Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gtsoui είπε

Αποφασισα να το αγορασω στο series x τελικα σε συνδυασμο με το vrr και θα ασχοληθω αφου τερματισω το forbidden west.

Οκ, τα loading times ειναι χειροτερα αλλα θεωρητικα αν δεν πεθαινω συχνα δεν θα ειναι προβλημα😛

Το παιχνίδι είναι θάνατος με μικρά διαστήματα ζωής.

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sndev είπε

αμα στο series x δε πεθαινεις λογο VRR αγοράζω και tv κ κονσόλα κ το παιχνίδι ξανα!!!!

Μη αγοράσεις την A90J που μου έλεγες όμως γιατί δεν υποστηρίζει VRR 🤣

Δημοσ.

Πάντως εγώ προς το παρόν δεν το θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο και δεν είμαι κάνας βετεράνος στα souls. Το παιχνίδι σε κατευθύνει με τον δικό του τρόπο και αν περιφέρεσαι λίγο για να φαρμάρεις level βγαίνουν εύκολα τα boss. Το να χάσεις και δέκα φορές σε main boss δεν είναι και κάτι. Τον Isshin καμια εβδομάδα τον προσπαθούσαμε! 😁

• Like 1
Δημοσ.

Έχει βρει κανείς πως φτάνουμε σε εκείνο το σημείο ψηλά? είναι στην αρχη του παιχνιδιού στο cave of knowledge. 

Screenshot_2022-03-01-17-40-52-88_7194b3f5412bb444ad6d49859dec017f.jpg.4f41a58a7a51b6ce2428f9ca71b4b175.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

αμα στο series x δε πεθαινεις λογο VRR αγοράζω και tv κ κονσόλα κ το παιχνίδι ξανα!!!!

Έλα πήρε σήμερα να δούμε πως θα δουλέψει.

Έτοιμος για Series X. 🤣

FMxAptDWQAIvKIU.jpg

• Like 4
Δημοσ.

αν πεθανουμε και χασουμε τα runes και ξανα πεθανουμε πριν προλάβουμε να τα ξανα  πάρουμε χάνονται για παντα οπως στο bloodborne? η μένουν για παντα εκει μεχρι να τα παρουμε?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ababapanos είπε

αν πεθανουμε και χασουμε τα runes και ξανα πεθανουμε πριν προλάβουμε να τα ξανα  πάρουμε χάνονται για παντα οπως στο bloodborne? η μένουν για παντα εκει μεχρι να τα παρουμε?

Αν πεθάνεις δεύτερη φορά χωρίς να τα ανακτήσεις, χάνονται. Η αύρα παραμένει πάντα στο σημείο που πέθανες την τελευταία φορά  ακόμα και με μηδενικά runes. 

Δημοσ.

Παιδια για οποιον εχει παρει launch edition απο Media Markt και δεν ειχε steelbook να ξερετε οτι πηγα στο καταστημα που το αγορασα (Αργυρουπολη) και ειχαν φερει τα steelbook και μου το εδωσαν δειχνοντας την αποδειξη. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Saloufas είπε

Έχει βρει κανείς πως φτάνουμε σε εκείνο το σημείο ψηλά? είναι στην αρχη του παιχνιδιού στο cave of knowledge. 

Screenshot_2022-03-01-17-40-52-88_7194b3f5412bb444ad6d49859dec017f.jpg.4f41a58a7a51b6ce2428f9ca71b4b175.jpg

Πρέπει να πας σε μια ερημική ακτή στο πίσω μέρος του cave of knowledge. Υπάρχει μια σπηλιά εκεί που οδηγεί σε εκείνο το σημείο. 

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Πρέπει να πας σε μια ερημική ακτή στο πίσω μέρος του cave of knowledge. Υπάρχει μια σπηλιά εκεί που οδηγεί σε εκείνο το σημείο. 

Σπηλιά διαβάζω, αίμα μου μυρίζεται.🤣

Επεξ/σία από Lobo10
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Έλα πήρε σήμερα να δούμε πως θα δουλέψει.

Έτοιμος για Series X. 🤣

FMxAptDWQAIvKIU.jpg

Εμενα δεν το βρισκει 🤔...A90J ή Α80J; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, zeke είπε

Εμενα δεν το βρισκει 🤔...A90J ή Α80J; 

Σήμερα κυκλοφόρησε το update , θα σου έρθει...

Η φωτογραφία δεν είναι δική μου. 

Είμαστε offtopic.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Saloufas είπε

Spoiler

Πρέπει να πας από γύρω με drops σε μια ακτή με τον torrent νότια από τα dragon burnt ruins και θα πέφτεις από πλατφόρμα σε πλατφόρμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπον τελικα πηγα προς το καστρο.Πεθανα αρκετες φορες στον Margit αλλα μολις ψιλο εμαθα λιγο το μοτιβο του βγηκε με την βοηθεια του demi human ashses + nightfall.

Τωρα το καστρο θυμιζει κλασσικο soulsborne παιχνιδι που προσωπικα το εχω βαρεθει αλλα οκ.

Το μεγαλο ατου ομως ειναι η εξερευνηση.Πας προς ενα μερος και κανεις sidetrack συνεχεια.Ειναι λες και γυρισα πισω 5 χρονια (κυκλοφορια botw)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...