Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimtriol είπε

Πολλά πράγματα είναι επαναλαμβανόμενα για μένα και στο Elden Ring  ,οποίος έχει παίξει souls τα αναγνωρίζει αμέσως.Εμενα δε με ενοχλεί αυτό αν κάτι είναι πετυχημένο και μου αρέσει,  αλλά επειδή αναφέρθηκε το επαναλαμβανομενο το τονισα.

Δεν υφίσταται η λεξη κ ο χαρακτηρισμός "επαναλαμβανομενο" όταν μιλάμε για soulslike game. Ξερεις εξαρχης τι θα παρεις και τι θα παιξεις. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimtriol είπε

Καλά και το Elden Ring θα μπορούσε να το πει κανείς dark soul 4 ,αυτό για το επαναλαμβανομενο που λες .Δεν είναι θέμα κριτικής ,είναι θέμα οτι εχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στη κριτική.Παροτι είναι φαν των souls δε μπορώ αντικειμενικά να μη πω ότι αντιμετωπίζεται ως ιερή αγελάδα και τα 100ρια μου φαίνονται πολύ περίεργα αν όχι ύποπτα.

Οντας λες υποπτα . Οτι πληρωσε η bandai τα μεγαλα site και οι αλλοι ακολουθουν ?? 😃

Οχι το Elden Ring δεν ειναι Dark Soul 4 . Πιο πολυ Dark Soul στο τετραγωνο . 

Αν κ εχω μολις 25 ωρες , δε ξερω αν αλλαξω γνωμη μετα. Αλλα κ αυτο ειναι ενα θεμα  τοσες ωρες μετα κ αισθανομαι οτι δεν το εχω αγγιξει ενω στο (πολυ καλο) god of του 93 % μετα τα 2/3 αρχισα να βαριεμαι. Σε ωρες ποσο να ηταν ? Το μισο απο οτι εχω παιξει elden πιθανον 

Βεβαια το elden ring δεν ειναι για ολους και το 10/10 δε σημαινει οτι δεν σημαινει οτι δεν εχει μειονεκτηματα 

Ξεκαθαρα με πληρη επιγνωση λεω ηδη οτι το elden ring ξεφτυλιζει ολη τη βιομηχανια για αυτο λυσαξανε  . Πηγαινε μετα απο αυτο παιξε assassin creed ...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Οντας λες υποπτα . Οτι πληρωσε η bandai τα μεγαλα site και οι αλλοι ακολουθουν ?? 😃

Οχι το Elden Ring δεν ειναι Dark Soul 4 . Πιο πολυ Dark Soul στο τετραγωνο . 

Αν κ εχω μολις 25 ωρες , δε ξερω αν αλλαξω γνωμη μετα. Αλλα κ αυτο ειναι ενα θεμα  τοσες ωρες μετα κ αισθανομαι οτι δεν το εχω αγγιξει ενω στο (πολυ καλο) god of του 93 % μετα τα 2/3 αρχισα να βαριεμαι. Σε ωρες ποσο να ηταν ? Το μισο απο οτι εχω παιξει elden πιθανον 

Βεβαια το elden ring δεν ειναι για ολους και το 10/10 δε σημαινει οτι δεν σημαινει οτι δεν εχει μειονεκτηματα 

Ξεκαθαρα με πληρη επιγνωση λεω ηδη οτι το elden ring ξεφτυλιζει ολη τη βιομηχανια για αυτο λυσαξανε  . Πηγαινε μετα απο αυτο παιξε assassin creed ...

Assasin creed δε θα παίξω γιατί τα βαριέμαι ,απλώς λέω ότι αν το ίδιο παιχνίδι το είχε βγάλει η ubisoft μιας και την αναφέρεις θα έιχε γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος για τα οποία θεματα εχει.Επίσης ξαναλέω ,εγώ είμαι φαν των παιχνιδιών αυτών αλλά επίσης θέλω να είμαι αντικειμενικός και να μη το αντιμετωπίζω οπαδικα και ως ιερή  αγελάδα .Όσον αφορά τις κριτικές ,γενικά και όχι μόνο τώρα κάποια πράγματα είναι περίεργα ούτε  όλα είναι αγγελικά πλασμενα και τουλάχιστον εγώ εμπιστεύομαι πρώτα τα μάτια μου

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 2
Δημοσ.

Τα Souls απεκτησαν φανατικο κοινο,διοτι ηταν απτα ελαχιστα παιχνιδια που δεν "παιζοντουσαν" απο μονα τους. Στο ονομα του accessibility και των πωλησεων,εχουν ξεφτιλιστει franchise με γιγαντια βελακια να σου δειχνουν το δρομο και τρελο handholding σε οτιδηποτε κανεις, για να μπορεσει να το αγορασει και η γιαγια μου που δεν ξερει τι σχημα εχει το controller.

Στο τελος για τους publishers οι αριθμοι μετρουσαν,οποτε αν αυτο εδειχνε max sales,δεν τους νοιαζαν τα υπολοιπα.

Υπαρχει μια ελαφρια ταση τα τελευταια χρονια  να επιστρεψει αυτη η soft χαρτκοριλα στα καινουρια παιχνιδια,με πολλα soulslike,ειτε λογω mechanics ειτε λογω νοοτροπιας ( πχ hollow knight ).

Και πλεον αναδεικνυεται και απο μεριας journalists οπως φαινεται και απο τις διαφορες κριτικες 

Καιρος να δουν το φως ακομα περισσοτερος κοσμος με την ελευση του Elden Ring και να ξεκολλησει το γκειμινγκ κοινο απτο spoonfed gameplay που ταιζουν οι μεγαλυτερες εταιρειες στον χωρο (ubisoft και σια )

• Like 6
Δημοσ.

Είμαι στην τελευταία περιοχή του χάρτη και έχω αρχίζει να καθαρίζω πράγματα που έχω αφήσει για πίσω.
Σε οποιον κακοφάνηκαν τα πολλά boss στο Dark Souls 2, θα φάει καλά στο Elden Ring.

Τέλος,επειδή πολλοί το έχουν ξεκινήσει το παιχνίδι, έχω περιέργεια να δώ πόσοι θα το τελειώσουν.

Εβλεπα στο pc πχ(που έχει κάνει τεράστιες πωλήσεις)και μετά από 1 εβδομάδα, μόλις το 5% ολοκλήρωσε το παιχνίδι με το standard τερματισμό,και ορισμένα optional bosses είναι κάτω απο 3%.

• Like 2
Δημοσ.

παιδες ειμαι γυρω στις 60 ωρες pure mage/astrologer και εχω φτιαξει ενα κτηνος σχεδον καθαριζω καθε boss με ελαχιστα χτυπηματα,οποιος εχει αποριες tag me

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

παιδες ειμαι γυρω στις 60 ωρες pure mage/astrologer και εχω φτιαξει ενα κτηνος σχεδον καθαριζω καθε boss με ελαχιστα χτυπηματα,οποιος εχει αποριες tag me

Τι lvl τον εχεις παει? πες κανενα τρικ , best spells κλπ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Τι lvl τον εχεις παει? πες κανενα τρικ , best spells κλπ

80φευγα

-spells μεχρι level 50 το rock με το meteorite staff ειναι op καθως το συγκεκριμενο staff κανει boost με τετοια spells,μετα παιρνεις ενα ειτε το lusat ειτε τo carial regal τα ανεβαζεις οσο μπορεις μεχρι +7-10 και συνεχιζεις μεχρι τελος

-τωρα για spells τι να σου πω ειναι και λιγο προσωπικο playstyle,εχει καποια οπως το lunar που κανουν αρκετη ζημια αλλα ειναι υπερβολικα αργα,αν ανεβασεις intel ακομα και το basic pebble κανει ζημια,απο εκει και περα εχει  εχει αρκετα τρικ και συνδυασμους ,εγω συνηθως χρησιμοποιω το pebble/rock sling/ενα τυπου phalanx για περιεργους εχθρους/το stealth και το azur που με terra στο εδαφος και εναt σθγκεκριμενο talisman που παγωνει fp ειναι αυτο το κλασσικο βιντεο που κανουν one hit ολα τα bosses

επισης αν βρειτε το mimic spirit ash και το ανεβασετε ειναι μακραν το καλυτερο summon,ουσιαστικα σαν να παιζεις με καποιον αλλο μαζι,δεν κανει απλα aggro τα bosses μπορει ανετα να τα καθαριζει αυτος

επισης βρηκα ενα ραντομ σπαθι με scale στο int,με ενα απλο αρμορ που ανεβαζει strength επιασα τα requirements και ουσιαστικα παιζω ενναλαξ η καθαρος μαγος ειτε αναλογα στα strenght build να σφαζω με αξιολογο damage διχως να χρειαστει να στακαρω strength

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jimtriol είπε

Assasin creed δε θα παίξω γιατί τα βαριέμαι ,απλώς λέω ότι αν το ίδιο παιχνίδι το είχε βγάλει η ubisoft μιας και την αναφέρεις θα έιχε γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος για τα οποία θεματα εχει.Επίσης ξαναλέω ,εγώ είμαι φαν των παιχνιδιών αυτών αλλά επίσης θέλω να είμαι αντικειμενικός και να μη το αντιμετωπίζω οπαδικα και ως ιερή  αγελάδα .Όσον αφορά τις κριτικές ,γενικά και όχι μόνο τώρα κάποια πράγματα είναι περίεργα ούτε  όλα είναι αγγελικά πλασμενα και τουλάχιστον εγώ εμπιστεύομαι πρώτα τα μάτια μου

Απλα ΟΧΙ . 

Το συγκεριμενο παιχνιδι ειτε η ubisoft το εβγαζε ειτε η Ea sports ειτε ο Εντοργαν θα ηταν ακριβως το ιδιο . Νομιζω δε χρειαζεται να εξηγησω τι κ πως ειναι απο τα πραγματα που αν δεν το καταλαβαινεις μονο σου , εγω δε θα σε πεισω σιγουρα

Αμα βλεπεις τοσα ατομα μεσα σε 10 μερες να εχουν κλεισει 20 κ 30 ωρες καποιος λογος θα υπαρχει 

‐---‐------------------

Ωστοσο εφαγα 2 κρασαρισματα στο desktop και το online μια παιζει σουπερ μια ειναι σουπα :P (lag, unable to connect)

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Απλα ΟΧΙ . 

Το συγκεριμενο παιχνιδι ειτε η ubisoft το εβγαζε ειτε η Ea sports ειτε ο Εντοργαν θα ηταν ακριβως το ιδιο . Νομιζω δε χρειαζεται να εξηγησω τι κ πως ειναι απο τα πραγματα που αν δεν το καταλαβαινεις μονο σου , εγω δε θα σε πεισω σιγουρα

Αμα βλεπεις τοσα ατομα μεσα σε 10 μερες να εχουν κλεισει 20 κ 30 ωρες καποιος λογος θα υπαρχει 

‐---‐------------------

Ωστοσο εφαγα 2 κρασαρισματα στο desktop και το online μια παιζει σουπερ μια ειναι σουπα :P (lag, unable to connect)

Άμα το έβγαζε ο Έρντι θα είχαμε γιαταγάνια αντί για κατάνες και φουστανέλες με φέσια και τσαρούχια αντί για πανοπλίες.😁

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Το παιχνίδι δεν μου εμφανίζει καθολου summon signs.Να πω ότι όλες οι ρυθμίσεις για το multi είναι εντάξει,χωρίς password κτλ. Χρησιμοποιώ αυτά τα furlcarling κάτι πως λέγονται αλλά κ πάλι τίποτα. Άλλαξα το Nat type μου από 3 σε 2 κ πάλι τζίφος. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, palu3y είπε

Καλημέρα παίδες. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Το παιχνίδι δεν μου εμφανίζει καθολου summon signs.Να πω ότι όλες οι ρυθμίσεις για το multi είναι εντάξει,χωρίς password κτλ. Χρησιμοποιώ αυτά τα furlcarling κάτι πως λέγονται αλλά κ πάλι τίποτα. Άλλαξα το Nat type μου από 3 σε 2 κ πάλι τζίφος. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται;

Μια σκεψη απλα.

Παιζει ρολο η ωρα που ψαχνεις πχ εγω χθες το πρωι δεν εβρισκα (αν κ δε περιμενα ιδιαιτερα) χθες το βραδυ εβρισκα με τη μια

Επισης παιζει ρολο κ η περιοχη που εισαι σε σχεση με το level . Δε ξερουμε ακριβως τι παιζει με το match up αλλα αν κρινω απο τα προηγουμενα μπορεις να παιξεις με ατομα που ειναι λιγο πανω λιγο κατω απο το λεβελ σου .

Για παραδειγμα χθες το πρωι λεω κατσε να βοηθησω κανεναν με το margit κ ημουν λεβελ 40 δηλαδη υπερβολικα μεγαλο . Μετα απο 2 λεπτα που δε βρηκα κανεναν εφυγα (δε ξερω αν εφταιγε αυτο ή η ωρα που ειπα πριν ή αν ηταν κ τυχαιο )

Δηλαδη αν πας σε κανενα dungeon υπερβολικα δυνατο για εσενα κ περιμενεις βοηθεια για να το βγαλεις παιζει η βοηθεια να μην ερθει ποτε :P

• Like 4
Δημοσ.

Όχι εντάξει ξέρω πως λειτουργεί το coop/pvp στα souls. Τώρα λέω πως απτην αρχή ανεξάρτητου λεβελ και περιοχής δεν μου εμφανίζει signs για summon,ούτε κάνουν εμένα summon όσο κ να περιμένω.Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του multi,bloodstains κτλ λειτουργούν κανονικά και λέω μήπως είναι κάποιο bug.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, palu3y είπε

Όχι εντάξει ξέρω πως λειτουργεί το coop/pvp στα souls. Τώρα λέω πως απτην αρχή ανεξάρτητου λεβελ και περιοχής δεν μου εμφανίζει signs για summon,ούτε κάνουν εμένα summon όσο κ να περιμένω.Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του multi,bloodstains κτλ λειτουργούν κανονικά και λέω μήπως είναι κάποιο bug.

Το cross region το έχεις ενεργοποιημένο;

Δημοσ.

παιζω σε series x και θελω να βαλω ενα σημα  να με μπει καποιος να με βοηθησει με ενα boss.  οταν βαζω το tarnished furled finger , με βαζει σε κοσμους αλλων που ζητανε βοηθεια, το αντιθετο πως γινεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...