Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PS4][PS5][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Στα loading screens όμως; Ξέρουμε διαφορά; Η έκδοση για PS4 σε PS4 λένε ότι έχει πολύ μεγάλα loading screens. Δεν ξέρω για την PS4 έκδοση σε PS5 όμως.

Η έκδοση PS4 έχει πολύ μικρά loading screens στο PS5. Πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Ο nvme κάνει brute force. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Παιδιά όσοι έχετε πάρει το Elden Ring σε PS5 και θέλετε κλειδωμένα 60fps κατεβάστε την PS4 έκδοση. Προσωπικά μέσα στο δίωρο δεν είδα ούτε ένα drop. Δεν είναι και πολύ μεγάλες οι διαφορές σε γραφικά έτσι κι αλλιώς. Οπτικά είναι πιο κάτω από το Dark Souls 3 ανεξαρτήτως version.

Η PS5 έκδοση έχει επιλογή στο μενού του παιχνιδιού να κάνετε convert τα PS4 saves. Οπότε αν φτιάξουν το framerate στο μέλλον μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα app. 

Ε όχι και δεν έχουν μεγάλη διαφορά φίλε μου... η μέρα με την νύχτα είναι! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elessar86 είπε

Ε όχι και δεν έχουν μεγάλη διαφορά φίλε μου... η μέρα με την νύχτα είναι! 

Στο PS5 κατεβαίνει η PS4 Pro έκδοση εννοείται.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ερώτηση γιατί δεν έχω χρόνο να πολυψαχτώ, το παιχνίδι ανήκει στην οικογένεια demon souls, bloodborne κλπ πανδυσκολα; ή είναι κάτι άλλο;

Δημοσ.

Σε παραγγελία από το site της Bandai Namco με tracking number της cronopost, πώς βλέπω το tracking number της acs;

Βλέπω ότι το πακέτο είναι Θεσσαλονίκη και έχω και κατάστημα της acs κοντά μου. Δεν αντέχεται η αναμονή!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Snolly είπε

Καλησπέρα σε όλους, ερώτηση γιατί δεν έχω χρόνο να πολυψαχτώ, το παιχνίδι ανήκει στην οικογένεια demon souls, bloodborne κλπ πανδυσκολα; ή είναι κάτι άλλο;

Ναι ειναι απο την ιδια την Fromsoftware

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ρε παιδιά, που είναι το steelbook? Δεν το ανοίγω επίτηδες 

20220225_152446.jpg

20220225_152450.jpg

Screenshot_20220225-152609_Opera.jpg

Είναι αγορά από το κατάστημα της bandai namco; Λογικά είναι έξτρα και όχι μέσα στην συγκεκριμένη συσκευασία. Μήπως έρχεται ξεχωριστά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pictorino είπε

Είναι αγορά από το κατάστημα της bandai namco; Λογικά είναι έξτρα και όχι μέσα στην συγκεκριμένη συσκευασία. Μήπως έρχεται ξεχωριστά;

Από Public δυστυχώς. Είχα μπει στην Namco και είχα δει αναφορά για steelbook. Μεγάλη τρολια να μην αναφέρει σε πλαίσιο ότι δεν έρχονται όλες οι launch edition με steelbook. 

Θα δω αν βγάλω άκρη. Αν όχι, θα το γυρίσω public. Και θα προσπαθήσω να το βρω με Steel. Αν όχι, θα το ξανά πάρω πιο φθηνά από σκρουτζ. 

Αν κάποιος βρει το steelbook Ελλάδα, ας ρίξει ένα quote/pm

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Από Public δυστυχώς. Είχα μπει στην Namco και είχα δει αναφορά για steelbook. Μεγάλη τρολια να μην αναφέρει σε πλαίσιο ότι δεν έρχονται όλες οι launch edition με steelbook. 

Θα δω αν βγάλω άκρη. Αν όχι, θα το γυρίσω public. Και θα προσπαθήσω να το βρω με Steel. Αν όχι, θα το ξανά πάρω πιο φθηνά από σκρουτζ. 

Αυτό να κάνεις, να το γυρίσεις. Στο skroutz πάντως, υπάρχει μία steelbook έκδοση, πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν είναι το συγκεκριμένο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pictorino είπε

Αυτό να κάνεις, να το γυρίσεις. Στο skroutz πάντως, υπάρχει μία steelbook έκδοση, πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν είναι το συγκεκριμένο.

Δώσε μια λινκ γτ δεν το βρήκα. Δεν θεωρείτε διαφήμιση, σιγά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...