Charismo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις μου ήρθε η τιμολόγηση της Collector's Edition από Media Markt. Πίστευα πως θα πάει για πιστόλι. 1
SaberNero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε Έφτασε πριν λίγο Σόφια. 🙂 Το ίδιο και σε εμένα, ελπίζω το πολύ μέχρι το Σαββατο να το παραλαβω, Αθήνα, αλλα φοβάμαι πως δεν θα γίνει. Το hype πάντως σε αλλο επίπεδο. 1
YiannisPj Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, SaberNero είπε Το ίδιο και σε εμένα, ελπίζω το πολύ μέχρι το Σαββατο να το παραλαβω, Αθήνα, αλλα φοβάμαι πως δεν θα γίνει. Το hype πάντως σε αλλο επίπεδο. Κι εμενα Σοφια είναι! @CarbonFibre απο DPD το παρακολουθώ! Είναι ίδιος ο αριθμός tracking για Chronopost/DPD. Αν το έστελναν με UPS/DHL θα πήγαινα Σαββατο να το παραλάβω (αν έφτανε), τωρα σε ACS που να πας να το παραλάβεις..;
Skywalker333 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-version-102 4 1
Chikorita Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 12 το βράδυ σήμερα ανοίγει για Ελλάδα; Όλοι άρρωστοι αύριο το πρωί 1
Akis0123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις πήρα τηλέφωνο το πλαίσιο για να μάθω τι γίνεται τελικά με το steelbook. Μου είπαν ότι είναι προγραμματισμένη αποστολή στο σπίτι μου αύριο το steelbook με την launch edition. Αν κάποιος έχει φάει πιστόλι από αλλού μπορεί να δοκιμάσει πλαίσιο.
music_lover Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Ισχύει και εδώ ότι ισχύει σε κάθε άλλο παιχνίδι, δώστε του λίγες ημέρες χρόνο να έρθουν διορθωτικά patch, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση βιασύνη να παίξεις το οτιδήποτε day1, εκεί θα είναι, δεν θα χαθεί, ούτε θα τελειώσουν οι κόπιες. 2
jokul7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, music_lover είπε Ισχύει και εδώ ότι ισχύει σε κάθε άλλο παιχνίδι, δώστε του λίγες ημέρες χρόνο να έρθουν διορθωτικά patch, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση βιασύνη να παίξεις το οτιδήποτε day1, εκεί θα είναι, δεν θα χαθεί, ούτε θα τελειώσουν οι κόπιες. HYYYYYPPPPPPEEEEEEE! Εξάλλου είναι ένα 100ωρο στο νερό για το πρώτο playthrough απ'ότι διαβάζω οπότε άνετα περνάς ένα τρίμηνο. Ξεκινάς τώρα και παίρνεις τις διορθώσεις στη διαδρομή! 1
dekulinkgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, music_lover είπε Ισχύει και εδώ ότι ισχύει σε κάθε άλλο παιχνίδι, δώστε του λίγες ημέρες χρόνο να έρθουν διορθωτικά patch, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση βιασύνη να παίξεις το οτιδήποτε day1, εκεί θα είναι, δεν θα χαθεί, ούτε θα τελειώσουν οι κόπιες. Δυστηχως ειναι το συνδρομο FOMO 16 λεπτά πριν, jokul7 είπε HYYYYYPPPPPPEEEEEEE! Εξάλλου είναι ένα 100ωρο στο νερό για το πρώτο playthrough απ'ότι διαβάζω οπότε άνετα περνάς ένα τρίμηνο. Ξεκινάς τώρα και παίρνεις τις διορθώσεις στη διαδρομή! Σε νιωθω.Ανυπομονω σαν τρελος. Τωρα μολις μου ηρθε και μηνυμα οτι εσταλει η launch edition,οποτε αυριο θα το εχω. 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Το 1ο μήνυμα ήταν για το forbidden West από το Public. Ελπίζω να παραλάβει νωρίς η acs για να το έχω πάλι αύριο, Παρασκευή το elden ring
YiannisPj Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 @CarbonFibre@kosmsamo@SaberNero Αν βάλετε τον αριθμό του tracking στο παρακάτω site θα βγάλει πάνω πάνω (Foreign parcel number: Χ, Υ). Το Χ ειναι το αρχικό tracking για DPD/Chronopost, το Υ είναι ο αριθμός tracking της ACS 4
lebron15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Παρέλαβα πριν λίγο από gamestation την launch edition. Πρώτη φορά παίρνω day 1 game. Day -1 για να είμαι ειλικρινής. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα