Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αναγκη για αλλαγη συσκευης γενικοτερα και κατεληξα να παρω το POCO αλλα εμαθα οτι τον αυγουστο θα βγει το POCO2 και παιζει να ειναι στα 300.Αξιζει η αναμονη και το βασανιστήριο που ειμαι τωρα γιατι ειμαι στο τσακ για αγορα.

Δημοσ.

....αν ισχύουν οι φήμες (ότι το Κ20 pro, θα κυκλοφορήσει ως poco 2 στην αγορά της Ινδίας) τότε, πολύ πιο σύντομα, ως το τέλος του μήνα, θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο (στην υπόλοιπες αγορές, θα κυκλοφορήσει ως mi9 T/mi9 T pro) .. αν πάλι, κυκλοφορήσει τελικά ως poco 2(στην Ινδία) , αμφιβάλλω ότι θα βγεί συσκευή με το ίδιο όνομα, στην παγκόσμια αγορά. (Υπάρχει κάποια επίσημη παρουσίαση στις 12/06 απο την Xiaomi)

Αν πάλι, ισχύσει αυτό που λες (για τον μήνα Αύγουστο) τότε το poco 1, θα έχει ακόμα καλύτερη τιμή τότε.

Δημοσ.

Επειδη ειδα οτι το καινουργιο μοντελο μπορει να ειναι και κοντα στα 300 και περιπου ευρω θα μου καθοταν καπως να αγοραζα το ποκο τωρα στα 270 ας πουμε και απλα δν νομιζω να εχω την υπομονη γιατι ειμαι και σε αναγκη γιαυτο και το διλημμα 

Δημοσ.

Το Redmi K20 που ανακοινώθηκε δεν θα είναι τό νέο Pocophone τελικά, και οι τιμές θα είναι €360-370 και €400-420 για το pro. Τουλάχιστον στην αρχή, μετά όπως όλες οι συσκευές οι τιμές πέφτουν αρκετά. Το Pocophone F2 θα ανακοινωθεί και θά βγεί αργότερα μέσα στην χρονιά, οι τιμές θα είναι στα 400€ στην αρχή τουλάχιστον. Πάντως το K20 θα είναι μία πολύ ωραία και καλή συσκευή.

Δημοσ.

Η τιμή είναι γύρω στα 400€ για το K20 και ακριβότερα για το Κ20 Pro...

Συχνά οι αρχικές προωθητικές τιμές είναι χαμηλότερες κι ύστερα τσιμπάνε προς τα πάνω για λίγο, οπότε το πότε θα συμφέρει να αγοράσει κανείς το νέο μοντέλο δεν είναι ξεκάθαρο.

Εγώ μπαίνω στο πειρασμό για το Mi9, που τώρα τρέχει προσφορά στα 345€ περίπου...αλλά η αυξημένη μπαταρία είναι καλοδεχούμενη, όμως αυτό καθυστερεί αρκετά την αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...