mumra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Οπότε προφανως αφου εχω το ίδιο IMEI με πριν δεν μου αλλαξαν όπως λένε πλακέτα. 8 ώρες πριν, saruman123 είπε Ναι.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, mumra είπε Οπότε προφανως αφου εχω το ίδιο IMEI με πριν δεν μου αλλαξαν όπως λένε πλακέτα. Δεν γίνεται να αλλαχτεί πλακέτα και να μην αλλάξει και το imei!!! Και μάλιστα πρέπει να σου έχουν δώσει και χαρτί με τι έχουν κάνει. Αν στο κουτί είναι το ίδιο με του κινητού τότε μ@λ@κι3ς σου λένε. Κανένα hard reset σου κάνανε και έξω από την πόρτα. Δεν πιστεύω να πλήρωσες κιόλας? Πάρε τηλέφωνο την Smartec και ρώτησε τους . Μην τους πεις τι έχεις κάνει. Απλά μια ερώτηση/απορία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105820000 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από saruman123
mumra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν γίνεται να αλλαχτεί πλακέτα και να μην αλλάξει και το imei!!! Και μάλιστα πρέπει να σου έχουν δώσει και χαρτί με τι έχουν κάνει. Αν στο κουτί είναι το ίδιο με του κινητού τότε μ@λ@κι3ς σου λένε. Πάρε τηλέφωνο την Smartec και ρώτησε τους . Μην τους πεις τι έχεις κάνει. Απλά μια ερώτηση/απορία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105820000 Εϊναι το ίδιο δυστυχως.Θα πάρω και smartec.Ευχαριστω. Επίσης μου έλεγαν κατι του στυλ αν δεν έχει καλό σημά και καλό 3g φταίει το sar που είναι χαμηλό και τέτοια.Πραγμα το οποίο ψάχνοντας δεν ισχύει γιατι αυτό που έχω τώρα έχει σήμα (lumia 730) και το sar του είναι σχετικά κοντά στου Α40, και δευτερον απ'οσο ξέρω το sar δεν επηρεάζει το σήμα..Αρα κατι άλλο παίζει.Τεσπα σας ζάλισα. Λοιπόν .Η samrtec λέει ότι δεν αλλάζει το IMEI .Ε΄γω είμαι ακόμα δίσπιτος βέβαια γιατί μου κάνει πολύ περίεργο αυτό.
aces Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, mumra είπε Εϊναι το ίδιο δυστυχως.Θα πάρω και smartec.Ευχαριστω. Επίσης μου έλεγαν κατι του στυλ αν δεν έχει καλό σημά και καλό 3g φταίει το sar που είναι χαμηλό και τέτοια.Πραγμα το οποίο ψάχνοντας δεν ισχύει γιατι αυτό που έχω τώρα έχει σήμα (lumia 730) και το sar του είναι σχετικά κοντά στου Α40, και δευτερον απ'οσο ξέρω το sar δεν επηρεάζει το σήμα..Αρα κατι άλλο παίζει.Τεσπα σας ζάλισα. Λοιπόν .Η samrtec λέει ότι δεν αλλάζει το IMEI .Ε΄γω είμαι ακόμα δίσπιτος βέβαια γιατί μου κάνει πολύ περίεργο αυτό. καλα κανεις κ εισαι δυσπιστος (αφου φαινεται πως δεν εγινε καποια εργασια-επισκευη στην συσκευη) αφου το imei αλλαζει με την αλλαγη πλακετας (αν βεβαια εγινε!!). Ζητησε οποτε μπορεσεις χαρτι με αναλυτικη κατασταση το τι εκαναν (αν εκαναν καμια επισκευη) καλυτερα να το ειχες παει στην smartec απο την αρχη
mumra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, aces είπε καλα κανεις κ εισαι δυσπιστος (αφου φαινεται πως δεν εγινε καποια εργασια-επισκευη στην συσκευη) αφου το imei αλλαζει με την αλλαγη πλακετας (αν βεβαια εγινε!!). Ζητησε οποτε μπορεσεις χαρτι με αναλυτικη κατασταση το τι εκαναν (αν εκαναν καμια επισκευη) καλυτερα να το ειχες παει στην smartec απο την αρχη Μου έδωσαν χαρτί το οποίο λέει αντικατάσταση πλακέτας.Μιλησα και με την samsung.uk και μου είπαν και απο εκει ότι δεν αλλάζει το ΙΜΕΙ.(περίεργο). Επίσης για το proximity sensor Που δεν επιανε μου ειπαν ότι ισως φταί το τζαμακι.Το οποίο το έβγαλαν χωρις να με ρωτησουν και καλα για να ανοιχτει το τηλέφωνο.Τώρα μου λενε να το δοκιμάσω χωρίς τζαμάκι για να δουμε αν λειτουργει σωστα και αν ειναι οκ μετα να βαλω.Τους λέω και αν τυχει και γίνει σημαδι στην οθόνη θα το καλύψει η εγγυηση/?και φυσικα η απάντηση είναι οχι.Δηλαδη πρεπει να το δοκιμάσω χωρις τζαμακι.Αν ειναι οκ μετα να β΄αλω τζαμακι, το οποιο και θα ξανααγορασω εγω, και αν εχει παλι θέμα πάλι όλα από την αρχη......
aces Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mumra είπε Μου έδωσαν χαρτί το οποίο λέει αντικατάσταση πλακέτας.Μιλησα και με την samsung.uk και μου είπαν και απο εκει ότι δεν αλλάζει το ΙΜΕΙ.(περίεργο). Επίσης για το proximity sensor Που δεν επιανε μου ειπαν ότι ισως φταί το τζαμακι.Το οποίο το έβγαλαν χωρις να με ρωτησουν και καλα για να ανοιχτει το τηλέφωνο.Τώρα μου λενε να το δοκιμάσω χωρίς τζαμάκι για να δουμε αν λειτουργει σωστα και αν ειναι οκ μετα να βαλω.Τους λέω και αν τυχει και γίνει σημαδι στην οθόνη θα το καλύψει η εγγυηση/?και φυσικα η απάντηση είναι οχι.Δηλαδη πρεπει να το δοκιμάσω χωρις τζαμακι.Αν ειναι οκ μετα να β΄αλω τζαμακι, το οποιο και θα ξανααγορασω εγω, και αν εχει παλι θέμα πάλι όλα από την αρχη...... Το τζαμακι ειναι πονεμενη ιστορια αφου σε καθε επισκευη θελει καινουργιο τοποθετηση εξτρα χρηματα κλπ. Συνηθως οταν ανοιγουν συσκευες για επισκευη-ελεγχο τα βγαζουν οχι μονο στην samsung αλλα στις περισσοτερες. Περιεργο παντως που δεν αλλαζει το imei με την πλακετα. Εφοσον στο εγραψαν κ απο UK τοτε μαλλον εχουν δικιο. Μενει μονο να του κανεις τεστ κ δοκιμες να δεις οτι λυθηκε το προβλημα και αν ναι να βαλεις και temp.glass στην συνεχεια μετα απο μερικες μερες. ΥΓ εφοσον πηρες και χαρτι απο το service αυτοι ειναι καλλυμμενοι αλλα και απο Αγγλια αν ητανε θα σου ελεγαν πως αλλαζει το imei Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από aces
mumra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, aces είπε Το τζαμακι ειναι πονεμενη ιστορια αφου σε καθε επισκευη θελει καινουργιο τοποθετηση εξτρα χρηματα κλπ. Συνηθως οταν ανοιγουν συσκευες για επισκευη-ελεγχο τα βγαζουν οχι μονο στην samsung αλλα στις περισσοτερες. Περιεργο παντως που δεν αλλαζει το imei με την πλακετα. Εφοσον στο εγραψαν κ απο UK τοτε μαλλον εχουν δικιο. Μενει μονο να του κανεις τεστ κ δοκιμες να δεις οτι λυθηκε το προβλημα και αν ναι να βαλεις και temp.glass στην συνεχεια μετα απο μερικες μερες. Πάντως σιγουρα δεν λυθηκε το πρόβλημα με το κακό σήμα και το καθόλου 3g.
aces Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 παντως μερικα temp.glass δημιουργουν προβλημα με την κακη τοποθετηση και την κακη ποιοτητα που εχουν. Ειναι και οι οθονες curved κ δεν πιανουν κ καλα. Το θεμα ειναι οτι δεν λεει να το αφησεις κ γυμνο για πολυ καιρο αν ειναι για μερικες μερες οκ. Τωρα αν το προβλημα ειναι και χωρις τζαμακι παλι θελει επανελεγχο πηγαινε το στην smartec εχει καλυτερο σερβις απο τα υπολοιπα
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mumra είπε Μου έδωσαν χαρτί το οποίο λέει αντικατάσταση πλακέτας.Μιλησα και με την samsung.uk και μου είπαν και απο εκει ότι δεν αλλάζει το ΙΜΕΙ.(περίεργο). Επίσης για το proximity sensor Που δεν επιανε μου ειπαν ότι ισως φταί το τζαμακι.Το οποίο το έβγαλαν χωρις να με ρωτησουν και καλα για να ανοιχτει το τηλέφωνο.Τώρα μου λενε να το δοκιμάσω χωρίς τζαμάκι για να δουμε αν λειτουργει σωστα και αν ειναι οκ μετα να βαλω.Τους λέω και αν τυχει και γίνει σημαδι στην οθόνη θα το καλύψει η εγγυηση/?και φυσικα η απάντηση είναι οχι.Δηλαδη πρεπει να το δοκιμάσω χωρις τζαμακι.Αν ειναι οκ μετα να β΄αλω τζαμακι, το οποιο και θα ξανααγορασω εγω, και αν εχει παλι θέμα πάλι όλα από την αρχη...... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2941291#post2941291 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2941306#post2941306 Και εδώ μια διαφορετική περίπτωση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7582039#post7582039 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από saruman123
mumra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2941291#post2941291 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2941306#post2941306 Μάλιστα.τι να πω έχω μπερδευτει με το τι γίνεται τελικά με το ΙΜΕΙ.ελπίζω να βγάλω άκρη.Πάντως σίγουρα δεν ξαναπάω σε samsung.Την θεωρώ απαράδεκτη συμπεριφορά.Αν έχω νεώτερα θα ενημερώσω.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, mumra είπε Μάλιστα.τι να πω έχω μπερδευτει με το τι γίνεται τελικά με το ΙΜΕΙ.ελπίζω να βγάλω άκρη.Πάντως σίγουρα δεν ξαναπάω σε samsung.Την θεωρώ απαράδεκτη συμπεριφορά.Αν έχω νεώτερα θα ενημερώσω. Έχω ακούσει ότι όντως μερικά Samsung δεν έχουν καλό σήμα. 24 λεπτά πριν, mumra είπε Μου έδωσαν χαρτί το οποίο λέει αντικατάσταση πλακέτας.Μιλησα και με την samsung.uk και μου είπαν και απο εκει ότι δεν αλλάζει το ΙΜΕΙ.(περίεργο). Επίσης για το proximity sensor Που δεν επιανε μου ειπαν ότι ισως φταί το τζαμακι.Το οποίο το έβγαλαν χωρις να με ρωτησουν και καλα για να ανοιχτει το τηλέφωνο.Τώρα μου λενε να το δοκιμάσω χωρίς τζαμάκι για να δουμε αν λειτουργει σωστα και αν ειναι οκ μετα να βαλω.Τους λέω και αν τυχει και γίνει σημαδι στην οθόνη θα το καλύψει η εγγυηση/?και φυσικα η απάντηση είναι οχι.Δηλαδη πρεπει να το δοκιμάσω χωρις τζαμακι.Αν ειναι οκ μετα να β΄αλω τζαμακι, το οποιο και θα ξανααγορασω εγω, και αν εχει παλι θέμα πάλι όλα από την αρχη...... Στο S9+ & S10+ για τον Sensor έχει ρύθμιση. Μήπως έχει και το δικό σου? Ρυθμισεις - εμφανιση - ευαισθησια αφης.
mumra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Έχω ακούσει ότι όντως μερικά Samsung δεν έχουν καλό σήμα. Ναι αλλα είναι απαράδεκτο εν ετη 2019 να πουλάνε τέτοια τηλέφωνα.Πραγματικα΄.Και να μου λεει ο υπάλληλος ότι τα παλια κινητά είχα καλύτερο σημα γιατί είχαν περισσοτερη ακτινοβολία.Ισα ισα που νομιζω ότι τα καινούργια έχουν καλύτερο σήμα.Η θα επρεπε να έχουν.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, mumra είπε Ναι αλλα είναι απαράδεκτο εν ετη 2019 να πουλάνε τέτοια τηλέφωνα.Πραγματικα΄.Και να μου λεει ο υπάλληλος ότι τα παλια κινητά είχα καλύτερο σημα γιατί είχαν περισσοτερη ακτινοβολία.Ισα ισα που νομιζω ότι τα καινούργια έχουν καλύτερο σήμα.Η θα επρεπε να έχουν. Σε γενικές γραμμές, το κακό σήμα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οφείλεται: στη μεγάλη απόσταση μεταξύ του πύργου και της συσκευής (πχ απομακρυσμένες περιοχές) ή στην παρεμβολή του σήματος μεταξύ του κινητού και του πύργου (πχ κτήρια, ασανσέρ) Σε αυτές τις περιπτώσεις, το κινητό εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία, για να καταφέρει να μεταδώσει και να λάβει το σήμα. Σε συνθήκες όπου το σήμα μας δεν είναι καλό, το κινητό εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία. Σαν αποτέλεσμα, η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο γρήγορα.
mumra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, saruman123 είπε Σε γενικές γραμμές, το κακό σήμα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οφείλεται: στη μεγάλη απόσταση μεταξύ του πύργου και της συσκευής (πχ απομακρυσμένες περιοχές) ή στην παρεμβολή του σήματος μεταξύ του κινητού και του πύργου (πχ κτήρια, ασανσέρ) Σε αυτές τις περιπτώσεις, το κινητό εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία, για να καταφέρει να μεταδώσει και να λάβει το σήμα. Σε συνθήκες όπου το σήμα μας δεν είναι καλό, το κινητό εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία. Σαν αποτέλεσμα, η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο γρήγορα. Ναι το εχω διαβάσει.Αρα πρακτικα το sar είναι μουφα.Γιατί αν το sar όντως χαμηλώνει το σήμα για να έχω λιγότερη ακτινοβολία με αποτέλεσμα να μην εχω καλό σημα αρα να αυξάνεται η ακτινοβολία για να βρεθεί καλό σημα........Είναι λίγο οξύμορον. Επίσης είμαι Ισόγειο με όχι το καλύτερο σημα πάντα, αλλα με τέτοιο ώστε να μπορώ να μιλάω.τωρα σε πολλές περιπτώσεις απλα δεν μπορώ να κάνω ή να λάβω κλίση.Μπερδεμα. Πάει για πώληση η συσκευη μου φαίνεται
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 38 λεπτά πριν, mumra είπε Ναι το εχω διαβάσει.Αρα πρακτικα το sar είναι μουφα.Γιατί αν το sar όντως χαμηλώνει το σήμα για να έχω λιγότερη ακτινοβολία με αποτέλεσμα να μην εχω καλό σημα αρα να αυξάνεται η ακτινοβολία για να βρεθεί καλό σημα........Είναι λίγο οξύμορον. Επίσης είμαι Ισόγειο με όχι το καλύτερο σημα πάντα, αλλα με τέτοιο ώστε να μπορώ να μιλάω.τωρα σε πολλές περιπτώσεις απλα δεν μπορώ να κάνω ή να λάβω κλίση.Μπερδεμα. Πάει για πώληση η συσκευή μου φαινεται 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα