Jiakometi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, paris_chav είπε Ποσο αναγκαιο ειναι να πας απο 8 plus σε xr/xs ; Μονο αν εχεις βαρεθει το design που ειναι παρομοιο απο εποχες 6 plus. Κατα τ αλλα δεν ειναι τοσο χαοτικες οι διαφορες. Ειδικα στη συγκριση 8 plus/Xr. Τις εχω δει/χρησιμοποιησει και τις 2 συσκευες καθως τις εχουν κοντινα μου προσωπα και δεν νομιζω οτι θα πηγαινα απ το 8 plus στο xr, εκτος αν οπως ειπα, τιθεται θεμα design. Ή δεύτερης SIM
aces Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Ειναι πολυ μικρες οι διαφορες που τον μεσο χρηστη (ενα 70%) δεν τον επηρεαζει σε απλες εφαρμογες ή καθημερινές. Το θεμα design ειναι ο κυριος λογος αλλαγης σε xr ίσως και η αυτονομία.
thodoris20s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Για μένα στην χρονική περίοδο που είμαστε τώρα περίμενε να δεις τι θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο. Ακόμα και όλα πανάκριβα να είναι θα αγοράσεις φθηνότερα τα υπάρχοντα. Μπορεί επίσης στην τιμή του XR να πάρεις το XS τον Οκτώβριο. Τρελές διαφορές δεν νομίζω να δεις σε επιδόσεις. Είναι καθαρά θέμα design. Εγώ άλλαξα τον περασμένο Νοέμβριο το 8 plus και πήγα σε X για το καινούργιο design και την οθόνη. Σε συνδυασμό ότι με είχε κουράσει αρκετά το μέγεθος του 8 plus. Πολύ βαρύ επίσης, σε gimbal και στο στήριγμα του αυτοκινήτου είχα θέμα βάρους. Επίσης για τα μεγέθη των οθονών δεν είναι όπως τα λένε προηγουμένως τα παιδιά. Το ότι έχει το X/XS 0.3 περισσότερες ίντσες από το 7/8 plus δεν σημαίνει ότι έχουν πρακτικά μεγαλύτερη οθόνη, καθώς έχουν άλλο aspect ratio. Τα plus έχουν 16:9 ενώ τα καινούργια X/XS έχουν 19.5:9. Όλα είναι πιο στενόμακρα και μικρότερα. Θα το δεις και στην πράξη. Είναι όπως η βλακώδης σύγκριση που γίνεται με το XS MAX και το iPad Mini. Όλοι λέγανε γιατί να πάρεις ένα iPad mini 7.9 ιντσών, ενώ έχεις στο κινητό σου 6.5 ίντσες οθόνη; Πράγμα τελείως λάθος. Δες αναλυτικότερα και εδώ.
-Dimitris- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δεν του ειπαμε οτι με το Xs θα εχει μεγαλυτερο real estate οθονης. Τη διαφορα μεγέθους του την αναφέραμε γιατι με μικροτερο ογκο συσκευης θα εχει σχεδον ιδια οθονη με το 8 plus. Προσωπικα εκανα τη μεταβαση απο 7 plus σε Xs max και ενω εχουν ιδιο ογκο στην τσεπη μου, η διαφορα στην οθονη ειναι χαοτικη.
asoumou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μόνο και μόνο η αλλαγή της κάμερας αξίζει την αλλαγή. Ειχε το 6, πήγα στο 8, μετά πήγα στο Χ, το κράτησα 9 μήνες και πήρα το XS. Κάθε αλλαγή άξιζε. Ακόμη και από το Χ στο XS. Αν κανείς τώρα την αλλαγή θα χάσεις λιγότερα χρήματα από αυτά που θα χάσεις αν δεν κανείς την αλλαγή τώρα και την κανείς σε 4-5 μήνες πχ. Το XR είναι ένα VFM τηλέφωνο(όσον αφορά στην apple πάντα). Μπαταρία φανταστική και κάμερα παρά πολύ καλή!
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Λεωνιδα τι έκανες τελικά; Εγω έχω αυτή τη στιγμή να αλλάξω κινητό. Μου έδωσαν από τη δουλειά «επιδότηση» σε μορφή μετρητών κάποια χρήματα για να διαλέξω ότι συσκευή θέλω (είναι δικές μου οι συσκευές όχι επαγγελματικές απλώς επειδή χρησιμοποιούνται και για δουλειά μας δίνουν κάθε 2 χρόνια ένα πλαφόν ποσό 300-κάτι ψιλά κρατήσεις). Επισης δε θα πληρώσω το ΦΠΑ. Εφυγα από 7, δε θέλω να ξεφύγω πολύ οικονομικά. Σκέφτομαι το 8 plus ή το XR. Στο τελευταίο με απογοήτευσε η έλλειψη 3D Touch που το είχα συνηθίσει στα 7. Εναλλακτικα μπορώ να πάρω βαζοντασ ψίχουλα το 7plus αλλά δε ξέρω κατά ποσό αξίζει εφόσον είχα ήδη το 7. Ποια η γνώμη σας;
leonidas_fs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, paylidis είπε Λεωνιδα τι έκανες τελικά; Εγω έχω αυτή τη στιγμή να αλλάξω κινητό. Μου έδωσαν από τη δουλειά «επιδότηση» σε μορφή μετρητών κάποια χρήματα για να διαλέξω ότι συσκευή θέλω (είναι δικές μου οι συσκευές όχι επαγγελματικές απλώς επειδή χρησιμοποιούνται και για δουλειά μας δίνουν κάθε 2 χρόνια ένα πλαφόν ποσό 300-κάτι ψιλά κρατήσεις). Επισης δε θα πληρώσω το ΦΠΑ. Εφυγα από 7, δε θέλω να ξεφύγω πολύ οικονομικά. Σκέφτομαι το 8 plus ή το XR. Στο τελευταίο με απογοήτευσε η έλλειψη 3D Touch που το είχα συνηθίσει στα 7. Εναλλακτικα μπορώ να πάρω βαζοντασ ψίχουλα το 7plus αλλά δε ξέρω κατά ποσό αξίζει εφόσον είχα ήδη το 7. Ποια η γνώμη σας; Εγώ φίλε πήρα το XR και είμαι πολύ ικανοποιημένος! Ειδικά από άποψη κάμερας/οθόνης κτλ που φοβόμουν ότι θα υστερεί, καμία σχέση μια χαρά είναι! Όπως ήδη θα γνωρίζεις είναι μεγαλύτερο απο το XS και λίγο μικρότερο απο το XR plus. Η τιμή του είναι αρκετά νορμάλ (σε σχέση με XR Plus), τώρα για το 3D, μην σε απασχολεί ιδιαίτερα, διότι έτσι και αλλιώς θα το καταργήσει η Apple! 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) H αλήθεια είναι ότι το μόνο που με φρενάρει για το XR είναι η οθόνη του που ελλείψει του 3D Touch που συνήθισα μου φαίνεται «φτηνή». Ψιλοπροβληματιζομαι επισης με την κάμερα που το 8+ έχει διπλή ενώ το XR μόνη... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από paylidis
leonidas_fs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μην σε αγχώνει καθόλου η κάμερα, εαν κάνεις normal χρήση ούτε θα το καταλάβεις. Δες φώτο που έβγαλα απο το XR πριν μια βδομάδα. 1
alexakos89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, paylidis είπε H αλήθεια είναι ότι το μόνο που με φρενάρει για το XR είναι η οθόνη του που ελλείψει του 3D Touch που συνήθισα μου φαίνεται «φτηνή». Ψιλοπροβληματιζομαι επισης με την κάμερα που το 8+ έχει διπλή ενώ το XR μόνη... Δεν πας σε 8 plus για κανένα λόγο. Η πάρε XR η XS. η άλλιως X Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από alexakos89 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Δεν πας σε 8 plus για κανένα λόγο. Η πάρε XR η XS. η άλλιως X Για xs δε βγαίνω μου είναι υπερβολική η διαφορά στην παρούσα φάση. Το xr που δεν έχει Touch ID τι παίζει με το ξεκλείδωμα; Δουλεύει το face η θα μου σπάσει τα @@
alexakos89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, paylidis είπε Για xs δε βγαίνω μου είναι υπερβολική η διαφορά στην παρούσα φάση. Το xr που δεν έχει Touch ID τι παίζει με το ξεκλείδωμα; Δουλεύει το face η θα μου σπάσει τα @@ Φίλε μ είναι όλα τα λεφτά το face. 1
dolph Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Άλλαξα κι εγώ από 6s+ σε xr και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και η κάμερα πολύ καλή, και το face id δουλεύει άψογα, και η μπαταρία δυνατή - όλα καλά, το προτείνω ανεπιφύλακτα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα