βαρια πανοπλια πανω απο 100% equipment  ενα pyromancy που σου εβαζε poise (κ σε εκανε βαρυτερο) ,2handed weapon strong move στα τυφλα κ αν η ενεργεια του boss τελειωνε πριν τη δικια σου νικαγες . Και αλλα που πηγαινες χωρις καθολου πανοπλια με ενα τεραστιο σπαθι / τσεκουρι για rolls κ ηξερες οτι πρεπει να το βγαλεις χωρις να φας χιτ

Πλακα πλακα στις 40 ωρες στο elden δεν εχω βρει βαρια πανοπλια . Εννοω πραγματικα χοντρη 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Δεν ισχυει αυτο που λες για το armor στα προηγουμενα souls. Υπηρχαν boss που εβγαιναν με βαρια πανοπλια πανω απο 100% equipment  ενα pyromancy που σου εβαζε poise (κ σε εκανε βαρυτερο) ,2handed weapon strong move στα τυφλα κ αν η ενεργεια του boss τελειωνε πριν τη δικια σου νικαγες . Και αλλα που πηγαινες χωρις καθολου πανοπλια με ενα τεραστιο σπαθι / τσεκουρι για rolls κ ηξερες οτι πρεπει να το βγαλεις χωρις να φας χιτ

Πλακα πλακα στις 40 ωρες στο elden δεν εχω βρει βαρια πανοπλια . Εννοω πραγματικα χοντρη 

Μέχρι στιγμής κι εγώ δεν έχω δει την ποικιλία που είχαν κάποια προηγούμενα σε armors. Μόνο σε posts στο reddit διαβάζω κάτι εξωφρενικα armors αλλά δεν ξέρω πού τα βρίσκουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στις 42 ώρες βρήκα την Lionel's armor. Από την αρχή του παιχνιδιού είμαι με μια κολοκύθα στο κεφάλι... Μάγο δεν έχω αγγίξει ποτέ σε Souls. Θα δοκιμάσω σίγουρα στο 2ο playthrough.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...