Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, gtsoui είπε Το συμπερασμα ποιο ειναι τελικα? Καλυτερα να αγοραστει στο ps5? Η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να έχει 60fps απόδοση παντού είναι να αγοραστεί η ps4 έκδοση για το ps5. Από next gen εκδόσεις καθαρά, αυτή του ps5 φαίνεται να τα πηγαίνει ελαφρώς καλύτερα προς το παρόν σαν απόδοση. Η έκδοση του SeriesX όμως για όποιον έχει τηλεόραση που υποστηρίζει VRR,είναι επίσης μια καλή εναλλακτική.
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφορικά, ακόμα και η PS4 έκδοση έχει drops στα 40s με μεγάλη διάρκεια σε κάποια σημεία στο PS5. Όταν βρέχει κυρίως και έχει πολύ foliage. Το είδα σε μια δασική περιοχή που έπαιζα εχθές. Αυτό δείχνει ότι πρέπει να πέσει πάρα πολύ δουλειά στην PS5 έκδοση η οποία είναι σαφώς πιο βαριά από του PS4. Δουλειά που δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι η From είναι σε θέση να βγάλει εις πέρας. Γι αυτό μόνο η πολυαναμενόμενη υποστήριξη VRR θα σώσει την κατάσταση σε όσους βέβαια έχουν το απαραίτητο hardware. Τα γραφικά είναι αισθητά καλύτερα όταν καταφέρετε να μπείτε και να εξερευνήσετε το Stormveil Castle. Προφανώς λόγο της ανοιχτής φύσης του παιχνιδιού δεν έχει δωθεί η ίδια έμφαση στη λεπτομέρεια μεταξύ διαφορετικών περιοχών. Κατανοητό αλλά μερικές φορές μου δίνεται η αίσθηση ότι παίζω δυο διαφορετικά παιχνίδια. Και κάτι τελευταίο. Αν η From αποφασίσει να κλειδώσει το framerate της PS4 έκδοσης στα 30, τότε προφανώς τον ήπιαμε όσοι το παίζουμε σε PS5 γιατί θα μας μείνει μόνο η native app με το ασταθές performance. Έχω απενεργοποιήσει τα αυτόματα updates των εφαρμογών για να αποφύγω αυτό το σενάριο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από D.Luffy
gtsoui Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δεν θελω να παρω την ps4 εκδοση γιατι αν θυμαμαι καλα διαβασα οτι χανει αρκετα σε γραφικα. Το διλημμα μου λοιπον μιας και εχω τηλεοραση με vrr ειναι. Performance στο ps5 η performance στο series x με vrr?
George7Byron Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, gtsoui είπε Performance στο ps5 η performance στο series x με vrr? Και εγώ σε αυτό το διλλημα είμαι επειδή έχω vrr νομίζω ότι θα είναι καλά στο series x,αλλά με χαλάει το σχεδόν διπλάσιο loading time. 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, gtsoui είπε Δεν θελω να παρω την ps4 εκδοση γιατι αν θυμαμαι καλα διαβασα οτι χανει αρκετα σε γραφικα. Το διλημμα μου λοιπον μιας και εχω τηλεοραση με vrr ειναι. Performance στο ps5 η performance στο series x με vrr? Εφόσον έχεις την επιλογή για VRR και θες οπωσδήποτε το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα, θα σου πρότεινα Series X. Το performance mode στο PS5 δεν πιάνει σταθερά 60 ούτε σε κλειστό άδειο δωμάτιο. Προσωπικα επειδή όλη μου η συλλογή παιχνιδιών της From είναι στο PlayStation, αποφάσισα να το πάρω εκεί. Δεν χάνει αρκετά σε γραφικά η PS4 (Pro) έκδοση. Το παιχνίδι δεν είναι Forbidden West για να στεναχωρηθεί κάποιος ότι χάνει λεπτομέρειες που ρίχνουν σαγόνια. Μιλάμε στην κυριολεξία για έξτρα χόρτα και θαμνάκια τα οποία όμως δεν έχουν καμία σκίαση στις next gen consoles και μάλιστα έχουν και έντονο pop in μόλις λίγα μέτρα μπροστά σου. Οι διάφορες συγκρίσεις είναι δύσκολες εξαιτίας της δυναμικής φύσης του φωτισμού και των καιρικών φαινομένων. Εν τέλει, το παιχνίδι είναι μέτριο οπτικά όπου και αν το παίξεις. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από D.Luffy
Pakmanis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Το αγόρασα κ εγω απο το you.gr. Ελπίζω ν ρθει πριν φυγω Αγγλια. Πρώτη φορα θ ασχοληθώ με souls type game. Ελπίζω τα νευρα μου να αντεξουν
ilos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν έπαιξα χτες όλη μέρα (και όλη νύχτα 😁) σχεδόν όλο το πρωτο map με τα dungeons (PS5 έκδοση). Το performance δεν ήταν τόσο τραγικό. Κάποια σημεία έχουν ντρόπες (πχ αν κοιτάζεις πανοραμικά όλο τον βάλτο στην αρχή), αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα υπερβολικά που ακούγονται λες και παίζεις την og blight town του DeS/DS1. Και δε συνάντησα κάποιο bug όπως στο HFW που σε κάποια φάση που έβαλα αρκετές παγίδες είχα sub30 fps και έχω ήδη φάει 2 black screens όταν έβγαινα γρήγορα από τα menu των vendors. Ακολουθούν μερικά τραγελαφικά στιγμιότυπα από χτες (μέσα στο spoiler). Spoiler 2 1
aekoupoli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Για να παιξουμε με vrr στο series x το elden ring,πρεπει να το εχουμε στα 60hζ η στα 120hz το χβοχ?
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, gtsoui είπε Δεν θελω να παρω την ps4 εκδοση γιατι αν θυμαμαι καλα διαβασα οτι χανει αρκετα σε γραφικα. Το διλημμα μου λοιπον μιας και εχω τηλεοραση με vrr ειναι. Performance στο ps5 η performance στο series x με vrr? H ps4 έκδοση έχει upgrade για ps5 έκδοση δωρεάν. Επίσης επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το παιχνίδι και ξενέρωσαν πολλοί, ρίχτε μια ματιά και στις αγγελίες. Βλέπω πχ ps5 έκδοση σφραγισμένη στα 40ευρώ παρακαλώ.
costacurta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δοκίμασα την ps4 έκδοση σε ps5 έτρεχε ακατέβατο 60ρι αλλά με με την ιπποδύναμη του ps4 και μάλιστα όχι ιδιαίτερα καλά(χαμηλή ανάλυση και τα σχετικά μιας παλιάς κονσόλας) . Κατέβασα το patch του ps5. Στο quality 4k δεν παίζεται ούτε για αστείο σε πιάνει πονοκέφαλος. Στο performance δυστυχώς δεν είναι σταθερό 60ρι έχει αρκετά drop αλλά μάλλον είναι η ιδανική επιλογή. Γενικά το παιχνίδι είναι απίστευτο αλλά περίμενα περισσότερα τεχνικά
zen1thbl4de Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, είχα ρωτήσει και εγώ το Public αν η Launch Edition για το PC συμπεριλαμβάνει και Steelbook και μου είχαν απαντήσει καταφατικά. Δεν είχαν αναφέρει ούτε για περιορισμένη διαθεσιμότητα και ούτε για αριθμό προτεραιότητας. Μετά προχώρησα σε προπαραγγελία. Παρέλαβα όμως χθες για να διαπιστώσω πως δεν συμπεριλαμβάνεται Steelbook. Υπάρχει περίπτωση να σταλθεί ξεχωριστά αργότερα; Δεν έχω λάβει κάποιο email ακόμα. Αλλιώς πάει κατευθείαν για επιστροφή. Κρίμα να μην μπορώ να το ανοίξω και να το παίξω επειδή άλλα λένε και άλλα ισχύουν...
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, zen1thbl4de είπε Τελευταιο σχολιο απο την προηγουμενη σελιδα.
SabotazNic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, zen1thbl4de είπε Καλησπέρα, είχα ρωτήσει και εγώ το Public αν η Launch Edition για το PC συμπεριλαμβάνει και Steelbook και μου είχαν απαντήσει καταφατικά. Δεν είχαν αναφέρει ούτε για περιορισμένη διαθεσιμότητα και ούτε για αριθμό προτεραιότητας. Μετά προχώρησα σε προπαραγγελία. Παρέλαβα όμως χθες για να διαπιστώσω πως δεν συμπεριλαμβάνεται Steelbook. Υπάρχει περίπτωση να σταλθεί ξεχωριστά αργότερα; Δεν έχω λάβει κάποιο email ακόμα. Αλλιώς πάει κατευθείαν για επιστροφή. Κρίμα να μην μπορώ να το ανοίξω και να το παίξω επειδή άλλα λένε και άλλα ισχύουν... Και να συμπληρώσω κιόλας στο προηγούμενο μου σχόλιο, ότι πλέον έχει καταχωρηθεί και σαν παραγγελία στον λογαριασμό μου. https://www.public.gr/product/gaming/t-shirts/elden-ring-preorder-steelbook/prod14492486pp Ελπίζω να μην μείνει πολύ καιρό έτσι, βέβαια
aekoupoli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στο Xbox μπαίνει online? Συνέχεια μου γραφει failed
epsilon753 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 OK, το ομολογώ. Είναι το πρώτο μου Soulsborne game. Αυτή τη φορά ανέβηκα στο Hype Train και έχω το παιχνίδι από day one. Για όσους το παίζουν και εχουν προχωρήσει ρωτώ το εξής: Μετά από 10 ώρες παιχνιδιού κατάφερα τον Margit the Fell Omen και ήμουν level 23. Έχω ελπίδες για παρακάτω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα