μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Αν δηλώσω ότι με φιλοξενεί η πεθερά ( ενώ δεν έχω ακόμη παντρευτεί ) , θα πληρώσει τεκμήριο τελικά ,ναι ή όχι;
GREGORYMO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Αν δηλώσω ότι με φιλοξενεί η πεθερά ( ενώ δεν έχω ακόμη παντρευτεί ) , θα πληρώσει τεκμήριο τελικά ,ναι ή όχι; ΟΧΙ.
fredd0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Αν δηλώσω ότι με φιλοξενεί η πεθερά ( ενώ δεν έχω ακόμη παντρευτεί ) , θα πληρώσει τεκμήριο τελικά ,ναι ή όχι; υποψιν οτι πρεπει πρωτα να δηλωσει η ιδια οτι σε φιλοξενει 1
asdfnikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Πρεπει να κανει τροποποιητική και το ατομο Που θα σε δηλώσουν(Αμα Έχει ήδη υποβάλλει)Δεν θυμάμαι αμα μπαίνει Όμως το πρόστιμο για τέτοια τροποποιητική.
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Στις 30/7/2019 στις 8:29 ΜΜ, infini είπε Οκ, ευχαριστώ, πλήρωσα το ποσό σήμερα σε μηχάνημα στην τράπεζα αλλά μου το βγάζει ανεξόφλητο. αν θες να φεύγει αμέσως η οφειλή "live" πληρώνεις με χρεωστική μέσα από taxis εγώ πλήρωσα πριν από λίγο των γονιών μου , αφού έβαλα πρώτα τα λεφτά στο λογαριασμό μου από τον δικό τους
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Γιατί ο λογιστής είπε ότι εφόσον δεν ειναι συγγενής α βαθμού θα πληρώσει;
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Γιατί ο λογιστής είπε ότι εφόσον δεν ειναι συγγενής α βαθμού θα πληρώσει; Προφανώς κάτι κατάλαβες λάθος, εφόσον δεν είναι συγγενής α βαθμού θα πληρώσει στην περίπτωση δωρεάν παραχώρησης, όχι στην περίπτωση φιλοξενίας.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ. Μου είπε ότι θα πληρώσει τεκμήριο σε περίπτωση φιλοξενίας άρα προφανώς θέλει να με αποφύγει.
fredd0 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Γιατί ο λογιστής είπε ότι εφόσον δεν ειναι συγγενής α βαθμού θα πληρώσει; 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ. Μου είπε ότι θα πληρώσει τεκμήριο σε περίπτωση φιλοξενίας άρα προφανώς θέλει να με αποφύγει. κατ αρχας αυτο που λες δε στεκει. Δε "πληρωνεις" τεκμηρια. Πληρωνεις φορους σε τεκμαρτο εισοδημα ("ψευτικο" εισοδημα δηλαδη, που το κρατος αποφασισε οτι πρεπει να εχεις για να δικαιολογεις ενα σπιτι, ενα αυτοκινητο κλπ). Οποτε αν λογιστης σου λεει αυτα που λες οτι λεει υπαρχουν 2 πιθανοτητες α) να ειναι σκνιπα στο μεθυσι η β) να ειναι λογιστης με πτυχιο υδραυλικου. κατα δευτερο ο φιλοξενουμενος δε παραγει τεκμαρτο εισοδημα. Ο φιλοξενουμενος ομως μετραει στο νοικοκυριο, και πιθανον αν η "πεθερα" δικαιουται καποια επιδοματα (Μερισματα, ΚΟΤ κλπ) αν μπεις εσυ ως φιλοξενουμενος το εισοδημα σου θα προστεθει στο εισοδημα του "νοικοκυριου" και πιθανως το νοικοκυριο να μη δικαιουται πλεον αυτα τα επιδοματα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Εδώ είναι το θέμα. Η κύρια κατοικία της είναι αλλού. Το σπίτι που μένω με τον γιο της το έχει σε επικαρπία. Οπότε μήπως δε μπορεί να με δηλώσει καν φιλοξενούμενη;
GREGORYMO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Εδώ είναι το θέμα. Η κύρια κατοικία της είναι αλλού. Το σπίτι που μένω με τον γιο της το έχει σε επικαρπία. Οπότε μήπως δε μπορεί να με δηλώσει καν φιλοξενούμενη; Φιλόξενουμενη σημαίνει ότι μένετε στο ΙΔΙΟ σπίτι ταυτόχρονα.
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Εδώ είναι το θέμα. Η κύρια κατοικία της είναι αλλού. Το σπίτι που μένω με τον γιο της το έχει σε επικαρπία. Οπότε μήπως δε μπορεί να με δηλώσει καν φιλοξενούμενη; Κάπου τα έχεις μπερδέψει, πως είναι δυνατόν η πεθερά σου να σε δηλώσει φιλοξενούμενη σε ένα σπίτι στο οποίο ΔΕΝ δηλώνει ως κατοικία της? Αυτό που μπορεί να γίνει είναι η πεθερά να κάνει δωρεάν παραχώρηση στο γιο της, και αυτός να το δηλώσει ως κατοικία του και σένα να σε δηλώσει φιλοξενούμενη.
logistoulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Εδώ είναι το θέμα. Η κύρια κατοικία της είναι αλλού. Το σπίτι που μένω με τον γιο της το έχει σε επικαρπία. Οπότε μήπως δε μπορεί να με δηλώσει καν φιλοξενούμενη; ο γιος τι δηλώνει; φιλοξενία ή έχει το σπίτι επάνω του; δήλωση δεν έχεις κάνει ακόμα; όποιος κάνει τροποποιητική για σένα θα φάει πρόστιμο το σπίτι που μένεις με τον δικό σου κανονικά θα πρέπει να το έχε κάνει δωρεάν παραχώρηση σε αυτόν και αυτός να σε φιλοξενούσε μέχρι να παντρευτείτε και μετά όπου δηλώνει ότι μένει αυτός πας κι εσύ αυτόματα αν το έχει δευτέρευουσα ή ακόμα χειρότερα κενό που δεν στέκει δε μπορεί να σας φιλοξενήσει εκεί, μόνο στην κύρια κατοικία φιλοξενείς κάποιον Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από logistoulis
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ δηλώνω φιλοξενούμενη την μητέρα μου, και αυτή μπαίνει μετά και επιβεβαιώνει από την δική της δήλωση. Δεν ξέρω τι ισχύει αν θέλεις να δηλώσεις οτι φιλοξενείς κάποιο άτομο στην κατοικία που μένεις αλλά η κατοικία δεν είναι δική σου. Ελπίζω να καταργήσουν αυτό το κολοσύστημα με τα τεκμήρια, αρκετά μας έχει παιδέψει και προσδιορίζει και εντελώς fake εισοδήματα με βάση την περιουσία. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από Βασίλης_29 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι δεν έχουν αλλάξει ακόμη τις εφορίες να δηλώσει αυτή δωρεάν παραχώρηση σε αυτόν και μετά αυτός εμένα φιλοξενούμενη .αλλά δε μπορώ και να παρακαλάω κιολας. Δηλαδή αν παντρευτούμε τον χειμώνα δε θα μπορεί να το δηλώσει τότε; Θα πρέπει να κάνει τροποποιητική και να πληρώσει πρόστιμο; Τι μ@@@ες είναι αυτές; Αυτό με τα τεκμήρια που δεν έχω καταλάβει πολύ καλά την σημασία του , ισχύει σε άλλες χώρες; https://www.madata.gr/mobile/epikairotita/economy/696482-ta-11-vhmata-gia-thn-katarghsh-ton-tekmhrion-meta-apo-40-chronia.html Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από μπιπ μπιπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα