Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

OK, το ομολογώ. Είναι το πρώτο μου Soulsborne game.

Αυτή τη φορά ανέβηκα στο Hype Train και έχω το παιχνίδι από day one. 

Για όσους το παίζουν και εχουν προχωρήσει ρωτώ το εξής:

Μετά από 10 ώρες παιχνιδιού κατάφερα τον Margit the Fell Omen και ήμουν level 23. Έχω ελπίδες για παρακάτω;  

Υπάρχουν οι εξής διαδρομές στα Soulsborne:

• Παίζεις 2 ώρες, ragequit, uninstall, αγγελία
  • Φτάνεις στο 1ο Boss, ragequit, uninstall, αγγελία
  • Περνάς το 1ο Βoss, πορώνεσαι, θεωρείς ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχεις παίξει ποτέ, φτάνεις κάπου στο 40%, πέφτεις πάνω σε ένα παλούκι Boss που δεν περνιέται με τίποτα, το παρατάς με θλίψη.
  • Περνάς και το παλούκι Boss οπότε μετά το τερματίζεις. Συγχαρητήρια!
  • (Εξαίρεση το Sekiro. Υπάρχει άλλη μια κατηγορία όπου το παρατάς μετά από 10 ώρες στο τελευταίο Boss...)
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

OK, το ομολογώ. Είναι το πρώτο μου Soulsborne game.

Αυτή τη φορά ανέβηκα στο Hype Train και έχω το παιχνίδι από day one. 

Για όσους το παίζουν και εχουν προχωρήσει ρωτώ το εξής:

Μετά από 10 ώρες παιχνιδιού κατάφερα τον Margit the Fell Omen και ήμουν level 23. Έχω ελπίδες για παρακάτω;  

Οταν ειχε βγει το demons (το αυθεντικο) το αγορασα και δεν ειχα ιδεα για το τι προκειται να παιξω. ειχα κολλησει διπλασιες ωρες στο boletaria (δηλαδη στην αρχη) και στο boss. αφου τελικα τα καταφερα και το περασα σκαλωσα. μολις περασα στις επομενες περιοχες καταλαβα οτι το boletaria ηταν απλα ανεκδοτο γι αυτα που ειχε παρακατω. εν τελη δεν το παρατησα ουτε οταν καταλαβα οτι το τελικο boss εχει κινηση που κανει μονιμο absorb 2 level σου κ αν το παρακανεις πρεπει να ξαναφαρμαρεις το μισο παιχνιδι. απο τοτε κολλησα, μετα ηρθε και το dark souls 1 ε και αυτο ηταν. γενικα ειναι hit or miss, αν εφαγες 10 ωρες και δεν το παρατησες και να το βαλεις αγγελια, με λιγη βοηθεια απο summons και co op συν λιγο farming που σε κανει OP σε μερικες περιπτωσεις (που τα προηγουμενα δεν ειχαν κατι τετοιο) συν το πολυ πολυ καλυτερο quality of life που εχει το Elden σε σχεση με τα demons, ds1-2, εχεις πολλες πιθανοτητες και να το τελειωσεις και να το ευχαριστηθεις παρα πολυ. απο αυτα που εχω δει 2 μερες τωρα ειναι με διαφορα το ευκολοτερο (για from soft παντα) και πιο προσβασιμο παιχνιδι της εταιριας. μπορει να μην εχει easy mode που ειχαν ζητησει τοσοι και τοσοι αλλα εχει μηχανισμους που το κανουν αρκετα πιο ευκολο απο τα προηγουμενα (εκτος των sekiro και bloodborne, αυτα ειναι μια κατηγορια μονα τους).

Επεξ/σία από EzioMorte
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Υπάρχουν οι εξής διαδρομές στα Soulsborne:

• Παίζεις 2 ώρες, ragequit, uninstall, αγγελία
  • Φτάνεις στο 1ο Boss, ragequit, uninstall, αγγελία
  • Περνάς το 1ο Βoss, πορώνεσαι, θεωρείς ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχεις παίξει ποτέ, φτάνεις κάπου στο 40%, πέφτεις πάνω σε ένα παλούκι Boss που δεν περνιέται με τίποτα, το παρατάς με θλίψη.
  • Περνάς και το παλούκι Boss οπότε μετά το τερματίζεις. Συγχαρητήρια!
  • (Εξαίρεση το Sekiro. Υπάρχει άλλη μια κατηγορία όπου το παρατάς μετά από 10 ώρες στο τελευταίο Boss...)

Πραγματικα ετσι ειναι.Στο bloodborne το ενιωσα αυτο με τον blood starved beast αλλα οπως ειπες το περνας και τερματιζεις το game.

Τωρα για το elden ring.Παντα λεω θα παρω μαγο και παντα διαλεγω warrior-knight.Εκει μαζοχισμος.Βαριεμαι να το ξαναξεκινησω γαμωτη για να παρω μαγο.

Τωρα εχω αρκετα θεματα με το παιχνιδι,το οποια εχουν να κανουν με ολα τα soulsborne-sekrio παιχνιδια .

Παντως πειτε με τρελο αλλα ειμαι απο αυτους που θεωρω το sekiro πιο ευκολο απο τα υπολοιπα soulsborne παιχνιδια.Το elden ring αρχιζει και γινεται λιγο κουραστικο.

Τελος μου βγαζει εντονα botw vibes καθως χανεσαι με την  εξερευνηση του κοσμου του.Ξεκιναω να παω προς ενα μερος και παντα βρισκω ολο και κατι αλλο να εξερευνησω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sarakinos είπε

Παιδιά ζαλίζει και κανέναν άλλον η κάμερα; παίζω σε ps5

Και εμένα με ζαλίζει φουλ. Το κλεισα, δε ξέρω τι φταίει θεώρησα ότι είμαι κουρασμένος αλλά δεν.. ps5 κ εγω

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Τελος μου βγαζει εντονα botw vibes καθως χανεσαι με την  εξερευνηση του κοσμου του.Ξεκιναω να παω προς ενα μερος και παντα βρισκω ολο και κατι αλλο να εξερευνησω.

Αυτό είναι το Death of the Wild όμως. 🤣🤣🤣

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Στο Xbox μπαίνει online? Συνέχεια μου γραφει failed

Υπάρχει πρόβλημα με το online το οποίο γνωρίζουν οι devs και περιμένουμε σύντομα fix.. ούτε εγώ μπορώ να μπω online από Παρασκευή πρωί δυστυχώς..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά με ζαλίζει η κάμερα, δεύτερον έχει πολύ μέτρια γραφικά θυμίζει εποχή  αρχές του PS4 σε performance που το παίζω έχω και πρόσφατο το συγκριτικό γιατί πριν 3 μήνες Ολοκλήρωσα το demon souls το οποίο έχει κλάσις ανώτερα γραφικά τέλος όσο αφορά το open world μου δημιουργεί ένα άγχος το αχανές και ότι δεν έχω ιδέα που πρέπει να πάω 

Επεξ/σία από gpapad20
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά τα γραφικά του είναι απαράδεκτα για την γενιά που τρέχει. Και μου αρέσει που βγάζουν quality και performance στο οποίο το τελευταίο δεν είναι και σταθερό.

Αλλά δυστυχώς εμείς φταίμε που τους στηρίζουμε. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί το προ παράγγειλα απο την 1η μέρα που μπήκε στο Ps store και μάλιστα την deluxe έκδοση. Και έχουμε την γνωστή καραμέλα οτι τα παιχνίδια της From δεν τα παίζουμε για τα γραφικά. Μεγάλο λάθος. Ο σεβασμός προς εμάς θα έπρεπε να ήταν βελτίωση σε όλα. Βλέπω το νέο Horizon που δίνει ρέστα στον τεχνικό τομέα και είναι και τεράστιας κλίμακας open world και αναρωτιέμαι πως θα παίξω το Elden Ring. Όσο γαμάτο και να είναι χρειάζεται να γεμίζει και το μάτι. Πχ αν τεχνικά ήταν σαν το Demon Souls της Bluepoint τότε θα άλλαζε εντελώς η κατάσταση. Τώρα πιστεύω ότι υπερτιμήθηκε στα reviews.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά sorry αλλά το παιχνίδι ΣΠΕΡΝΕΙ! Είναι εκπληκτικό, τί να πω, έχω μείνει άφωνος με αυτό που έχουν φτιάξει! Πραγματικά απίστευτο! Πολυεπίπεδος αχανής κόσμος, εξερεύνηση στον θεό, μυστικά παντού, dungeons, prisons, loot, bosses,  crafting, spells, summons, lore, quests, χαμός πραγματικά! Eίναι σαν να είμαι στην Disneyland των Soulsborne! Παίζω σε SeX με VRR και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γραφικά.

Εντωμεταξύ όποιοι λένε ότι δεν ξέρουν που να πάνε, πραγματικά δεν ξέρω τί να πω... Έχει χάρτη με ΓΙΓΑΝΤΙΑ χρυσά βελάκια που σου δείχνουν πού να πας! Τί άλλο θέλουν δηλαδή, να έρθει ο Miyazaki σπίτι τους να τους κρατάει το χεράκι και να τους λέει που να πάνε; Τί να πούμε και όσοι έχουμε παίξει DS1...

• Like 6
Δημοσ.

Πάντως το κερατοειδές που καβαλάς είναι «σπασμένο».

Ό,τι πρέπει για εξερεύνηση. Έχω παίξει οκτώ ώρες μέχρι τώρα και τις περισσότερες έτρεχα από άκρη σε άκρη ψάχνοντας χάρτες και μαζεύοντας items. Παίζει να έχω σκοτώσει τους λιγότερους εχθρούς που θυμάμαι σε τόση ώρα gameplay σε Souls game. 

Επίσης, τα items που άλλοτε βλέπαμε ανάμεσα σε high level mobs και προσπαθούσαμε με κίνδυνο των souls μας να φτάσουμε ξανά και ξανά, τώρα είναι ένα mounted sprint δρόμος.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μπορεις να καλεις φιλο να σε βοηθησει μονιμα μεσα στο παιχνιδι ή γινεται σε συγκεκριμενα σημεια μονο;

Δημοσ.

Αν και δεν έχω φάει ακόμα κάποιο major boss και τρώω αρκετό ξύλο από τα μεγαλύτερα mobs και παρόλο που το παιχνίδι από πλευράς γραφικών υστερεί σε σχέση με άλλους τίτλους, παρόλα αυτά είναι αξιοθαύμαστη η δουλειά που έχει πέσει στους υπόλοιπους τομείς και εννοώ gameplay(πάρα πολύ πλούσιο σε φάση να χάνεις την μπάλα με την καλή έννοια από τις επιλογές),ποικιλία εχθρών και περιοχών, ωραίος χάρτης.

Τα μόνα παράπονα που έχω προσωπικά είναι από τα bosses που είναι πάρα πολύ δύνατα στην αρχή(βλέπε τον τύπο πάνω στο άλογο),τα dungeons που είναι κατώτερα του υπολοίπου παιχνιδιού,και η μάχη στο άλογο που είναι λίγο hit or miss.

• Like 2
Δημοσ.

@ilos σε ειδα χθες μεσα ελιωνες στο ps5 😁

εντω μεταξυ εχουν βαλει coop σχεδον απο την αρχη του game και ευνοουν αφανταστα τους νεους με αυτο,,,και για invading τα bloody finger (non-consumable) στο Rose Church εχω κανει ενα rush στου διαλου το κερατο,,, τι φαση;
επισης το weapon για το build που εχω κανει ειναι τερμα πανω στον χαρτη απο invader npc στο Castelan Castle μεσα.. 😆

ez game 😇

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jokul7 είπε

Παιδιά sorry αλλά το παιχνίδι ΣΠΕΡΝΕΙ! Είναι εκπληκτικό, τί να πω, έχω μείνει άφωνος με αυτό που έχουν φτιάξει! Πραγματικά απίστευτο! Πολυεπίπεδος αχανής κόσμος, εξερεύνηση στον θεό, μυστικά παντού, dungeons, prisons, loot, bosses,  crafting, spells, summons, lore, quests, χαμός πραγματικά! Eίναι σαν να είμαι στην Disneyland των Soulsborne! Παίζω σε SeX με VRR και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γραφικά.

Εντωμεταξύ όποιοι λένε ότι δεν ξέρουν που να πάνε, πραγματικά δεν ξέρω τί να πω... Έχει χάρτη με ΓΙΓΑΝΤΙΑ χρυσά βελάκια που σου δείχνουν πού να πας! Τί άλλο θέλουν δηλαδή, να έρθει ο Miyazaki σπίτι τους να τους κρατάει το χεράκι και να τους λέει που να πάνε; Τί να πούμε και όσοι έχουμε παίξει DS1...

κοιτα εσ πας να με πεισεις...θα ειμαι οκ με LG CX oled?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...