jokul7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, gtsoui είπε Αποφασισα να το αγορασω στο series x τελικα σε συνδυασμο με το vrr και θα ασχοληθω αφου τερματισω το forbidden west. Οκ, τα loading times ειναι χειροτερα αλλα θεωρητικα αν δεν πεθαινω συχνα δεν θα ειναι προβλημα😛 Το παιχνίδι είναι θάνατος με μικρά διαστήματα ζωής. 2
Lobo10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, sndev είπε αμα στο series x δε πεθαινεις λογο VRR αγοράζω και tv κ κονσόλα κ το παιχνίδι ξανα!!!! Μη αγοράσεις την A90J που μου έλεγες όμως γιατί δεν υποστηρίζει VRR 🤣
lebron15 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Πάντως εγώ προς το παρόν δεν το θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο και δεν είμαι κάνας βετεράνος στα souls. Το παιχνίδι σε κατευθύνει με τον δικό του τρόπο και αν περιφέρεσαι λίγο για να φαρμάρεις level βγαίνουν εύκολα τα boss. Το να χάσεις και δέκα φορές σε main boss δεν είναι και κάτι. Τον Isshin καμια εβδομάδα τον προσπαθούσαμε! 😁 1
Saloufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Έχει βρει κανείς πως φτάνουμε σε εκείνο το σημείο ψηλά? είναι στην αρχη του παιχνιδιού στο cave of knowledge. 1
Lobo10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, sndev είπε αμα στο series x δε πεθαινεις λογο VRR αγοράζω και tv κ κονσόλα κ το παιχνίδι ξανα!!!! Έλα πήρε σήμερα να δούμε πως θα δουλέψει. Έτοιμος για Series X. 🤣 4
ababapanos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 αν πεθανουμε και χασουμε τα runes και ξανα πεθανουμε πριν προλάβουμε να τα ξανα πάρουμε χάνονται για παντα οπως στο bloodborne? η μένουν για παντα εκει μεχρι να τα παρουμε?
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, ababapanos είπε αν πεθανουμε και χασουμε τα runes και ξανα πεθανουμε πριν προλάβουμε να τα ξανα πάρουμε χάνονται για παντα οπως στο bloodborne? η μένουν για παντα εκει μεχρι να τα παρουμε? Αν πεθάνεις δεύτερη φορά χωρίς να τα ανακτήσεις, χάνονται. Η αύρα παραμένει πάντα στο σημείο που πέθανες την τελευταία φορά ακόμα και με μηδενικά runes.
Babis_allos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Παιδια για οποιον εχει παρει launch edition απο Media Markt και δεν ειχε steelbook να ξερετε οτι πηγα στο καταστημα που το αγορασα (Αργυρουπολη) και ειχαν φερει τα steelbook και μου το εδωσαν δειχνοντας την αποδειξη.
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Saloufas είπε Έχει βρει κανείς πως φτάνουμε σε εκείνο το σημείο ψηλά? είναι στην αρχη του παιχνιδιού στο cave of knowledge. Πρέπει να πας σε μια ερημική ακτή στο πίσω μέρος του cave of knowledge. Υπάρχει μια σπηλιά εκεί που οδηγεί σε εκείνο το σημείο. 1 1
Lobo10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Πρέπει να πας σε μια ερημική ακτή στο πίσω μέρος του cave of knowledge. Υπάρχει μια σπηλιά εκεί που οδηγεί σε εκείνο το σημείο. Σπηλιά διαβάζω, αίμα μου μυρίζεται.🤣 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από Lobo10
zeke Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Lobo10 είπε Έλα πήρε σήμερα να δούμε πως θα δουλέψει. Έτοιμος για Series X. 🤣 Εμενα δεν το βρισκει 🤔...A90J ή Α80J;
Lobo10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, zeke είπε Εμενα δεν το βρισκει 🤔...A90J ή Α80J; Σήμερα κυκλοφόρησε το update , θα σου έρθει... Η φωτογραφία δεν είναι δική μου. Είμαστε offtopic. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από Lobo10 1
ilos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Saloufas είπε Έχει βρει κανείς πως φτάνουμε σε εκείνο το σημείο ψηλά? είναι στην αρχη του παιχνιδιού στο cave of knowledge. Spoiler Πρέπει να πας από γύρω με drops σε μια ακτή με τον torrent νότια από τα dragon burnt ruins και θα πέφτεις από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. 1
dekulinkgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Λοιπον τελικα πηγα προς το καστρο.Πεθανα αρκετες φορες στον Margit αλλα μολις ψιλο εμαθα λιγο το μοτιβο του βγηκε με την βοηθεια του demi human ashses + nightfall. Τωρα το καστρο θυμιζει κλασσικο soulsborne παιχνιδι που προσωπικα το εχω βαρεθει αλλα οκ. Το μεγαλο ατου ομως ειναι η εξερευνηση.Πας προς ενα μερος και κανεις sidetrack συνεχεια.Ειναι λες και γυρισα πισω 5 χρονια (κυκλοφορια botw)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα