jokul7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, whiteman7 είπε κοιτα εσ πας να με πεισεις...θα ειμαι οκ με LG CX oled? Δεν ξέρω, αλλά έχω ακούσει ότι οι OLED έχουν προβλήματα με τα fps. Εγώ έχω Samsung q70a, 65''.
Alastor192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Εχω κλεισει 16 ωρες το τελευταιο τριημερο,εχω εξερευνησει σχεδον ολο το Limgrave,εχω φαει τον Godrick μετα απο αρκετο ξυλο. Το παιχνιδι ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ. -Combat mechanics καρμπον DS3 με καποια εξτρα καλουδια. -Ποικιλια εχθρων,miniboss και bosses. -Απιθανο word design με απιστευτο sense of place. Πραγματικα τεραστια προκληση να βρεις ολο το optional content,θελει αρκετη παρατηρητικοτητα. Μια μιξη Dark Souls, Shadow of the Colossus και Breath of the Wild θα χαρακτηριζα το παιχνιδι. Επικη περιπετεια που πρεπει να δοκιμασουν ολοι οσο γουσταρουν open world rpgs. Συμβουλη για πρωταριδες. Αν κολλησετε καπου,υπαρχει παντα η επιλογη να πατε σε αλλη περιοχη μεχρι να δυναμωσετε η να παιξετε ονλαιν coop που κανει τα πραγματα σαφως ευκολοτερα. Δεν υπαρχει σημειο που να κολλαει το progress λογω δυσκολιας 7
gpapad20 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει έστω κάποια ρότα που πρέπει να ακολουθήσω ως προς το progress η απλά κάνω βόλτες και ψαχνω τυχαία
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, gpapad20 είπε Υπάρχει έστω κάποια ρότα που πρέπει να ακολουθήσω ως προς το progress η απλά κάνω βόλτες και ψαχνω τυχαία στα checkpoints στο χαρτη εχει ενα κιτρινο βελος που δειχνει κατευθυνση , προς τα που πρεπει να πας για να προχωρησεις το main story. αλλα αν πας ετσι θα εισαι πολυ underlevel μετα απο λιγο. εγω το εχω ριξει στην εξερευνηση και οπου βρισκω καποιο boss που ριχνει ξυλο, το προσπερναω. μεχρι τωρα εχει αρκετη ποικιλια , ενδιαφερον και ανεβαζω λεβελ. To βρισκω πιο ενδιαφερον απο το να φαρμαρω τα ιδια τερατα . 3
Charismo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Το παιχνίδι σε ωθεί θέλεις δε θέλεις σε πολλαπλά μονοπάτια αν θέλεις να δεις πρόοδο, γιατί όπως ειπώθηκε παραπάνω αν ακολουθήσεις το νήμα των graces θα φας ξύλο αργά ή γρήγορα. Έφτασα σήμερα στο δεύτερο main boss και δεν ξέρω πραγματικά πόσο level πρέπει να είμαι για να τον ξεπεράσω. Δεν είναι μόνο ότι είμαι 30 level, αλλά και το moveset του και το range του είναι τρομακτικά. Δεν θυμάμαι άλλο Souls game να έχει από την αρχή bosses που δε συγχωρούν το παραμικρό. Τα δυο που πολέμησα και δεν ήταν optional μου θύμισαν σε δυσκολία Slave Knight Gael. Πραγματικά απορώ τι μας περιμένει στη συνέχεια. 4
zeke Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, Charismo είπε Το παιχνίδι σε ωθεί θέλεις δε θέλεις σε πολλαπλά μονοπάτια αν θέλεις να δεις πρόοδο, γιατί όπως ειπώθηκε παραπάνω αν ακολουθήσεις το νήμα των graces θα φας ξύλο αργά ή γρήγορα. Έφτασα σήμερα στο δεύτερο main boss και δεν ξέρω πραγματικά πόσο level πρέπει να είμαι για να τον ξεπεράσω. Δεν είναι μόνο ότι είμαι 30 level, αλλά και το moveset του και το range του είναι τρομακτικά. Δεν θυμάμαι άλλο Souls game να έχει από την αρχή bosses που δε συγχωρούν το παραμικρό. Τα δυο που πολέμησα και δεν ήταν optional μου θύμισαν σε δυσκολία Slave Knight Gael. Πραγματικά απορώ τι μας περιμένει στη συνέχεια. Μπα οχι ειναι πιο ευκολο που πας οπου γουσταρεις (ειδικα με το αλογο, jumps κλπ), δεν σε ωθει το game για να κανεις προοδο ετσι αφου κανεις skip ολοκληρες περιοχες για να παρεις τα weapons/items για το build σου. Παντως δεν θελει level καθολου, ειδικα η πρωτη περιοχη πριν πας προς NW,,,,,upgrades/infusions-ashes of war θα σε βοηθησουν περισσοτερο παρα τα level στην αρχη. 1
epsilon753 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Update Day 2 στο πρώτο μου Soulsborne game Μετά από 19 ώρες παιχνιδιού έφαγα τον Godrick το δεύτερο μεγάλο boss. Ο πρώτος ο Margit με ζόρισε χθες πολύ περισσότερο. Μετά τη μάχη αυτή και με τα runes που έδωσε έφτασα level 40. Παράλληλα ότι cave και mini dungeon είχα βρει σταδιακά επέστρεφα και τα έβγαζα για περισσότερα runes και leveling up. Εντυπώσεις λοιπόν μετά από περίπου 20 ώρες: - Αν δεν έχετε παίξει ξανά Soulsborne παιχνίδι, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Ως αρχάριος το παιχνίδι δεν είναι impossible… έως τώρα βέβαια. - Θέλει αφοσίωση. Τα λάθη πληρώνονται. Το παιχνίδι είναι σχεδόν δίκαιο. Σου δίνει πολλά εφόδια για να τα καταφέρεις: companions, spells, spirits, crafting, αναβάθμιση εξοπλισμού, enchantments στα όπλα, throwing weapons για ranged attacks και αλλά πολλά. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλους τους μηχανισμούς που σου δίνει. Μακάρι να μπορούσα να μάθω να κανω perfect parry αλλά δυστυχώς μάλλον δεν το ‘χω. - Στην εξερεύνηση θυμίζει πολυ breath of the wild αναμφισβήτητα. - Σε PS5 που το παίζω και σε performance mode, τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αν και το art και τα set pieces είναι εκπληκτικά. Τα frames δυστυχώς πάσχουν αλλά το πιο εκνευριστικό για μένα είναι το pop up. Δυστυχώς η συνέχεια το άλλο Σαββατοκύριακο καθώς τις καθημερινές δύσκολα θα βρεθεί χρόνος. 5
abcd1234 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μετά από 15 ώρες έχω κάνει μόνο κάποια optionals και έχω φάει τον margit. Γενικά αν και βετεράνος της σειράς το παιχνίδι είναι ψιλοαδιάφορο μέχρι στιγμής. Τα optional dungeons θυμίζουν chalices, το open world δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και από άποψη performance ακόμα και το DS1 παίζει να έτρεχε καλύτερα. Από άποψη γραφικών/animations/κλπ το DS3 παίζει να ήταν καλύτερο. Επίσης δεν ξαναθυμάμαι παιχνίδι souls να είναι τόσο δύσκολο στην αρχή. Τον margit έπρεπε να προσπαθήσω αρκετά για να τον κερδίσω (αν και παίζει να ήμουν underleveled). Πραγματικά σε κάθε γωνιά υπάρχουν groups 5-6 αντιπάλων μαζι, στο stormveil castle ειδικά το ξεφτιλίζουν. Κρατάω μια επιφύλαξη ακόμα γιατί είναι νωρίς, αλλά γενικά το παιχνίδι φαίνεται προχειροφτιαγμένο. 2
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, abcd1234 είπε Μετά από 15 ώρες έχω κάνει μόνο κάποια optionals και έχω φάει τον margit. Γενικά αν και βετεράνος της σειράς το παιχνίδι είναι ψιλοαδιάφορο μέχρι στιγμής. Τα optional dungeons θυμίζουν chalices, το open world δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και από άποψη performance ακόμα και το DS1 παίζει να έτρεχε καλύτερα. Από άποψη γραφικών/animations/κλπ το DS3 παίζει να ήταν καλύτερο. Επίσης δεν ξαναθυμάμαι παιχνίδι souls να είναι τόσο δύσκολο στην αρχή. Τον margit έπρεπε να προσπαθήσω αρκετά για να τον κερδίσω (αν και παίζει να ήμουν underleveled). Πραγματικά σε κάθε γωνιά υπάρχουν groups 5-6 αντιπάλων μαζι, στο stormveil castle ειδικά το ξεφτιλίζουν. Κρατάω μια επιφύλαξη ακόμα γιατί είναι νωρίς, αλλά γενικά το παιχνίδι φαίνεται προχειροφτιαγμένο. Εχει γίνει μόδα πλέον φαίνεται, να βγαίνει βιαστικά ένα game και μετά από κανένα χρόνο να γίνεται αξιοπρεπές με το v1.5 patch
ababapanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Σε ποια κονσόλα έχει καλύτερη απόδοση για να το αγοράσω ; series x η Ps5? Η τηλεόραση μου είναι μια lg oled 65cx
Lobo10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ababapanos είπε Σε ποια κονσόλα έχει καλύτερη απόδοση για να το αγοράσω ; series x η Ps5? Η τηλεόραση μου είναι μια lg oled 65cx Αφού η τηλεόρασή σου εχει VRR μάλλον καλύτερα στο Xbox. Βγαίνει και 34€ περίπου με Argentina Key. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από Lobo10 1
dream21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε πούστη μου με 2 hits και πέφτω νεκρός από την αρχή… εφταιξα ένα samurai και έξω από το κάστρο σε ένα camp με 2 hit με το δόρυ και dead 😂 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από dream21
dekulinkgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Aν και το post του @Fulgore σχεδον με καλυπτει , να προσθεσω στα αρνητικα επισης το γεγονος οτι το παιχνιδι δεν σου εξηγει βασικα πραγματα.Δηλαδη εκει που βγαινεις εξω για πρωτη φορα,νωριτερα εχει fog gate με τα αγαλματα.Ηταν τοσο δυσκολο αγαπητη from να πεις οτι χρειαζονται 2 κλειδια για να ανοιξεις??Αφου το ανοιξα τελικα κατεβαινω κατω και λογικα εγινα poisoned οποτε εφυγα.Λεω λογικα γιατι παλι δεν εξηγει τι ακριβως επαθα. Τα dungeons οντως υστερουν σε σχεση με το υπολοιπο παιχνιδι αλλα καποια που εχω συναντησει ειναι αρκετα ωραια.Ασε που σε 2 που πηγα τα εφαγα τα jump scare μου. Τωρα στα απειρα θετικα που εχει το παιχνιδι ειναι η εξερευνηση που για μενα ειναι επιπεδου botw.Ειναι βεβαια αρκετα διαφορετικα σαν παιχνιδια.Το elden ring εχει τον torrent ενω το zelda το paraglider για traversal.Παντως πιο πλουσιος ο κοσμος του elden ring. Eχω παιξει κοντα στις 20 ωρες,εβγαλα τον tree sentinel μετα απο κανα 30αρι συνεχομενες προσπαθειες.Πολυ ωραια προσθηκη τα ash of war που βαζεις στα οπλα.Γενικα το gameplay ειναι απλα απολαυση οπως και τα προηγουμενα παιχνιδια της fromsoftware. Tωρα ακομα δεν εχω παει προς το καστρο,σημερα θα παω ομως. Eχετε βρει golden seed καπου?Δεν εχω βρει πουθενα μεχρι στιγμης σε αντιθεση με golden tears που εχω βρει κανα 2. Τελος μιας και εκανα συγκρισεις με το zelda,πηγα σε ενα μερος που με το που το ειδα μου ηρθε στο μυαλο dark-light world οπως το zelda.Τελικα ειναι κατι αλλο.Ομως τι εχουν φτιαξει οι ανθρωποι.Ειναι σε αλλο επιπεδο gameplay wise. υ.γ δεν θελω να ξαναδω αρκουδα....Πολυ ξυλο,δεν εχω καταφερει να βγαλω καποια . Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από dekulinkgr 3
ababapanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Lobo10 είπε Αφού η τηλεόρασή σου εχει VRR μάλλον καλύτερα στο Xbox. Βγαίνει και 32€ περίπου με Argentina Key. Απο ποιο μαγαζί βγαίνει 32; Είναι η series x έκδοση η απλή; επισης το TunnelBear βγάζει πρόβλημα για Αργεντινή , μάλλον θα χρειαστεί άλλο vpn
CarbonFibre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε υ.γ δεν θελω να ξαναδω αρκουδα....Πολυ ξυλο,δεν εχω καταφερει να βγαλω καποια . Μην κάθεσαι μπροστά της, jump attack, heavy attacks για να σπάσεις το stance και να βγάλει κανα critical hit. Αλλιώς κάλεσε και κανα spirit. Γιαυτό υπάρχουν. 😃 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα