xavier Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Δε θεωρειται αρχικη περιοχη το stromveil castle πιστευω εχει νωριτερα ενα αρκετα δυνατο boss ! Οκ οταν εχεις τοσες επιλογες για το που θα πας μπλεκει το θεμα της δυσκολιας αναλογα το ποτε θα πας που. Εγω γυρω στο 25 level πηγα κ δεν εχω φαει το boss ακομα ------------- Σημερα χαζεψα με την αισθηση εξευρευνησης του παιχνιδιου . Ξεκινησα να φτασω στο σημειο που ανοιγει ο χαρτης μιας περιοχης κ χαζεψα απο την δουλεια που εχει γινει . Δε θα πω τι κ πως πρεπει να το ανακαλυψετε μονοι σας !! 29 λεβελ εφτασα στον goderick μετα απο 20 ωρες παιχνιδιου. βγηκε με λιγη προσπαθεια. θα εξερευνησω το καστρο λιγο ακομα, γιατι σιγουρα εχω αφησει καποια πραγματακια, εχει και ενα mini boss που δεν δοκιμασα ακομα. ειχε δωσει και ενα quest η roderika για κατι chrysalids που βρισκονται μεσα στο καστρο και δεν τις βρηκα. το rune που δινει δεν καταλαβα τι κανει ακομα, αλλα ετσι και αλλιως μου λεει να παω σε ενα καστρο για να το ενεργοποιησω πρωτα. εχει ψωμακι. πάντως κλασσικα δε σε αφηνει καθολου το παιχνιδι. απιστευτος εθισμος. 4
kjtzemis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παλικαρια τα φωτα σας γτ δεν ειμαι καλα. Πρωταρης σε soulsborne παιχνιδια και ειπα να ξεκινησω με το elden ring.Δεν εχω ιδεα απο builds δεν εχω ιδεα απο το τι πρεπει να ανεβασω οταν παω να κανω level up στο χαρακτηρα μου και γενικοτερα δεν εχω ιδεα απο τιποτα αλλα μαρεσει, μαρεσει πολυ το παιχνιδι. 😁 Για να γινω πιο συγκεκριμενος, εχω ξεκινησει με samurai..μεχρι στιγμης εχω 4 ωρες στο παιχνιδι και ειμαι 16 level..καθε φορα που κανω level up ανεβαζω μονο το dexterity(ουτε αυτο ξερω τι ειναι και που βοηθαει οπως δεν εχω ιδεα και για τα υπολλοιπα stats περα απτο HP και το mana) και αυτο επειδη ειναι το πιο υψηλο εξαρχης σε samurai μιας και καπου διαβασα οτι σε χαρακτηρα οτι εχει πιο υψηλο αυτο πρεπει να σπαμαρω και οχι να τα μοιραζω (σωστο λαθος δεν ξερω). Α, ανεβασα και δυο φορες το HP μπας και γλυτωσω τπτ αλλα μπα. Μεχρι στιγμης παω σε εχθρους που τους εχω, αλλιως κανω βολτες μπας και ανακαλυψω χαρτη και κανα bonfire (ετσι λεγονται?) για να ειμαι πιο κοντα στα χαμενα μου ruins. 😁 Απο εκει και περα ειτε mini ειτε κανονικα bosses με βλεπουν και γελανε..προλαβαινω δεν προλαβαινω να ριξω 2-3 hits. Θελω λοιπον τις συμβουλες σας για το τι πρεπει να προσεξω ως πρωταρης, τι χρειζει αναβαθμισης στον samurai μου και γενικοτερα για την προσεγκιση που πρεπει να εχω. Οπως ειπα αυτη την στιγμη κανω βολτες στον χαρτη καθως δεν μπορω να προχωρησω στο main quest.. Spoiler Ειμαι Livegrave, χθες πηρα το αλογο εξω απο εκεινη την πυλη, πηγα και εγω ο ερμος να μπω βλεπω 3-4 τοξοτες ενταξει λεω θα χασω 3-4 φορες αλλα θα τους φαω στο τελος...ελα που με το που εκανα βημα πεταχτυκε ο αρκουδιαρης χωρις εντερα που ναι μεν δεν ειναι σοβαρο boss απο αποψη health αλλα οπως ειπα και παραπανω με το που με βλεπει τον πιανουν τα γελια..τον τραβηξα εξω απο την σπυλια 2-3 φορες που τον προσπαθησα και να εχω σε ευκολο σημειο να παρω τα ruins μου πισω αλλα με διελυσε με 2 hit.Τωρα πηγα απο την αλλα πλευρα του χαρτη, ειμαι σε κατι cave ruins αν θυμαμαι καλα λεγονται, που εχει κατι δηλητηριοδες λουλουδια, μια δυο φορες εχασα αλλα μετα μπουκαρα και κατεβηκα κατευθειαν στα σκαλια που εχει εκει μεσα, γεματος χαρα λεω θα εχει θυσαυρο..μπρικια...μεγαλο boss εχει, εναν με τεραστιο κεφαλι (δεν θυμαμαι ονομα)...5-6 φορες ειδα και εκει YOU DIED και τωρα το εκλεισα για να παρω την βοηθεια του κοινου. 😎😁 Σορρυ για το τεραστιο κειμενο και ευχαριστω πολυ οσους κατσουν να ασχοληθουν και δωσουν μια χειρα βοηθειας μπας και βγαλω ακρη. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από kjtzemis
nickk0kkav Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Παλικαρια τα φωτα σας γτ δεν ειμαι καλα. Πρωταρης σε soulsborne παιχνιδια και ειπα να ξεκινησω με το elden ring.Δεν εχω ιδεα απο builds δεν εχω ιδεα απο το τι πρεπει να ανεβασω οταν παω να κανω level up στο χαρακτηρα μου και γενικοτερα δεν εχω ιδεα απο τιποτα αλλα μαρεσει, μαρεσει πολυ το παιχνιδι. 😁 Για να γινω πιο συγκεκριμενος, εχω ξεκινησει με samurai..μεχρι στιγμης εχω 4 ωρες στο παιχνιδι και ειμαι 16 level..καθε φορα που κανω level up ανεβαζω μονο το dexterity(ουτε αυτο ξερω τι ειναι και που βοηθαει οπως δεν εχω ιδεα και για τα υπολλοιπα stats περα απτο HP και το mana) και αυτο επειδη ειναι το πιο υψηλο εξαρχης σε samurai μιας και καπου διαβασα οτι σε χαρακτηρα οτι εχει πιο υψηλο αυτο πρεπει να σπαμαρω και οχι να τα μοιραζω (σωστο λαθος δεν ξερω). Α, ανεβασα και δυο φορες το HP μπας και γλυτωσω τπτ αλλα μπα. Μεχρι στιγμης παω σε εχθρους που τους εχω, αλλιως κανω βολτες μπας και ανακαλυψω χαρτη και κανα bonfire (ετσι λεγονται?) για να ειμαι πιο κοντα στα χαμενα μου ruins. 😁 Απο εκει και περα ειτε mini ειτε κανονικα bosses με βλεπουν και γελανε..προλαβαινω δεν προλαβαινω να ριξω 2-3 hits. Θελω λοιπον τις συμβουλες σας για το τι πρεπει να προσεξω ως πρωταρης, τι χρειζει αναβαθμισης στον samurai μου και γενικοτερα για την προσεγκιση που πρεπει να εχω. Οπως ειπα αυτη την στιγμη κανω βολτες στον χαρτη καθως δεν μπορω να προχωρησω στο main quest.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ειμαι Livegrave, χθες πηρα το αλογο εξω απο εκεινη την πυλη, πηγα και εγω ο ερμος να μπω βλεπω 3-4 τοξοτες ενταξει λεω θα χασω 3-4 φορες αλλα θα τους φαω στο τελος...ελα που με το που εκανα βημα πεταχτυκε ο αρκουδιαρης χωρις εντερα που ναι μεν δεν ειναι σοβαρο boss απο αποψη health αλλα οπως ειπα και παραπανω με το που με βλεπει τον πιανουν τα γελια..τον τραβηξα εξω απο την σπυλια 2-3 φορες που τον προσπαθησα και να εχω σε ευκολο σημειο να παρω τα ruins μου πισω αλλα με διελυσε με 2 hit.Τωρα πηγα απο την αλλα πλευρα του χαρτη, ειμαι σε κατι cave ruins αν θυμαμαι καλα λεγονται, που εχει κατι δηλητηριοδες λουλουδια, μια δυο φορες εχασα αλλα μετα μπουκαρα και κατεβηκα κατευθειαν στα σκαλια που εχει εκει μεσα, γεματος χαρα λεω θα εχει θυσαυρο..μπρικια...μεγαλο boss εχει, εναν με τεραστιο κεφαλι (δεν θυμαμαι ονομα)...5-6 φορες ειδα και εκει YOU DIED και τωρα το εκλεισα για να παρω την βοηθεια του κοινου. 😎😁 Σορρυ για το τεραστιο κειμενο και ευχαριστω πολυ οσους κατσουν να ασχοληθουν και δωσουν μια χειρα βοηθειας μπας και βγαλω ακρη. Δε ξερω πως ακριβως ξεκιναει ο samurai απο εξοπλισμο αλλα προσπαθησε να βρεις μια ασπιδα με 100% damage reduction καμια φορα πετανε κ οι εχθροι στο limgrave . Αμα ζοριστεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κ μονο τοτε ψαξε σε guide ή ρωτα εδω που θα βρεις εγω αγορασα τη πρωτη μου . Υποθετω οτι ο samurai δε ξεκιναει με ασπιδα χωρις να ξερω . Μαθε καλα να παιζεις με ασπιδα Στο leveling ειναι παρα πολυ σημαντικο το endurance θα για melee builts. Θα εχεις περισσοτερη stamina για τα χτυπηματα κ την αμυνα , θα μπορεις να βαλεις πιο βαρια πανοπλια (αν βρεις ) ή να κινησαι πιο ελευθερα με την πανοπλια που εχεις . Μαθε λιγο τα rolls Το dexterity σιγουρα δε θα παει χαμενο αλλα σαν νεος παικτης που δε ξερει ακριβως τι κ πως βρες πρωτα κανενα καλο οπλο κ μετα βαλε τα attributes ωστε να μπορεις να το χρησιμοποιησεις σωστα . Εναλλακτικα μπορεις να ψαξεις κανα guide για καλο early dexterity weapon που θα το βρεις κ να το βουτηξεις αλλα πιο πολυ προτεινω την 1η λυση . Αν εχεις δωσει πολλους ποντους στο dexterity ηδη κανε το ομως Αν δεν εισαι σιγουρος για το leveling τα vigor και κυριως endurance δε πανε ποτε χαμενα . Εκτος αν το γυρισεις σε μαγο που τα πας ολα inteligence ή faith αντιστοιχα
Charismo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Παλικαρια τα φωτα σας γτ δεν ειμαι καλα. Πρωταρης σε soulsborne παιχνιδια και ειπα να ξεκινησω με το elden ring.Δεν εχω ιδεα απο builds δεν εχω ιδεα απο το τι πρεπει να ανεβασω οταν παω να κανω level up στο χαρακτηρα μου και γενικοτερα δεν εχω ιδεα απο τιποτα αλλα μαρεσει, μαρεσει πολυ το παιχνιδι. 😁 Για να γινω πιο συγκεκριμενος, εχω ξεκινησει με samurai..μεχρι στιγμης εχω 4 ωρες στο παιχνιδι και ειμαι 16 level..καθε φορα που κανω level up ανεβαζω μονο το dexterity(ουτε αυτο ξερω τι ειναι και που βοηθαει οπως δεν εχω ιδεα και για τα υπολλοιπα stats περα απτο HP και το mana) και αυτο επειδη ειναι το πιο υψηλο εξαρχης σε samurai μιας και καπου διαβασα οτι σε χαρακτηρα οτι εχει πιο υψηλο αυτο πρεπει να σπαμαρω και οχι να τα μοιραζω (σωστο λαθος δεν ξερω). Α, ανεβασα και δυο φορες το HP μπας και γλυτωσω τπτ αλλα μπα. Μεχρι στιγμης παω σε εχθρους που τους εχω, αλλιως κανω βολτες μπας και ανακαλυψω χαρτη και κανα bonfire (ετσι λεγονται?) για να ειμαι πιο κοντα στα χαμενα μου ruins. 😁 Απο εκει και περα ειτε mini ειτε κανονικα bosses με βλεπουν και γελανε..προλαβαινω δεν προλαβαινω να ριξω 2-3 hits. Θελω λοιπον τις συμβουλες σας για το τι πρεπει να προσεξω ως πρωταρης, τι χρειζει αναβαθμισης στον samurai μου και γενικοτερα για την προσεγκιση που πρεπει να εχω. Οπως ειπα αυτη την στιγμη κανω βολτες στον χαρτη καθως δεν μπορω να προχωρησω στο main quest.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ειμαι Livegrave, χθες πηρα το αλογο εξω απο εκεινη την πυλη, πηγα και εγω ο ερμος να μπω βλεπω 3-4 τοξοτες ενταξει λεω θα χασω 3-4 φορες αλλα θα τους φαω στο τελος...ελα που με το που εκανα βημα πεταχτυκε ο αρκουδιαρης χωρις εντερα που ναι μεν δεν ειναι σοβαρο boss απο αποψη health αλλα οπως ειπα και παραπανω με το που με βλεπει τον πιανουν τα γελια..τον τραβηξα εξω απο την σπυλια 2-3 φορες που τον προσπαθησα και να εχω σε ευκολο σημειο να παρω τα ruins μου πισω αλλα με διελυσε με 2 hit.Τωρα πηγα απο την αλλα πλευρα του χαρτη, ειμαι σε κατι cave ruins αν θυμαμαι καλα λεγονται, που εχει κατι δηλητηριοδες λουλουδια, μια δυο φορες εχασα αλλα μετα μπουκαρα και κατεβηκα κατευθειαν στα σκαλια που εχει εκει μεσα, γεματος χαρα λεω θα εχει θυσαυρο..μπρικια...μεγαλο boss εχει, εναν με τεραστιο κεφαλι (δεν θυμαμαι ονομα)...5-6 φορες ειδα και εκει YOU DIED και τωρα το εκλεισα για να παρω την βοηθεια του κοινου. 😎😁 Σορρυ για το τεραστιο κειμενο και ευχαριστω πολυ οσους κατσουν να ασχοληθουν και δωσουν μια χειρα βοηθειας μπας και βγαλω ακρη. Όσον αφορά τα stats μπορείς αν πατήσεις από το μενού το explanation να διαβάσεις την ανάλυση του καθενός και τι ανεβάζει. Μιας και ρώτησες για το dexterity, είναι ένα από τα Primary offensive stats με το οποίο κάνουν scale πολλά weapons. Βασικά όταν θέλεις να ανεβάσεις το damage output του χαρακτήρα σου, πρέπει να κοιτάξεις στο weapon που χρησιμοποιείς (Ή σε αυτό που θέλεις να χρησιμοποιείς στο build σου) με ποιο stat κάνει scale. Αν κάνει με dexterity, τότε ακόμα κι αν ανεβάζεις strength δεν θα δεις αποτέλεσμα. Ο λόγος που ο Samurai έχει υψηλό dexterity είναι γιατί τα weapons του κάνουν scale με το dexterity. Αυτό μπορείς να το δεις κάτω αριστερά στην οθόνη του weapon. Θα λέει για παράδειγμα Dexterity D και θα έχει μια παύλα στα υπόλοιπα. Υπάρχουν και πιο ψαγμένα builds όπως τα quality τα οποία χρησιμοποιούν weapons με scale και σε strength και σε dexterity. Καλό ωστόσο θα είναι να ξεκινήσεις με κάτι πιο ξεκάθαρο γιατί τα quality builds απαιτούν υψηλά stats σε δύο ή περισσότερα offensive stats και μπορείς πιο εύκολα να τα κάνεις σαλάτα. Δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να σου εξηγήσει περισσότερα και σίγουρα υπάρχουν βετεράνοι του είδους σε αυτά τα games, αλλά πήρες μια γενική ιδέα. 2
lebron15 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δεν θα πω τίποτα θετικό για το παιχνίδι γιατί έχω εθιστεί. Έχω περίπου 25 ώρες gameplay από την Παρασκευή. Level 40+ και έχω ρίξει το boss στο stormveil. Θα πω μόνο ένα αρνητικό, το παιχνίδι δεν σου εξηγεί τίποτα και χωρίς αναζήτηση στο net δεν γίνεται δουλειά. Δηλαδή πόσοι από εσάς καταλάβατε από αυτά που σου λέει το παιχνίδι πως χρησιμοποιούνται τα great runes σε σχέση με τα rune arcs; Έτυχε να γκουγκλαρω πως χρησιμοποιούνται τα rune arcs για να το μάθω.
dekulinkgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, xavier είπε για golden seed ψαχνεις παντα σε κατι μικρα δεντρακια που ψιλολαμπουν. βρηκα 2-3. Ενα εχει σιγουρα εκει που ειναι η Roderika. Αυτο που δε βρηκα καθολου ειναι τα glovewort που χρειαζεται για upgrade των summons Βρηκα χθες τελικα οπως ειπες στην Roderika.Τα glovewort οπως αναφερει πιο πανω ο pantaz βρισκεις στα catacombs.Εχω βρει αρκετα.Θυμαμαι προς weeping Peninsula εχω βρει σιγουρα. 59 λεπτά πριν, lebron15 είπε Δεν θα πω τίποτα θετικό για το παιχνίδι γιατί έχω εθιστεί. Έχω περίπου 25 ώρες gameplay από την Παρασκευή. Level 40+ και έχω ρίξει το boss στο stormveil. Θα πω μόνο ένα αρνητικό, το παιχνίδι δεν σου εξηγεί τίποτα και χωρίς αναζήτηση στο net δεν γίνεται δουλειά. Δηλαδή πόσοι από εσάς καταλάβατε από αυτά που σου λέει το παιχνίδι πως χρησιμοποιούνται τα great runes σε σχέση με τα rune arcs; Έτυχε να γκουγκλαρω πως χρησιμοποιούνται τα rune arcs για να το μάθω. Αστα.Οπως ολα τα soulsborne παιχνιδια δεν εξηγει και παρα πολλα.Μεγαλη βλακεια.
Hk2004gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Το παιχνίδι, όπως σ΄όλους, μου έχει τραβήσει την προσοχή εξ αρχής. Δεν έχω καταλάβει όμως σε τι στυλ είναι! Δηλαδή θα έλεγε κανείς οτι είσαι σε στυλ witcher 3? 1
Charismo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Ποιους αντιπάλους θεωρείτε μέχρι τώρα τους πιο εκνευριστικούς? Εγώ εχθές συνάντησα για πρώτη φορά τους μινώταυρους φαντάσματα και συγκεκριμένα τους τοξότες οι οποίοι σε κάνουν snipe με κάτι τηλεκατευθυνόμενα βέλη σαν παλούκια από την άλλη άκρη του χάρτη. Σε χώνουν με δύο hits και πραγματικά δεν έχω μισήσει ακόμα άλλους εχθρούς τόσο πολύ στο παιχνίδι. Νιώθεις πως έχεις μόνιμα ένα στόχο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. 2 λεπτά πριν, Hk2004gr είπε Το παιχνίδι, όπως σ΄όλους, μου έχει τραβήσει την προσοχή εξ αρχής. Δεν έχω καταλάβει όμως σε τι στυλ είναι! Δηλαδή θα έλεγε κανείς οτι είσαι σε στυλ witcher 3? Όχι. Ο κόσμος του είναι πιο "νεκρός" και άψυχος από το Witcher. Αν δεν έχεις εμπειρία από Souls games, θα το χαρακτήριζα σαν ένα πολύ σκοτεινό Breath of the Wild με πολύ πιο αόριστο lore και story και ΠΟΛΥ πιο δύσκολο και απαιτητικό. 1
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, Charismo είπε Όχι. Ο κόσμος του είναι πιο "νεκρός" και άψυχος από το Witcher. Αν δεν έχεις εμπειρία από Souls games, θα το χαρακτήριζα σαν ένα πολύ σκοτεινό Breath of the Wild με πολύ πιο αόριστο lore και story και ΠΟΛΥ πιο δύσκολο και απαιτητικό. Δεν θα το χαρακτήριζα νεκρό και άψυχο. Αυτό υπονοεί ότι ο χάρτης είναι άδειος και δεν υπάρχουν πράγματα να δεις και να κάνεις. Δεν είναι σαν το Witcher με την έννοια ότι δεν υπάρχουν πόλεις με φιλικούς npc's για να κάνεις διάλογο. Ο χάρτης είναι γεμάτος με ζωή με τη διαφορά ότι το 99% είναι εχθροί. Είσαι μέσα σε μία διαρκή μάχη για τη ζωή σου. Τι πιο "ζωντανό" από αυτό... 1
Charismo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δεν θα το χαρακτήριζα νεκρό και άψυχο. Αυτό υπονοεί ότι ο χάρτης είναι άδειος και δεν υπάρχουν πράγματα να δεις και να κάνεις. Δεν είναι σαν το Witcher με την έννοια ότι δεν υπάρχουν πόλεις με φιλικούς npc's για να κάνεις διάλογο. Ο χάρτης είναι γεμάτος με ζωή με τη διαφορά ότι το 99% είναι εχθροί. Είσαι μέσα σε μία διαρκή μάχη για τη ζωή σου. Τι πιο "ζωντανό" από αυτό... Σωστά. Μάλλον δεν το διατύπωσα όπως έπρεπε. Απλά εννοούσα πως έχει ένα αφιλόξενο στοιχείο, ακόμα και αν σφύζει από θάνατο. (Γιατί από ζωή δε σφύζει) 4
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Charismo είπε Σωστά. Μάλλον δεν το διατύπωσα όπως έπρεπε. Απλά εννοούσα πως έχει ένα αφιλόξενο στοιχείο, ακόμα και αν σφύζει από θάνατο. (Γιατί από ζωή δε σφύζει) Αφιλόξενο στοιχείο. Ναι, αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει απόλυτα.
gtsoui Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αποφασισα να το αγορασω στο series x τελικα σε συνδυασμο με το vrr και θα ασχοληθω αφου τερματισω το forbidden west. Οκ, τα loading times ειναι χειροτερα αλλα θεωρητικα αν δεν πεθαινω συχνα δεν θα ειναι προβλημα😛 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από gtsoui
Charismo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, gtsoui είπε Αποφασισα να το αγορασω στο series x τελικα σε συνδυασμο με το vrr και θα ασχοληθω αφου τερματισω το forbidden west. Οκ, τα loading times ειναι χειροτερα αλλα θεωρητικα δεν θα με πειράζει ακόμα κι επειδή θα πεθαίνω συχνά.😛 Αυτό ήθελες να πεις μάλλον.
sndev Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 αμα στο series x δε πεθαινεις λογο VRR αγοράζω και tv κ κονσόλα κ το παιχνίδι ξανα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα