Προς το περιεχόμενο

samsung A40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μετά από ψάξιμο κατέληξα και πήρα το samsung A40 κυρίως λόγω φυσιολογικού μεγέθους και πιστεύοντας ότι η samsung είναι αξιόπιστη.Κάτοχος του  5μέρες.Τώρα είναι στο service της samsung.

1,Δεν επιανε παντα o proximity sensor. Αν έκανα restart συνήθως έφτιαχνε

2,δεν είχα καλό σήμα εώς καθόλου εκεί που με το παλιό μου NOKIA LUMIA 730 είχα,

3.όπου το σημείο που βρισκόμουν δεν επιανε 4g δεν μπορούσα να μπω στο Internet με τα δεδομένα μου ούτε με 3g.,

4. δεν αναγνώριζε πάντα την 2η sim.

Έχω αρχίζει και προβληματίζομαι γενικά για το σήμα της samsung γιάτι και ένα που είχα αρκετά παλιά (galaxy trend) μου έκανε το ίδιο και τώρα επίσης το κινητό αντικατάστασης που μου δώσανε (s4 mini) προσωρινά κάνει το ίδιο.

Γενικά σαν φωτογραφίες, ταχύτητα για εμενα που το θέλω για  Light χρήση ήταν μια χαρα. Ελπίζω ότι έπεσα σε προβληματική συσκευη και ότι μετα τον έλεγχο του service θα είναι όλα ΟΚ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω αγοράσει για την κόρη μου και εδώ και τρεις εβδομάδες δουλεύει άριστα, μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό. Πολύ ωραίο τηλέφωνο, με κύρια προσόντα του το πολύ καλό μέγεθος, την οθόνη του και τον υπερ-ευρυγώνιο φακό, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος.

Σχετικά με το σήμα του δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Απλά να σημειώσω και εγώ ότι το S10 μου δεν είναι τόσο δυνατό σε λήψη σε σχέση με το LG G6 που είχα, τόσο σε τηλεφωνία, όσο και σε Wi-Fi.

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Το έχω αγοράσει για την κόρη μου και εδώ και τρεις εβδομάδες δουλεύει άριστα, μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό. Πολύ ωραίο τηλέφωνο, με κύρια προσόντα του το πολύ καλό μέγεθος, την οθόνη του και τον υπερ-ευρυγώνιο φακό, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος.

Σχετικά με το σήμα του δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Απλά να σημειώσω και εγώ ότι το S10 μου δεν είναι τόσο δυνατό σε λήψη σε σχέση με το LG G6 που είχα, τόσο σε τηλεφωνία, όσο και σε Wi-Fi.

Έχεις παρατηρήσει κάποια υπερθέρμανση στο S10 που λένε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Έχεις παρατηρήσει κάποια υπερθέρμανση στο S10 που λένε?

Δεν είμαι σίγουρος. Στην χρήση που του κάνω εγώ δεν πρόσεξα κάτι μόνιμο, σημειωτέον ότι δεν παίζω παιχνίδια. Μια φορά μου ζεστάθηκε ελαφρά προχθές που πήρε ένα μεγάλο update του Μαϊου και άλλη μία πριν μερικές ημέρες που ανέβαζα ένα μεγάλο αρχείο στο drive και έβγαζα βίντεο. Και στις δύο περιπτώσεις όχι κάτι τρομερό.

Γενικά δεν μου δίνει την αίσθηση δροσερής συσκευής, αλλά όχι και κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε άλλα κινητά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Voodooman είπε

Ευχαριστω πολυ για την απάντηση.Ελπιζω όντως ότι έπεσα σε ελαττωματικό και δεν είναι έτσι το τηλέφωνο.Τω΄ρα αυτο με το σήμα με ενοχλει γενικά γιατί φοβάμαι μην χάνω κλησεις και μηπως δε μπορώ να συνδέομαι στο Internet.Θα δόύμε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Voodooman είπε

Δεν είμαι σίγουρος. Στην χρήση που του κάνω εγώ δεν πρόσεξα κάτι μόνιμο, σημειωτέον ότι δεν παίζω παιχνίδια. Μια φορά μου ζεστάθηκε ελαφρά προχθές που πήρε ένα μεγάλο update του Μαϊου και άλλη μία πριν μερικές ημέρες που ανέβαζα ένα μεγάλο αρχείο στο drive και έβγαζα βίντεο. Και στις δύο περιπτώσεις όχι κάτι τρομερό.

Γενικά δεν μου δίνει την αίσθηση δροσερής συσκευής, αλλά όχι και κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε άλλα κινητά.

Άρα να πούμε ότι είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

1 ώρα πριν, mumra είπε

Ευχαριστω πολυ για την απάντηση.Ελπιζω όντως ότι έπεσα σε ελαττωματικό και δεν είναι έτσι το τηλέφωνο.Τω΄ρα αυτο με το σήμα με ενοχλει γενικά γιατί φοβάμαι μην χάνω κλησεις και μηπως δε μπορώ να συνδέομαι στο Internet.Θα δόύμε

Αν πέσεις στην περίπτωση τότε ξενερώνεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το samsung service Με ενημέρωσε για αντικατάσταση πλακέτας και επαναπρογραμματισμό. Θα το φτιάξουν μεν  αλλα εγώ τους ζήτησα αντικατάσταση  κινητού.Μιλάμε για κινητό ημερών και για πρόβλημα της samsung. Απαράδκτοι σαν εταιρεία.Το service Μια χαρά εξυπηρετικό αλλα η αντιμετώπιση της εταιρείας ότι να ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πιο service το πήγες?

Επίσης για αντικατάσταση νομίζω πας στο κατάστημα από όπου το πήρες με επίσημο έγγραφο τις αντιπροσωπείας.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Στην  Ευελπίδων .στο εξουσιοδοτημένο δικό τους.

6 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σε πιο service το πήγες?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πώς και δεν το πήγες στην Smartec.

Εκτός και αν δεν σε βολεύει εκεί.

Με βόλευε εκει και το βρήκα από την ίδια την samsung Οπότε θεώρησα καλό να το πάω.Για την smartec να σου πω την αληθεια δεν το ήξερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mumra είπε

Με βόλευε εκει και το βρήκα από την ίδια την samsung Οπότε θεώρησα καλό να το πάω.Για την smartec να σου πω την αληθεια δεν το ήξερα.

Από τις καλύτερες.

Για αντικατάσταση ισχύει το DOA(7 μέρες εργάσιμες).

Για μένα έπρεπε από την αρχή να γίνει αντικατάσταση και όχι να το πας στο service.

Τώρα θα ταλαιπωρηθείς και αντί για καινούργιο κινητό θα έχεις ένα ανακατασκευασμένο.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Από τις καλύτερες.

Για αντικατάσταση ισχύει το DOA(7 μέρες εργάσιμες).

Για μένα έπρεπε από την αρχή να γίνει αντικατάσταση και όχι να το πας στο service.

Τώρα θα ταλαιπωρηθείς και αντί για καινούργιο κινητό θα έχεις ένα ανακατασκευασμένο.

Λοιπόν κοιτάζοντας την απόδειξη έχει κοπεί 23/5 και στο service πήγε 4/6.Οπότε οριακά έχει περάσει το 7 ημερών .Παρόλαυτα είναι απαράδεκτο 

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.αν αλλαχτει η κεντρικη πλακετα,πρεπει να αλλαξει και το imei?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mumra είπε

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.αν αλλαχτει η κεντρικη πλακετα,πρεπει να αλλαξει και το imei?

Ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...