Dynamics Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το 13,20 που βλέπεις, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? σκετο ποσο εισφορας γραφει ;/ πως μπορω να δω απο βγαινει αυτο το ποσο?
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Dynamics είπε σκετο ποσο εισφορας γραφει ;/ πως μπορω να δω απο βγαινει αυτο το ποσο? ΠΟΥ το γράφει ? Θέλω να βοηθήσω, αν όμως δε μου σκαναρεις κάτι να δω, δεν γίνεται τίποτα. Μπορεί να είναι και κάτι απλό, που δεν το βλέπεις εσύ.
Dynamics Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΠΟΥ το γράφει ? Θέλω να βοηθήσω, αν όμως δε μου σκαναρεις κάτι να δω, δεν γίνεται τίποτα. Μπορεί να είναι και κάτι απλό, που δεν το βλέπεις εσύ. αυτο το γραφει μολις παει να κανω οριστικη την δηλωση και το γραφει κατω κατω
circadian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 είναι δυνατόν το πεδίο Φόρος που παρακρατήθηκε στους μισθούς, συντάξεις, αμοιβές μελών ΔΣ (περ. 1, 2, 3 και 4) να είναι κενό φέτος ενώ πέρσι με λιγότερες αποδοχές να ήταν συμπληρωμένο; Ιδιωτικός υπάλληλος στον ίδιο εργοδότη και τα δύο χρόνια. ευχαριστώ
acomaedo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Ζητά βεβαιωση από τον λογιστή του εργοδότη σου και πέρνα τα χειροκίνητα.
circadian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, acomaedo είπε Ζητά βεβαιωση από τον λογιστή του εργοδότη σου και πέρνα τα χειροκίνητα. τον ήπια γιατί την έστειλα νομίζοντας ότι θα συμπληρωθεί στην υποβολή. ήθελα να την κάνω μόνος μου το στραβάδι... καλά να πάθω
acomaedo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Υπάρχει η δυνατότητα τροποποιητικής. Σε κάθε περίπτωση ζητά από τον λογιστή τη βεβαιωση
circadian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 θα προλάβω αύριο ή θα το φάω το πρόστιμο; με την τροποποιητική παίζει να μπλέξω με εφορίες τρεξίματα κλπ; ευχαριστώ
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, circadian είπε είναι δυνατόν το πεδίο Φόρος που παρακρατήθηκε στους μισθούς, συντάξεις, αμοιβές μελών ΔΣ (περ. 1, 2, 3 και 4) να είναι κενό φέτος ενώ πέρσι με λιγότερες αποδοχές να ήταν συμπληρωμένο; Ιδιωτικός υπάλληλος στον ίδιο εργοδότη και τα δύο χρόνια. ευχαριστώ Για ΤΙ μισθό μιλάμε ?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, circadian είπε θα προλάβω αύριο ή θα το φάω το πρόστιμο; με την τροποποιητική παίζει να μπλέξω με εφορίες τρεξίματα κλπ; ευχαριστώ Δεν πήρες βεβαίωση αποδοχών? Αν όχι κακώς. Αν ναι, δεν έκανες τσεκάρισμα να δεις αν τα νούμερα συμπίπτουν? πως, έτσι άνοιξες το taxis και έστειλες ότι να ναι? Αν κάνεις την τροποποιητική μέχρι αύριο όλα οκ. Από μεθαύριο πρόστιμο 100 ευρώ. Εκτός κι αν δώσουν κι άλλη παράταση
infini Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Ξέρετε αν στο λογαριασμό του taxisnet εμφανίζει αν έχει πληρωθεί ο φόρος;
Pitzimpitzidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 https://www1.gsis.gr/taxisnet/info/protected/displayDebtInfo.htm
infini Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Οκ, ευχαριστώ, πλήρωσα το ποσό σήμερα σε μηχάνημα στην τράπεζα αλλά μου το βγάζει ανεξόφλητο.
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, infini είπε Οκ, ευχαριστώ, πλήρωσα το ποσό σήμερα σε μηχάνημα στην τράπεζα αλλά μου το βγάζει ανεξόφλητο. Χρειάζονται 2-3 εργάσιμες μέχρι να ενημερωθεί η εφορία, μην σε ανησυχεί.
asdfnikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 57 λεπτά πριν, infini είπε Οκ, ευχαριστώ, πλήρωσα το ποσό σήμερα σε μηχάνημα στην τράπεζα αλλά μου το βγάζει ανεξόφλητο. Χρειάζονται 1-3 εργάσιμες μερες για να εμφανιστεί το ποσό στην εφορία.Ακομα και αν γίνει ληξιπρόθεσμο και μπει τόκος όταν γίνει η εμφάνιση του ποσού θα αφαιρεθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα