manosmanos13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 https://kounelis.com.gr/makita-t221dw-10mm-9-6v-1-3-ah.html Skroytz από 400 και δεν ξέρω που οφείλεται η τόσο μεγάλη διαφορά τιμής. Δεν είναι λάθος τιμή πάντως αποτι ρώτησα στο κατάστημα.
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι σφραγισμένα; μηπως είναι εκθεσιακα; Επισεις μήπως είναι τίποτα επισκευασμενα από κανένα service? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από stelios18120
spectaculator Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 To skroutz βγάζει τιμές πατάτες κατά καιρούς. Για παράδειγμα, το Lenovo Yogabook το έβρισκες περι τα 600€ στο skroutz από τον Κοτσό κι εγώ το πήρα 299€ (επίσης από τον Κοτσό). Το μαγαζί αυτό είναι σχετικά κοντά σου, μπορείς να πας από εκεί;
DownUNDERground Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, thanasisxask είπε Εμένα θα με φοβιζε η μπαταρία του. Είναι μοντέλο που έχει σταματήσει να πωλείται από το 2015-16. Λογικά όντως θα υπάρχει ένα ρίσκο με τις μπαταρίες του. Από την άλλη, αν θέλει κάποιος να ρισκάρει: Επέκταση εγγύησης Έως 3 χρόνια εγγύηση για τα εργαλεία* Έως 2 χρόνια για τις μπαταρίες* Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από DownUNDERground
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα