nickk0kkav Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, ababapanos είπε παιζω σε series x και θελω να βαλω ενα σημα να με μπει καποιος να με βοηθησει με ενα boss. οταν βαζω το tarnished furled finger , με βαζει σε κοσμους αλλων που ζητανε βοηθεια, το αντιθετο πως γινεται? https://eldenring.wiki.fextralife.com/Furlcalling+Finger+Remedy Με το παραπανω item βλεπεις τα signs φιλων κ εχθρων . Τους χρυσους τους φερνεις στο κοσμο σου για βοηθεια Αν δεν εχεις το αντικειμενο αυτο το κανεις crafting ή το αγοραζεις . Επισης το κερδιζεις αν βοηθησεις αλλους παικτες να νικησουν το boss 1 1
palu3y Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, jimtriol είπε Το cross region το έχεις ενεργοποιημένο; Ναι το έχω στο perform Matchmaking.
palu3y Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, palu3y είπε Ναι το έχω στο perform Matchmaking. Edit. Μπορούν να με κάνουν summon. Εγώ δε μπορώ.
ilos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, ababapanos είπε παιζω σε series x και θελω να βαλω ενα σημα να με μπει καποιος να με βοηθησει με ενα boss. οταν βαζω το tarnished furled finger , με βαζει σε κοσμους αλλων που ζητανε βοηθεια, το αντιθετο πως γινεται? Υπάρχει ένα consumable που πρέπει να κάνεις πρώτα για να δεις signs. Καλό είναι να είσαι έξω από bonefire/fog gates σε bosses γιατί εκεί αφήνουν. Αν και υπάρχουν άπειρα τέτοια στο map, γίνεται πολύ εύκολα και craft.
ababapanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, ilos είπε Υπάρχει ένα consumable που πρέπει να κάνεις πρώτα για να δεις signs. Καλό είναι να είσαι έξω από bonefire/fog gates σε bosses γιατί εκεί αφήνουν. Αν και υπάρχουν άπειρα τέτοια στο map, γίνεται πολύ εύκολα και craft. Ναι αλλά ακόμα και όταν θέλω εγώ να πάω να βοηθήσω κάποιον άλλο ,και βλέπω στον χάρτη που ζητάνε βοήθεια , πάω εκεί και δεν βλέπω κανένα σημάδι.
ilos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, ababapanos είπε Ναι αλλά ακόμα και όταν θέλω εγώ να πάω να βοηθήσω κάποιον άλλο ,και βλέπω στον χάρτη που ζητάνε βοήθεια , πάω εκεί και δεν βλέπω κανένα σημάδι. Δε σε κατάλαβα, θες εσύ να κάνεις summon ή να σε κάνουνε? Αν θες να κάνεις εσύ summon κάνεις το consumable και θα δεις signs λογικά αν είσαι στο level range τους. Αν θες να σε κάνουν αφήνεις sign με αυτό και περιμένεις. Αν δε δουλεύει και πάλι τίποτα υπάρχει θέμα με το matchmaking και με τις ώρες. Στα invades πχ είναι hit or miss η φάση που δοκίμασα. Σε ένα μπήκα κατευθείαν. Σε ένα άλλο μετά από ένα τέταρτο και σε ένα άλλο μετά από μισή ώρα και ο host pulled the plug για σπάσιμο.😄
epsilon753 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Ρε παίδες χρειάζομαι βοήθεια. Κάτι μου διαφεύγει. Πήρα ένα quest αν καταλάβα καλά που ο NPC μου ζητάει να κάνω invade σε άλλους παίκτες. Δεν μπορώ να το προχωρήσω καθώς αν και χρησιμοποιώ το bloody finger δεν με συνδέει με κανέναν άλλο παίκτη. Τι κάνω λάθος; Επισης τις 35 ώρες που έχω παίξει μέχρι τώρα δεν με έχει κάνει invade κανένας. Από τα settings τα έχω όλα ανοιχτά στο multiplayer. Παίζω σε PS5 και εννοειται εχω PS Plus.
JohnTheReaper89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Αυτός ο Radahn μεγάλο σπάσιμο νεύρων τα χάπια μου λέμε 🤬🤬
ababapanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μηπως παίζει ρόλο το lvl για τα invite? Εγώ δηλαδή είμαι lvl 60 αν πάω να βοηθήσω κάποιον στα αρχικά boss κάποιον που θα ειναι χαμηλό lvl δεν θα μπορω να δω το σημάδι του;
jimtriol Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, ababapanos είπε Μηπως παίζει ρόλο το lvl για τα invite? Εγώ δηλαδή είμαι lvl 60 αν πάω να βοηθήσω κάποιον στα αρχικά boss κάποιον που θα ειναι χαμηλό lvl δεν θα μπορω να δω το σημάδι του; Αν λειτουργεί όπως το dark souls 3 παίζει ρόλο το level .Μου φαίνεται πάει περίπου 10 level πάνω κάτω ,δλδ στη περίπτωση σου 50 με 70 για invades cooperation κτλ.Αν είσαι overlevel σε μια περιοχή είναι πιο δύσκολο λογικά να βρεις άλλους παίκτες.Το cap στο dark souls αν θυμάμαι καλά ήταν 120 με 150 μαζί με τα dlc ,γύρω στο 80 με 100 χωρίς ,από κει και πέρα δύσκολα έβρισκες παίκτες.Τωρα δε ξέρω πως έχουν διορφωθει.Δλδ σε κάποια φάση θα πρέπει να σταματήσεις να ανεβαίνεις level αν θες να βρίσκεις κόσμο για multiplayer.Στο dark souls είχα σταματήσει στο 120 νομίζω και έβρισκα σχετικά εύκολα.Επισης καλό είναι να βάζεις τα signs κοντα σε bonfires η πριν από bosses πριν τα fogs.Επειδη δε το έχω ξεκινήσει σοβαρά ακόμα δε ξέρω επίσης αν ισχύει ότι αν έχεις φάει το boss της περιοχής δε μπορούν να σου κάνουν invade κτλ. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από jimtriol
Akis0123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Στις 5/3/2022 στις 6:53 ΜΜ, Fulgore είπε Είμαι στην τελευταία περιοχή του χάρτη και έχω αρχίζει να καθαρίζω πράγματα που έχω αφήσει για πίσω. Σε οποιον κακοφάνηκαν τα πολλά boss στο Dark Souls 2, θα φάει καλά στο Elden Ring. Τέλος,επειδή πολλοί το έχουν ξεκινήσει το παιχνίδι, έχω περιέργεια να δώ πόσοι θα το τελειώσουν. Εβλεπα στο pc πχ(που έχει κάνει τεράστιες πωλήσεις)και μετά από 1 εβδομάδα, μόλις το 5% ολοκλήρωσε το παιχνίδι με το standard τερματισμό,και ορισμένα optional bosses είναι κάτω απο 3%. Το παιχνίδι έχει 10 μέρες που βγήκε και απότι διαβάζω θέλει τουλάχιστον 60-70 ώρες παιχνιδιού για να δεις credits, και αυτό χωρίς να κανεις πολλά side mission και optional boss. 70 ώρες είναι 7 ώρες παιχνιδιού την μέρα για κάποιον που το πείρε στο release, λογικό είναι να έχει μικρό ποσοστό ολοκλήρωσης. Έχει γύρο στο 1 εκατομμύριο παίχτες concurrent μονο στο steam ακόμα δε νομίζω να το παρατάνε και πολλοί. 1
privateer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 6 minutes ago, Akis0123 said: Το παιχνίδι έχει 10 μέρες που βγήκε και απότι διαβάζω θέλει τουλάχιστον 60-70 ώρες παιχνιδιού για να δεις credits, και αυτό χωρίς να κανεις πολλά side mission και optional boss. 70 ώρες είναι 7 ώρες παιχνιδιού την μέρα για κάποιον που το πείρε στο release, λογικό είναι να έχει μικρό ποσοστό ολοκλήρωσης. Έχει γύρο στο 1 εκατομμύριο παίχτες concurrent μονο στο steam ακόμα δε νομίζω να το παρατάνε και πολλοί. Αμφιβάλλω αν θα αλλαξει κάτι. 5% ίσως και είναι μεγάλο ποσοστό διότι τώρα παίζουν και οι πιο hardcore souls fans. Δεν θα εκπλαγω αν πέσει και αλλο στο μελλον. Η πλειοψηφία ούτε και αλλιώς το αγόρασε λόγω hype και fomo. Κάποιοι θα γίνουν fans κάποιοι θα το παρατήσουν πριν το τελειώσουν (πλειοψηφία).
Akis0123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, privateer είπε Αμφιβάλλω αν θα αλλαξει κάτι. 5% ίσως και είναι μεγάλο ποσοστό διότι τώρα παίζουν και οι πιο hardcore souls fans. Δεν θα εκπλαγω αν πέσει και αλλο στο μελλον. Η πλειοψηφία ούτε και αλλιώς το αγόρασε λόγω hype και fomo. Κάποιοι θα γίνουν fans κάποιοι θα το παρατήσουν πριν το τελειώσουν (πλειοψηφία). Ως τώρα πάντως τα νούμερα είναι σταθερά. Και ξαναλέω κάποιος να έχει 7 ώρες παιχνιδιού την μέρα για 10 μέρες συνεχόμενα είναι υπερβολικά απίθανο, νομίζω μέσα στο μηνα θα αρχίσει να ανεβαίνει το ποσοστό. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Akis0123 είπε Το παιχνίδι έχει 10 μέρες που βγήκε και απότι διαβάζω θέλει τουλάχιστον 60-70 ώρες παιχνιδιού για να δεις credits, και αυτό χωρίς να κανεις πολλά side mission και optional boss. 70 ώρες είναι 7 ώρες παιχνιδιού την μέρα για κάποιον που το πείρε στο release, λογικό είναι να έχει μικρό ποσοστό ολοκλήρωσης. Έχει γύρο στο 1 εκατομμύριο παίχτες concurrent μονο στο steam ακόμα δε νομίζω να το παρατάνε και πολλοί. Μπορείς να το ολοκληρώσεις και νωρίτερα/γρηγορότερα,ειδικά αν δεν ψάξεις τα πάντα στον χάρτη και χρησιμοποιείς summons https://howlongtobeat.com/game?id=68151 Επίσης και στο Dark Souls 3,παιχνίδι 6ετιας που δεν είναι και open world και στο pc λιγότερο από 25% είδαν τερματισμό στο παιχνίδι. Προφανώς και το ποσοστό στο Elden Ring θα ανέβει το επόμενο διάστημα αλλά όχι πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα