Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επίσης και στο Dark Souls 3,παιχνίδι 6ετιας που δεν είναι και open world και στο pc  λιγότερο από 25%

Να ξερεις οι πιο πολλοι δεν καθονται να τερματισουν τα παιχνιδια. Παιζουν μεχρι να βαρεθουν και τσουπ πηδανε στο επομενο.

Δες πχ. ποσοι στριμερς παρατησαν το DL2 στο τριωρο. Με το που πηραν το κλειδακι του Forbidden west, χαιρετησαν αμεσως.

Θελω να πω οτι δεν παρατησαν μονο το DS3. Ετσι κανουν με ολα τα παιχνιδια γτ αυτη ειναι η νοοτροπια τους (στριμερς ή απλοι gamers)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

Να ξερεις οι πιο πολλοι δεν καθονται να τερματισουν τα παιχνιδια. Παιζουν μεχρι να βαρεθουν και τσουπ πηδανε στο επομενο.

Δες πχ. ποσοι στριμερς παρατησαν το DL2 στο τριωρο. Με το που πηραν το κλειδακι του Forbidden west, χαιρετησαν αμεσως.

Θελω να πω οτι δεν παρατησαν μονο το DS3. Ετσι κανουν με ολα τα παιχνιδια γτ αυτη ειναι η νοοτροπια τους (στριμερς ή απλοι gamers)

Το γνωρίζω, γιαυτό και βλέπεις ότι είμαι και από τους ελάχιστους στο forum που αναφέρουν για ποσοστά ολοκλήρωσης.

Γιατί ωραίος ο αρχικός ενθουσιασμός και οι διθύραμβοι,αλλά το θέμα είναι πόσοι τελικά θα δουν τους τίτλους τέλους,ειδικά σε παιχνίδια σαν τα Souls που έχουν και μια Α δυσκολία.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπορείς να το ολοκληρώσεις και νωρίτερα/γρηγορότερα,ειδικά αν δεν ψάξεις τα πάντα στον χάρτη και χρησιμοποιείς summons https://howlongtobeat.com/game?id=68151

Επίσης και στο Dark Souls 3,παιχνίδι 6ετιας που δεν είναι και open world και στο pc  λιγότερο από 25% είδαν τερματισμό στο παιχνίδι. Προφανώς και το ποσοστό στο Elden Ring θα ανέβει το επόμενο διάστημα αλλά όχι πάρα πολύ.

image.png.b37196b5728d471f6ffd2c032624759b.png

Οι 43 ώρες που γραφει το howlongtobeat είναι πολύ ανακριβής. Το λέω γιατί είμαι στις 41 ώρες και αμφιβάλλω αν είμαι στην μέση του παιχνιδιού, χωρίς να ψάχνω τα πάντα, έχω αφήσει πολλά πράγματα πίσω. Και όσοι reviewers είχαν κωδικούς για πριν το release είναι στις 100+ ώρες χωρίς να το έχουν ολοκληρώσει, οι 40 και 50 ώρες στο howlongtobeat είναι από άτομα που το τρέξανε σαν να μην υπάρχει αύριο για να λένε ότι το τελειωσαν.

Και 25% για ένα παιχνίδι σαν το ds3 δεν νομίζω ότι είναι τόσο άσχημα. Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα παιχνίδια γύρο στο 30% ολοκλήρωσης κυμαίνονται αν δεν κάνω λάθος. Αλλα ότι και να λέμε τώρα είναι υποθέσεις, η ιστορία θα δείξει, το μονο σίγουρο είναι ότι πρακτικά κάποιος για να έχει τερματίσει το παιχνίδι σήμερα σημαίνει ότι είτε το έτρεξε υπερβολικά, και για εμενα έχασε όλο το παιχνίδι, είτε παίζει 7-8 ώρες κάθε μέρα, οποτε το ποσοστό που βλέπεις τώρα είναι τελείως ανούσιο.

Επίσης στο howlongtobeat υπάρχει και αυτό το νούμερο, Very Low Retirement 1.59%  ποσο ακριβές μπορεί να είναι όμως κιαυτό.

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, Fulgore said:

αλλά το θέμα είναι πόσοι τελικά θα δουν τους τίτλους τέλους,

Γιατί είναι θέμα αυτό? 

Ποιον ενδιαφέρει? 

• Like 1
Δημοσ.

γενικα αναφερουμε που οδευει η gaming νοοτροπια/συμπεριφορα της μαζας

Στην τελικη ο καθενας παιζει οπως γουσταρει

Δημοσ.

Χθες περασα το 2ο μεγαλο main boss κ το ποσοστο που εχει παρει αυτο το achievement ηταν το 20% . Ωστοσο νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις να τα κοιταμε αυτα. Πχ αν εφευγα 3ημερο θα αργουσα κ εγω καμποσες μερες ακομα δε λεει κατι . Μετα απο κανα μηνα θα εχει ενδιαφερον ομως .

• Like 1
Δημοσ.

Τελειώσαμε το έπος παιδιά μετά από 82 ώρες μαχών! Πραγματικά μετά το rdr2 είχα να νιώσω έτσι! Gottttty με τα όλα του το παιχνίδι! Φοβερό! Όλα δουλεύουν αρκετά καλά με κάποιους αστερίσκους! Κακό optimize πολλοί εχθροί σε ένα dungeon και η μάχη με το άλογο κάπως περίεργη σε ορισμένα σημεία! Τελειώνοντας ενώ φοβόμουν τα σημεία από τα οποία μπορούσε να αιωρειθει το μουλάρι που Καβαλάς είναι μια ωραία προσθήκη!

EB755979-45C7-4FC0-BDC0-37F6AE7EF5C7.jpeg

Και ο κόσμος του σε σημεία είναι λίγο άδειος! 

• Like 4
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Akis0123 είπε

Αλλα ότι και να λέμε τώρα είναι υποθέσεις, η ιστορία θα δείξει, το μονο σίγουρο είναι ότι πρακτικά κάποιος για να έχει τερματίσει το παιχνίδι σήμερα σημαίνει ότι είτε το έτρεξε υπερβολικά, και για εμενα έχασε όλο το παιχνίδι, είτε παίζει 7-8 ώρες κάθε μέρα, οποτε το ποσοστό που βλέπεις τώρα είναι τελείως ανούσιο.

Τα ποσοστά που βλέπουμε τώρα προφανώς δεν είναι τελικά(το ανέφερα και πιο πίσω),αλλά είναι μια ένδειξη του πόσοι πραγματικά θα ασχοληθούν(και θα ολοκληρώσουν το παιχνίδι),και πόσοι απλά το αγόρασαν λόγω hype.

Γιαυτό για παράδειγμα και μόλις 1 στους 2 έχει φάει το πρώτο μεγάλο boss στο Stormveil castle, 10 ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Δημοσ.

Κι εγώ στις 40 ώρες είμαι με 62 επίπεδο και φαίνεται να έχω άπειρο περιεχόμενο ακόμα. Το παιχνίδι είναι κλασικό Souls από πλευράς δυσκολίας. Η βασική διαφορά για τους νέους παίχτες (πλην του εύκολου teleport δίπλα στα bosses και του χάρτη) είναι ότι πλέον δεν σου μπλοκάρει την πρόοδο ένας τοίχος όπως συνήθως συνέβαινε. Επειδή είναι open world και μπορείς να κόβεις βόλτες σε διάφορες περιοχές, μπορείς να βρίσκεις dungeons, secrets κλπ, βλέπεις τον εαυτό σου overpowered σε κάποια και χαίρεσαι, υπάρχει αρκετή εξερεύνηση, οπότε δεν σε τρώει η μιζέρια των προηγούμενων souls. Επίσης με το άλογο μπορείς να πάρεις σχετικά εύκολα πίσω τις ψυχές oπότε και εκεί μειώνεται αρκετά το frustration. Το pain-gain είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε ζεις την καλύτερη souls εμπειρία. GOTY περπατώντας για μένα.

• Like 4
Δημοσ.

Τέλος με πλατίνα περίπου στις 140 ώρες, τρομερή εμπειρία αλλά δεν ξέρω αν είναι το αγαπημένο μου της FROM αυτή τη στιγμή θα περιμένω λίγο να "κάτσει" και φυσικά να κάνω και περισσότερα play through.

Άριστο 10/10

D0FB5882-4A8E-4937-88C0-B67ADFEDF0A6.jpeg.2c3bc16cea8e0f22c851b13a78e9f882.jpeg

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νιωθω πολυ νουμπας. Απλα πηγα και σκοτωσα τον δρακο και εκατσα και να φαρμαρω σε ενα σημειο με εναν γιγαντα για να ανεβω λεβελ και εχω φτασει στο 44 λεβελ. Ακομα δεν εχω κανει τιποτα γιατι φοβαμαι οτι θα με σκοτωνουν για πλακα. Εχω παιξει μονο το demon souls στο παρελθον στο ps5 και το τερματισα (με βοηθεια οδηγων βεβαια) αλλα ακομα δεν εχω αγγιξει καν την επιφανεια του παιχνιδιου. Με εχουν μπερδεψει το online δεν ξερω καν πως γινεται, πως μπαινουν στα οπλα αυτα που τα δυναμωνουν, τι κανει το crafting που δεν εχω ασχοληθει καθολου και γενικα νιωθω χαμενος. Ειναι ομως μαγευτικο το σκηνικο και θα το συνεχισω μεχρι τελους. Εκπληκτικο παιχνιδι.

Επεξ/σία από polakis21
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Akis0123 είπε

Ως τώρα πάντως τα νούμερα είναι σταθερά. Και ξαναλέω κάποιος να έχει 7 ώρες παιχνιδιού την μέρα για 10 μέρες συνεχόμενα είναι υπερβολικά απίθανο, νομίζω μέσα στο μηνα θα αρχίσει να ανεβαίνει το ποσοστό.

εγω ειμαι στις 70 ωρες (85 level) και εχω βγαλει μονο 3 απο τους shardbearers. έκανα βεβαια και το side quests της ranni που μου εφαγε αρκετο χρονο γιατι ειχε μπολικο ψαξιμο. Εχω κανα 2 side quest ακομα για τα οποια δεν εχω εικονα ακομα τι πρεπει να κανω και που.

γενικα στην κατω μερια του χαρτη εχω κανει τα περισσοτερα dungeons, αλλα στο πανω κομματι εχω αρκετα πραγματα ακομα

• Like 1
Δημοσ.

Μολις τερματισα το forbidden west (θα γραψω σχετικα στο αντιστοιχο θεμα) και ξεκινησα το elden ring στο series x.. 

Εδωσα στη γυναικα μου το ελευθερο να διαλεξει αυτη χαρακτηρα και τελικα επελεξε warrior. Μου αρεσει πολυ το στυλ των 2 οπλων ταυτοχρονα αν και απο οτι καταλαβα χανεις το block. 

Μολις τελειωσα τις αρχικες κατακομβες και βγηκα πρωτη φορα εξω στο limgrave. 

Αξιζει να σημειωθει οτι δεν πεθανα καμια φορα...παιζω με απολυτη αυτοσυγκεντρωση. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Εδωσα στη γυναικα μου το ελευθερο να διαλεξει αυτη χαρακτηρα και τελικα επελεξε warrior. Μου αρεσει πολυ το στυλ των 2 οπλων ταυτοχρονα αν και απο οτι καταλαβα χανεις το block. 

Οτι θέλεις μπορείς να παίξεις στο παιχνίδι, δεν σε περιορίζει η αρχική επιλογή.

Μάλιστα αργότερα στο παιχνίδι,υπάρχει και επιλογή που σε αφήνει να αλλάξεις τα stats να τα βάλεις όπου θέλεις,αν πχ αποφασίσεις να παίξεις με μάγο να δεις πως είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θεωρειτε οτι ειναι πιο ευκολο απο τα υπολοιπα παιχνιδια της from? Σε αρκετα σημεια εχω την εντυπωση οτι σου δινει περισσοτερα εφοδια απο οποιοδηποτε αλλο souls παιχνιδι για να γινεις overpowered. Αρκετα μετα, πιο ψυχραιμα, νομιζω οτι ειναι πιο προσβασιμο για νεους παιχτες.

Επεξ/σία από xavier

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...