Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, nextp είπε

Μαλλον το εριξαν σαν ειδηση για να προετοιμάσουν τους ανα τον κοσμομ εμπορικους πελατες οτι τα ηδη χαμενα (σε μεγαλο ποσοστο) χρηματα που εριχναν στο analytics / adsense 

Εξηγείς λίγο παραπάνω πώς ΑΚΡΙΒΩΣ είναι χαμένα τα χρήματα για τα analytics και adsense?

Έχω ένα ψευτο-ειδισεογραφικό site από το οποίο τα analytics μου δείχνουν πόσοι χρήστες μπαίνουν στο site μου. Και ο κώδικας του adsense μου φέρνει 160-190 ευρώ το μήνα απ'τις διαφημίσεις που τρέχουν οι υπόλοιποι στο site μου. 

Εξήγησέ μου με απλά λόγια πώς ΑΚΡΙΒΩΣ είναι χαμένα τα λεφτά που ΔΕΝ ρίχνω (αλλά ουσιαστικά ΚΕΡΔΙΖΩ) στο site.

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.
6 ώρες πριν, polaki είπε

Εξηγείς λίγο παραπάνω πώς ΑΚΡΙΒΩΣ είναι χαμένα τα χρήματα για τα analytics και adsense?

Έχω ένα ψευτο-ειδισεογραφικό site από το οποίο τα analytics μου δείχνουν πόσοι χρήστες μπαίνουν στο site μου. Και ο κώδικας του adsense μου φέρνει 160-190 ευρώ το μήνα απ'τις διαφημίσεις που τρέχουν οι υπόλοιποι στο site μου. 

Εξήγησέ μου με απλά λόγια πώς ΑΚΡΙΒΩΣ είναι χαμένα τα λεφτά που ΔΕΝ ρίχνω (αλλά ουσιαστικά ΚΕΡΔΙΖΩ) στο site.

160-190 ευρω ανα μηνα...δηλ περίπου 15.000 με 25.000 unique? Και πολλά clicks σε ads? Τα έχεις ρυθμίσει μόνος σου, κάποιος φίλος γνώστης ή απλά δεν έχει κάνει καμία ρύθμιση? Δεν σε χλευάζω, απλά έχω απορία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά... Καμία 10αρια χρόνια πριν στο Google κατάφερνα να γίνω πυρηνικός φυσικός, να φτιάξω διαστημόπλοιο και ότι άλλο ήθελα μέσω Google σε diy threads. Τώρα δεν βρίσκω τίποτα. Τι παίζει;;

όλο ότι να ναι σελίδες βγάζει. Και αυτό πάλι που βγάζει fake σελίδες στην πρώτη σελίδα  που σε κάνουν redirect σε σπαμ σελίδες με διαφημίσεις με τίτλο σελίδας το search που έκανες τι φάση;;; κάνα άλλο search engine που να σου βρίσκει αυτά που θες; ή μόνο εγώ έχω προβλήμα; 

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Ρε παιδιά... Καμία 10αρια χρόνια πριν στο Google κατάφερνα να γίνω πυρηνικός φυσικός, να φτιάξω διαστημόπλοιο και ότι άλλο ήθελα μέσω Google σε diy threads. Τώρα δεν βρίσκω τίποτα. Τι παίζει;;

όλο ότι να ναι σελίδες βγάζει. Και αυτό πάλι που βγάζει fake σελίδες στην πρώτη σελίδα  που σε κάνουν redirect σε σπαμ σελίδες με διαφημίσεις με τίτλο σελίδας το search που έκανες τι φάση;;; κάνα άλλο search engine που να σου βρίσκει αυτά που θες; ή μόνο εγώ έχω προβλήμα; 

Μόνο εσύ. Δες μήπως έχεις κάποιο adware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Μόνο εσύ. Δες μήπως έχεις κάποιο adware.

Μου πέρασε και εμένα από το μυαλό. Δυστυχώς πανε από την οικογένεια άλλοι και δε ξέρω τι σκάτα κάνουν στο PC μου. Εγώ να το τσίμπησα αποκλείεται. Θα το τσεκάρω όταν γυρίσω σπίτι 😔

Καλά δεν είναι τόσο τραγικό όσο το είπα. Βγάζει σελίδες αλλά δεν είναι τόσο καλά τα αποτελέσματα ενώ π.χ. Αυτό που ψάχνω θα το βρω σε κάποιο φορουμ που πάλι το βγάζει το Google αλλά δεν βγάζει το συγκεκριμένο thread π.χ. Και οι αναζητήσεις που κανω και βγάζει κάνα σπαμ site στην πρώτη σελίδα συνήθως είναι μεγάλα και περίεργα search query 

Επεξ/σία από ExTaCy1337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...