ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Το Demon Souls είχε σχεδιαστεί εξ αρχής ως Super hardcore εμπειρία και συνεπώς δεν είναι φιλικό σε αρχάριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις στο πνεύμα του αλλά θέλει τον χρόνο του. Κάποιοι δεν έχουν υπομονή, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και κάποιοι τους τη σπάει που τρώνε ξύλο από το πιο σκατενιο ζόμπι. Το Elden ring είναι σαφώς πολύ καλύτερη αρχή για κάποιον που δεν έχει επαφή με παιχνίδια της FROM και θα ήθελε να παίξει κάτι μπας και το πιάσει. Δεν είναι φυσικά εύκολο αλλά είναι το πιο εύκολο της σειράς (αλλάζει στο τέλος αυτό βέβαια και στο DLC με πολύ δύσκολες και σκληρές μάχες). Επίσης ως σχεδιασμός έχεις πολύ ανοιχτό πεδίο για να χτίσεις χαρακτήρα που σου ταιριάζει. 3
nickk0kkav Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στο demons souls ενα πολύ μεγάλο ποσόστο πιστεύω οτι το παρατάει στον πρωτο blue eyes Knight και δεν εχει καν την υπομονή ή το καθαρό μυαλο να διαπιστώσει οτι το σημείο που βρίσκεται δεν ειναι καν υποχρεωτικο ! @ilos πολυ ωραια τα εγραψες και μου θυμισες τα καταραμενα tendencies.. καθολου δεν μου έλειψαν. Στο ps3 δεν ειχα καν καταλάβει πως ακριβως δουλεύουν και ήταν απο τους λόγους που ελαχιστοι εχουν το platinum trophy (ενω στα dark souls /. Elden τα εχουμε πολλοί - εκτος απο το ds3 ισως δε ξέρω δεν ειχα δοκιμασει εκει ) Σημαντικό ειναι κ αυτο που εγραψες για τα roadblocks, flame lurker κανεις ? Δε ξερω βέβαια πως ειναι το balance στο remake, δεν εχω ps5 1
ilos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Στο demons souls ενα πολύ μεγάλο ποσόστο πιστεύω οτι το παρατάει στον πρωτο blue eyes Knight και δεν εχει καν την υπομονή ή το καθαρό μυαλο να διαπιστώσει οτι το σημείο που βρίσκεται δεν ειναι καν υποχρεωτικο ! @ilos πολυ ωραια τα εγραψες και μου θυμισες τα καταραμενα tendencies.. καθολου δεν μου έλειψαν. Στο ps3 δεν ειχα καν καταλάβει πως ακριβως δουλεύουν και ήταν απο τους λόγους που ελαχιστοι εχουν το platinum trophy (ενω στα dark souls /. Elden τα εχουμε πολλοί - εκτος απο το ds3 ισως δε ξέρω δεν ειχα δοκιμασει εκει ) Σημαντικό ειναι κ αυτο που εγραψες για τα roadblocks, flame lurker κανεις ? Δε ξερω βέβαια πως ειναι το balance στο remake, δεν εχω ps5 Το remake είναι 100% copy. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει 8 way roll αντί για 4 way και κάποιες μικροαλλαγές σε πίστες (όπως αυτή του flamelurker) και καλά για να μην glitchάρεις την AI, και κάποια λίγα extra items που δε παίζουν ιδιαίτερο ρόλο (εκτός από το sodden ring 😅). Τα tedencies (world/character) τις χαλεπές εποχές που βγήκε το game στο ps3 και δεν υπήρχαν wikis, και εγώ έψαχνα με τις ώρες να τα καταλάβω τι παίζει από gamefaqs posts. Το game δε τα εξηγεί και δε σου λέει ποτέ τίποτα! Καταρχάς όταν το έπαιξα πρώτη φορά μου έκανε εντύπωση γιατί "μαύριζαν" τα archstones στο UI, ώσπου είδα τα red phantoms.🤣 Καλά το character tedency δεν ήξερα καν ότι υπήρχε, γιατί σαν αρχάριος δεν σκεφτόμουν καν να κάνω invades, οπότε πάντα ήμουν προς την άσπρη πλευρά (που δεν έχει κάποιο event) και δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η Mephistopheles.🤣 PS flamelurker παίζει να έχασα καμιά 50ρια φορές δε κάνω πλάκα, μέχρι να αλλάξω όπλο από το αρχικό (πήγα μια στα γρήγορα στην 4-1 και άρπαξα το falchion που είναι broken early game). Στο gamefaqs έλεγαν να τον παίξεις με την purple flame, αλλά imo δεν έχεις την stamina να μπλοκάρεις τα πάντα και θα χάσεις αν δεν έχεις dps. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από ilos 1
DimitriosT86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Το Demon Souls είχε σχεδιαστεί εξ αρχής ως Super hardcore εμπειρία και συνεπώς δεν είναι φιλικό σε αρχάριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις στο πνεύμα του αλλά θέλει τον χρόνο του. Κάποιοι δεν έχουν υπομονή, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και κάποιοι τους τη σπάει που τρώνε ξύλο από το πιο σκατενιο ζόμπι. Το Elden ring είναι σαφώς πολύ καλύτερη αρχή για κάποιον που δεν έχει επαφή με παιχνίδια της FROM και θα ήθελε να παίξει κάτι μπας και το πιάσει. Δεν είναι φυσικά εύκολο αλλά είναι το πιο εύκολο της σειράς (αλλάζει στο τέλος αυτό βέβαια και στο DLC με πολύ δύσκολες και σκληρές μάχες). Επίσης ως σχεδιασμός έχεις πολύ ανοιχτό πεδίο για να χτίσεις χαρακτήρα που σου ταιριάζει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση έχεις απόλυτο δίκιο κ εσύ κ τα άλλα παιδιά όντως μου φαίνεται πολύ δύσκολο το Damon souls απλά την δεδομένη χρονική στιγμή επειδή είναι στο ps plus μπορώ κ έχω πρόσβαση ως μια ιδέα αυτό που μου στοιχίζει περισσότερο είναι του ότι όταν χάνω με ξανά πάει από την αρχή κ επειδή είναι δύσκολο όπου κ αν φτάνω στην πίστα φτάνω με πολύ κόπο δεν ξέρω πόσο υπομονή κ χρόνο πρέπει να έχεις για να προχωρήσεις θα συνεχίσω κ βλέπουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα