Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Το πιο εντυπωσιακό(σε εφε/επιλογές)build,παίζει να είναι με Faith,μιας και έχουν βάλει στα miracles και τις μαγείες με φωτιές του παλιού Pyromancer. Και σε αντίθεση με τον Astrologer(sorcerer),έχει και περισσότερα όπλα να διαλέξει. 1
sndev Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το λινκ από κάτω είναι interactive map για το παιχνίδι. Με register φτιάχνετε κ tracking τη πορεία σας. Πατήστε με δικη σας ευθύνη αν κ είναι τόσο αχανές που δεν νομιζω να έχουμε στη παρέα κάποιον τόσο χωμένο που θα θέλει να τα ανακαλύψει μόνος του https://mapgenie.io/elden-ring/maps/the-lands-between Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από sndev 3 3
whiteman7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγόρασα και εγω το παιχνιδι τελικά χθες το βράδυ... Xbox Series X - LG CX Oled 65'' , ενεργοποιημένο το VRR Στο Quality mode το παιχνιδι ειναι κακό, στο Frame-Rate είναι επικό - σιγουρα χρειάζεται λίγο δουλιτσα αλλά είμαι σίγουρος θα έρθει patch. Πρώτη φορά σε Soul Game, δυσκολεύτηκα στην αρχή, εθίστηκα στην συνέχεια... Προβληματικοί οι χρόνοι φόρτωσης αφού πεθαίνεις (συνέχεια όμως ) , όχι όμως 17 secs που αναφέρονται σε reviews, περίπου στα 8- 9 secs. Εφαγα και το πρώτο Boss σε μια κατακόμβη Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από whiteman7 3
avenger Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Αναφορά σε κείμενο αλλά είμαι σίγουρος θα έρθει patch.
Saloufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Πρώτη φορά σε Soul Game, δυσκολεύτηκα στην αρχή, εθίστηκα στην συνέχεια... Προβληματικοί οι χρόνοι φόρτωσης αφού πεθαίνεις (συνέχεια όμως ) , όχι όμως 17 secs που αναφέρονται σε reviews, περίπου στα 8- 9 secs. Εφαγα και το πρώτο Boss σε μια κατακόμβη Μια από τα ίδια, πρωτάρης στα souls, αν και η δυσκολία σε απωθεί στην αρχή με λίγη υπομονή βλέπεις πρόοδο σιγα σιγά! Εμένα με κέρδισε ο φανταστικός κόσμος που έχει, τα μυστήρια και το progression του leveling! Level 37 έβγαλα τον Tree Sentinel και ακόμα κανα 2 άλλα bosses σε Dungeons. Για τους χρονους ναι έχουν κάνει μλκ και δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το optimization. Έκανα μια σύγκριση με το pc να δω. Στο pc υπόψιν το παιχνίδι το έχω περασμένο σε HDD και όχι στον SSD. New Game: PC:39.67sec SeriesX:23.14sec Death in Dundeon: PC:8.30Sec SeriesX:5.04sec Death in Open World: PC:7.23sec SeriesX:10.95sec. Τα συμπεράσματα δικά σας... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από Saloufas 2
Owen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Καλησπερα.Εχει τυχει και σε κανεναν αλλο να παει στο σημειο που πεθανε να παρει τα runes και μετα να τα χασει ως δια μαγειας χωρις να πεθανει?Συγκεκριμενα ειχα 4000 πηγα στο σημειο τα πηρα και μετα ειδα οτι ειχα 0.Ειναι bug ή μου διαφευγει κατι?Δεν εχει να κανει τοσο με το ποσο(που ειναι μικρο ) αλλα αν το ξανακανει και εχω περισσοτερα εκει θα πονεσει.
Charismo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Owen είπε Καλησπερα.Εχει τυχει και σε κανεναν αλλο να παει στο σημειο που πεθανε να παρει τα runes και μετα να τα χασει ως δια μαγειας χωρις να πεθανει?Συγκεκριμενα ειχα 4000 πηγα στο σημειο τα πηρα και μετα ειδα οτι ειχα 0.Ειναι bug ή μου διαφευγει κατι?Δεν εχει να κανει τοσο με το ποσο(που ειναι μικρο ) αλλα αν το ξανακανει και εχω περισσοτερα εκει θα πονεσει. Δεν μου έχει συμβεί αυτό που λες, αλλά μου έχει συμβεί να πεθάνω, να ξαναπεθάνω χωρίς να το θυμάμαι και όταν μετά από υπερπροσπάθεια επέστρεψα στα runes μου έλαβα ένα μεγαλοπρεπέστατο μηδενικό.
whiteman7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 νομιζω ότι αν δεν προλαβεις να πάρεις τα runes πίσω και ξαναπεθάνεις τότε ισχυει το μεγαλοπρεπέστατο ....μηδενικο!
privateer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 5 hours ago, whiteman7 said: Αγόρασα και εγω το παιχνιδι τελικά χθες το βράδυ... Xbox Series X - LG CX Oled 65'' , ενεργοποιημένο το VRR Στο performance το παιχνιδι ειναι κακό, στο Frame-Rate είναι επικό - σιγουρα χρειάζεται λίγο δουλιτσα αλλά είμαι σίγουρος θα έρθει patch. Πρώτη φορά σε Soul Game, δυσκολεύτηκα στην αρχή, εθίστηκα στην συνέχεια... Προβληματικοί οι χρόνοι φόρτωσης αφού πεθαίνεις (συνέχεια όμως ) , όχι όμως 17 secs που αναφέρονται σε reviews, περίπου στα 8- 9 secs. Εφαγα και το πρώτο Boss σε μια κατακόμβη μηπως τα ειπες αναποδα?😂
whiteman7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, privateer είπε μηπως τα ειπες αναποδα?😂 Στο quality ήθελα να πω, έχει δίκιο.... 😉
Lobo10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από Lobo10
Lotof Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τεράστια επιτυχία όταν το όνομα σου μπαίνει στην ίδια πρόταση με το COD έστω και για launch sales…. ποσο μάλλον όταν δεν απευθύνεσαι σε mainstream κοινό. 👀 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από Lotof 4
ababapanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 γηργορες ερωτησεις... για να γεμιζουν τα flask απο μονα τους τι αντικειμενο πρεπει να βρω? επισης αυτα που αναβαθμιζονται τα οπλα τα πετανε μονο τα boss?
Saloufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, ababapanos είπε 2 γηργορες ερωτησεις... για να γεμιζουν τα flask απο μονα τους τι αντικειμενο πρεπει να βρω? επισης αυτα που αναβαθμιζονται τα οπλα τα πετανε μονο τα boss? Μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δει για να γεμίζουν τα flasks πρέπει να βγάζεις group απο εχθρούς είτε όταν βρίσκεις κάτι στρογγυλές "μπάλες" που σε αποφεύγουν όταν σε βλέπουν, άμα τις σκοτώσεις ανάλογα το χρώμα που έχουν σου γεμίζουν και τα αντίστοιχα flask. Τώρα smithing stones βρίσκεις γενικά παντού νομίζω, είτε από loot από εχθρούς είτε από bosses, τις περισσότερες μέχρι στιγμής τις βρήκα μέσα σε ένα dungeon στην κοιλάδα με τον πρώτο δράκο όταν ξεκινάς North-East. 4
Owen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου το ξανακανε σημερα.Ειχα 5600 runes πεθανα ,πηγα στο σημειο τα πηρα και μου εδωσε αυτη τη φορα λιγοτερα αντι για ολα.Υπαρχει καποιος που να ξερει γιατι γινεται αυτο? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από Owen 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα