Saloufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Owen είπε Μου το ξανακανε σημερα.Ειχα 5600 runes πεθανα ,πηγα στο σημειο τα πηρα και μου εδωσε αυτη τη φορα λιγοτερα αντι για ολα.Υπαρχει καποιος που να ξερει γιατι γινεται αυτο? Για Bug δείχνει, σε εμένα μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο στις 26ώρες που έχω παίξει. 1
gtsoui Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Πόσες είναι οι πιθανότητες σε αυτό το παιχνιδι να κανει καποιος ενα "no death run"?
Lobo10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Αν παίξεις όπως κάποιοι αρχάριοι στο PUBG που κρύβονται ακολουθώντας τον κύκλο μέχρι να μείνουν 5 άτομα στο τέλος έχεις πιθανότητες 🤣🤣🤣.
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Owen είπε Μου το ξανακανε σημερα.Ειχα 5600 runes πεθανα ,πηγα στο σημειο τα πηρα και μου εδωσε αυτη τη φορα λιγοτερα αντι για ολα.Υπαρχει καποιος που να ξερει γιατι γινεται αυτο? Μήπως παίζει τίποτα τέτοιο? Και όντως, έχασες 5600 και πήρες 3900, δηλαδή 30% 4 1
xavier Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μήπως παίζει τίποτα τέτοιο? και εγω αναρωτιομουν γιατι συνεβαινε σε ενα σημειο αυτο 😜
Lotof Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Και ένα κουτσομπολιό. Μικρές κακιουλες από τρεις dev των Ubisoft (πρώην Guerrilla), Nixxes και Guerrilla. Δεν εγκρίνω αλλά πλακα έχει.
JohnTheReaper89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Lotof είπε Και ένα κουτσομπολιό. Μικρές κακιουλες από τρεις dev των Ubisoft (πρώην Guerrilla), Nixxes και Guerrilla. Δεν εγκρίνω αλλά πλακα έχει. Το παιχνίδι είναι τεράστιο και έπος αστους να λένε... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από JohnTheReaper89 1
polakis21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Εχω χασει την μπαλα παιδια. Δεν ξερω που να παω, παντου με σκοτωνουν, χανω για πλακα. Πεφτω κατα λαθος σε boss και με σκιζουν. Που μπορω να βρω farm νωρις κοντα σε grace να ανεβω level; 1
malias4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, polakis21 είπε Εχω χασει την μπαλα παιδια. Δεν ξερω που να παω, παντου με σκοτωνουν, χανω για πλακα. Πεφτω κατα λαθος σε boss και με σκιζουν. Που μπορω να βρω farm νωρις κοντα σε grace να ανεβω level; Bρες καποιο βιντεακι στο youtube για beginers να βρεις για αρχη καποια βασικα πραγματα. Και εγω πρωτη φορα ασχολουμε με τετοιου ειδους μαζοχισμο 😀 παιχνιδι ηθελα να πω ! πχ δες αυτο κ κανε αυτα που λεει. Μετα θα εχεις μαζεψει runs να κανεις καποια level up Xωρις να χρειαστε να μπλεξεις με μαχες, και μολισ δυναμωσεις τοτε αρχιζεις το πετσοκομα 1 1
CarbonFibre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lotof είπε Και ένα κουτσομπολιό. Μικρές κακιουλες από τρεις dev των Ubisoft (πρώην Guerrilla), Nixxes και Guerrilla. Δεν εγκρίνω αλλά πλακα έχει. Αφού τους ξεφτίλισαν οι Ιάπωνες τα βαρετά, επαναλαμβανόμενα παιχνίδια τους βγήκαν να πουν τις κακίες τους. H From πάει πάλι για GOTY όπως το 2019. "Elden Ring has reportedly sold 10 million copies on PC in a week" https://www.dsogaming.com/news/elden-ring-has-reportedly-sold-10-million-copies-on-pc-in-a-week/?fbclid=IwAR20dFYdat6v6UXBE8JHYePuK1XVieaBYtG0zI8CMNpu3almqqZh-nwNFmA Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από CarbonFibre 6
dekulinkgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Lotof είπε Και ένα κουτσομπολιό. Μικρές κακιουλες από τρεις dev των Ubisoft (πρώην Guerrilla), Nixxes και Guerrilla. Δεν εγκρίνω αλλά πλακα έχει. Καλα ενταξει.Αυτοι νομιζουν οτι επειδη ενα παιχνιδι εχει φοβερα γραφικα και πιανει 60 fps ειναι παιχνιδαρα.Εχουν χασει ολη την ουσια το τι κανει ενα καλο παιχνιδι,δηλαδη το gameplay και το ποσο ευχαριστο ειναι να χειριζεσαι απλα τον χαρακτηρα. Τα παιχνιδια της fromsoftware πασχουν και απο γραφικα(σε σχεση με το Horizon) και απο story(επειδη η πλεοψηφια δεν καταλαβαινει τιποτα οπως και εγω) αλλα δεν εχει σημασια καμια.Τα παιχνιδια της ειναι απολαυση απλα. Τωρα ειμαι στο stormveil castle,επιτελους δηλαδη,εχω δοκιμασει τον godrick 2 φορες,τον πηγα ανετα στο 2ο phase οπου την μια φορα με ξεσκισε και την αλλη επεσα απο τον γκρεμο...... 7
zeke Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Στις 4/3/2022 στις 10:51 ΠΜ, Owen είπε Μου το ξανακανε σημερα.Ειχα 5600 runes πεθανα ,πηγα στο σημειο τα πηρα και μου εδωσε αυτη τη φορα λιγοτερα αντι για ολα.Υπαρχει καποιος που να ξερει γιατι γινεται αυτο? Δεν ειναι bug,,, ειναι λογω αυτου εδω και καθε φορα που χανεις μεσα στο καστρο, σου κλεβει ενα ποσοστο (30%) απο τα runes σου. Gatekeeper Gostoc advises you to avoid entering the castle using the main gate because he says it's tightly guarded. He suggests you to try the opening through the other way, claiming that guards don't know about that entrance. You will be given the choice to accept or reject his suggestion. If you reject the offer, he will seemingly respect your decision and open the gate for you. Gostoc at first may seem to want to help the player, although in a suspicious manner. This is however just a facade. He will actually steal 30% of your runes every time you die in the castle, even if you enter it through the main gate.
jimtriol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε Αφού τους ξεφτίλισαν οι Ιάπωνες τα βαρετά, επαναλαμβανόμενα παιχνίδια τους βγήκαν να πουν τις κακίες τους. H From πάει πάλι για GOTY όπως το 2019. "Elden Ring has reportedly sold 10 million copies on PC in a week" https://www.dsogaming.com/news/elden-ring-has-reportedly-sold-10-million-copies-on-pc-in-a-week/?fbclid=IwAR20dFYdat6v6UXBE8JHYePuK1XVieaBYtG0zI8CMNpu3almqqZh-nwNFmA Καλά και το Elden Ring θα μπορούσε να το πει κανείς dark soul 4 ,αυτό για το επαναλαμβανομενο που λες .Δεν είναι θέμα κριτικής ,είναι θέμα οτι εχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στη κριτική.Παροτι είμαι φαν των souls δε μπορώ αντικειμενικά να μη πω ότι αντιμετωπίζεται ως ιερή αγελάδα και τα 100ρια μου φαίνονται πολύ περίεργα αν όχι ύποπτα.Επισης ένα παιχνίδι είναι τα πάντα ,και γραφικά και στορι και απόδοση και quest design και μουσική και gameplay .Είναι ένα οπτικοακουστικό θέαμα ,αν ήταν μόνο στορι πχ καλύτερα να διαβάζαμε ένα βιβλίο και ούτω καθεξής και για τις άλλες κατηγορίες και η κριτική πρέπει να γίνεται αντικειμενικά και συνολικά για όλα όπως και σε άλλα παιχνίδια . Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από jimtriol 2
Alt3rnative Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, jimtriol είπε Καλά και το Elden Ring θα μπορούσε να το πει κανείς dark soul 4 ,αυτό για το επαναλαμβανομενο που λες .Δεν είναι θέμα κριτικής ,είναι θέμα οτι εχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στη κριτική.Παροτι είναι φαν των souls δε μπορώ αντικειμενικά να μη πω ότι αντιμετωπίζεται ως ιερή αγελάδα και τα 100ρια μου φαίνονται πολύ περίεργα αν όχι ύποπτα.Επισης ένα παιχνίδι είναι τα πάντα ,και γραφικά και στορι και απόδοση και quests και μουσική και gameplay .Είναι ένα οπτικοακουστικό θέαμα ,αν ήταν μόνο στορι πχ καλύτερα να διαβάζαμε ένα βιβλίο και ούτω καθεξής και για τις άλλες κατηγορίες και η κριτική πρέπει να γίνεται αντικειμενικά και συνολικά για όλα..Με αυτή τη λογική και το cyberpunk αν δεν είχε θέμα απόδοσης έχει το πιο λεπτομερή κόσμο που έχει υπάρξει πχ άρα πρέπει να παραβλέψουμε τα πάντα και να μιλάμε μόνο για τα θετικά..Δεν είναι ετσι Το οτι είναι souls παιχνίδι δεν το κανει επαναλαμβανομενο. Απο κει και περα ολοι εχουν στηλιτευσει τα αρνητικά του αλλΑ είναι 2-3 συγκεκριμένα στοιχεία τα οποια τα κανουν να ωχριουν απέναντι στην συνολικη εμπειρία.
jimtriol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Alt3rnative είπε Το οτι είναι souls παιχνίδι δεν το κανει επαναλαμβανομενο. Απο κει και περα ολοι εχουν στηλιτευσει τα αρνητικά του αλλΑ είναι 2-3 συγκεκριμένα στοιχεία τα οποια τα κανουν να ωχριουν απέναντι στην συνολικη εμπειρία. Πολλά πράγματα είναι επαναλαμβανόμενα για μένα και στο Elden Ring ,οποίος έχει παίξει souls τα αναγνωρίζει αμέσως.Εμενα δε με ενοχλεί αυτό αν κάτι είναι πετυχημένο και μου αρέσει, αλλά επειδή αναφέρθηκε το επαναλαμβανομενο το τονισα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα