kostaskario12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλησπερα, εχω 50αρι vdsl απο την vodafone και επειδη χρησιμοποιουμε spliter για το τηλεφωνο και ειναι μακρια απο τον υπολογιστη θελω να μεταφερω το router σε αλλη πριζα για να ειναι πιο κοντα στον υπολογιστη για να βαλω ethernet. Ομως σε καθε αλλο μερος του σπιτιου που βαζω το router δεν λειτουργει το internet και καποιες φορες ειναι σαν να κανει factory reset. Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι το κανει αυτο και πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω
bill2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 δοκίμασες να δεις αν εχεις σήμα με το τηλέφωνο ;
kostaskario12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ναι το τηλέφωνο στις υπόλοιπες πρίζες δούλευε
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 On 07/06/2019 at 19:50, kostaskario12 said: Καλησπερα, εχω 50αρι vdsl απο την vodafone και επειδη χρησιμοποιουμε spliter για το τηλεφωνο και ειναι μακρια απο τον υπολογιστη θελω να μεταφερω το router σε αλλη πριζα για να ειναι πιο κοντα στον υπολογιστη για να βαλω ethernet. Ομως σε καθε αλλο μερος του σπιτιου που βαζω το router δεν λειτουργει το internet και καποιες φορες ειναι σαν να κανει factory reset. Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι το κανει αυτο και πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω σωστη καλωδιωση για vdsl για να παιξεις σωστα . https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf οτι εχεις τηλεφωνο δεν σημαινει βεβαια οτι μπορει να μην εχεις καποιο προβλημα (καλωδιακο)και να μην παιζει το vdsl. εκτος αν καποιος εχει βαλει σπλιττερ στην κεντρικη πριζα και σου κανει επιστροφη απο εκει στα υπολοιπα πριζακια(που αυτο ειναι το σωστο) οποτε και λογικο που εχεις μονο τηλεφωνο και οχι sync στα υπολοιπα πριζακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα