frozex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 120€ αυστηρά 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Με ενδιαφέρει η άμεση κατοχή του, αν από εξωτερικό το στέλνουν έως 5 μέρες και συμφέρει θα το δούμε και αυτό το ενδεχόμενο αλλιώς Ελλάδα (άμεσα διαθέσιμο) 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; καλό θα ήταν από καταστήματα Vodafone, Γερμανός, Κοτσόβολος, Public για εγγύηση χωρίς courrier και ιστορίες αλλιώς από οποιοδήποτε που αποστέλλει Καβάλα 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; μόνο καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); δεν ξέρω αν το κινητό παίζει ρόλο στο σήμα τηλεφωνίας, αν ναι κάτι με ισχυρή κεραία. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; όχι τόσο 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; αν είναι εφικτό android one αλλιώς android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά). Είναι για την θεία μου που θέλει να μιλάει στα παιδιά της, οπότε ας πούμε skype, messenger, viber και καμιά παρόμοια που δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό.
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ούτε ευρώ παραπάνω? Γιατί η Cosmote έχει το Nokia 6.1 στα 159€. Παίζει και το Motorola Moto G6 που ξεκινάει από 131€ στο Σκρουτζ/Best Price Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από saruman123 1
boubou38 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι και εγω για κινητό σε αυτή τη τιμη. Στο σκρουτζ βλεπω Mi A2 32GB στα 125 ευρώ. https://www.phonegallery.gr/product/xiaomi-mi-a2-4gb-32gb-dual-sim-black-ελληνικό-menu-global-version-eu/ Αξίζει? Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, boubou38 είπε Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι και εγω για κινητό σε αυτή τη τιμη. Στο σκρουτζ βλεπω Mi A2 32GB στα 125 ευρώ. https://www.phonegallery.gr/product/xiaomi-mi-a2-4gb-32gb-dual-sim-black-ελληνικό-menu-global-version-eu/ Αξίζει? Ευχαριστώ! Έχει μικρή μπαταρία,δεν παίρνει κάρτα sd,δεν έχει θύρα ακουστικών,δεν έχει ραδιόφωνο και από Σκρουτζάδικο δεν έχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας παρά μόνο καταστήματος με ένα χρόνο εγγύηση(μπορεί και δύο, υπάρχουν μερικά και με δικό τους service). Αν πάθει κάτι αν το κατάστημα έχει δικό του service έχει καλός, αλλιώς το στέλνουν Κίνα. Αν όλα αυτά δεν σε απασχολούν τότε ναι είναι μια καλή επιλογή στα χρήματα.
frozex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, saruman123 είπε Ούτε ευρώ παραπάνω? Το αρχικό budget είναι 100€ αλλά αν αξίζει το ανεβάζω μέχρι τα 120, γι αυτό είπα αυστηρά.
NovaLacertae Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και το Redmi 7, με 2 sim + 1 sd και 4.000 μπαταρία, στα 115 ευρώ περίπου από κατάστημα στην Ελλάδα. https://www.skroutz.gr/s/17811843/Xiaomi-Redmi-7-32GB.html Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από NovaLacertae
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα