vlzvl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πήγα να κάνω την δήλωση σήμερα και μου έβγαλε χρεωστικό 86.50. Πέρυσι εργάστηκα στο κοινωφελές για ένα 8μηνο με 3,962 συνολικά (495.25 το μήνα), τα οποία είδα κανονικά στην δήλωση. Έχω κάνει κάτι λάθος στη δήλωση, κάτι ξέχασα ή αυτά είναι που πρέπει να πληρώσω, έχοντας εργαστεί με αυτές τις αστειότητες για μισθούς? Είμαι φιλοξενούμενος (το βάζω στην δήλωση με άλλο ΑΦΜ) και δεν έχω κάτι στην κατοχή μου. Στις δαπάνες μου είχε 2,10 ως ποσό και έβαλα 3 στο 049 γιατί έτσι μου έλεγε το popup. Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από vlzvl
nogoso Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Σε πιάνουν τα τεκμήρια λογικά γιαυτό και τρως ενα φόρο. Περισσότερα θα πει κάποιος που γνωρίζει παραπάνω. Έχει να κάνει το τι δηλώνεις, π.χ αν δηλώνεις οτι νοικιάζεις σπίτι ή έχεις αυτοκίνητο κλπ κλπ.
vlzvl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, nogoso είπε Σε πιάνουν τα τεκμήρια λογικά γιαυτό και τρως ενα φόρο. Περισσότερα θα πει κάποιος που γνωρίζει παραπάνω. Έχει να κάνει το τι δηλώνεις, π.χ αν δηλώνεις οτι νοικιάζεις σπίτι ή έχεις αυτοκίνητο κλπ κλπ. ευχαριστώ, δεν νοικιάζω κάτι.. είμαι φιλοξενούμενος και δεν έχω κάτι στην κατοχή μου. Ενημέρωσα το ποστ μου.
fastnq2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, vlzvl είπε ευχαριστώ, δεν νοικιάζω κάτι.. είμαι φιλοξενούμενος και δεν έχω κάτι στην κατοχή μου. Ενημέρωσα το ποστ μου. φορο τρως γιατι δεν εχεις ηλεκτρονικες δαπανες.Για τα 3962 ευρω επρεπε να ειχες κανει το 10% δηλαδη 396.2 ευρω ηλεκτρονικες δαπανες. Επιβαλλεται 22% προστιμο στο ποσο δαπανων με ηλεκτρονικα μεσα που σου υπολλειπεται(396.2-3=393.2) δηλαδη 0.22*393.2=86.50 ευρω Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από fastnq2 13 1
dimitris21gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Κάνω για πρώτη φορά δήλωση καθώς έχω δικό μου εισόδημα. Αποδέχτηκα την αίτηση φιλοξενίας της μητέρας μου στον πίνακα 6 εφόσον μένουμε μαζί. Χρειάζεται να συμπληρώσω και κύρια κατοικία (δωρεάν παραχωρημένη ας πούμε) στον πίνακα 5 ή όχι; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από dimitris21gr
vlzvl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις. δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου στις ηλεκτρονικές δαπάνες.
Dynamics Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 καλησπερα!εχουν ανοιξει οι τροποποιητικες δηλωσεις ?
μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Έκανα φορολογική δήλωση και μου βγάζει να πληρωσω ένα μεγάλο ποσό .μπορώ να αλλάξω τώρα λογιστή και να μου τη ξανακάνει; Έχω κάνει οριστικοποίηση αλλά λήγουν οι δηλώσεις στις 29 Ιουλίου .
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Έκανα φορολογική δήλωση και μου βγάζει να πληρωσω ένα μεγάλο ποσό .μπορώ να αλλάξω τώρα λογιστή και να μου τη ξανακάνει; Έχω κάνει οριστικοποίηση αλλά λήγουν οι δηλώσεις στις 29 Ιουλίου . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Δεν πιθανολογείς για ποιο λόγο ?
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Έκανα φορολογική δήλωση και μου βγάζει να πληρωσω ένα μεγάλο ποσό .μπορώ να αλλάξω τώρα λογιστή και να μου τη ξανακάνει; Έχω κάνει οριστικοποίηση αλλά λήγουν οι δηλώσεις στις 29 Ιουλίου . Μπορείς να κάνεις τροποποιητικη αλλά δεν γνωρίζω αν θα μπει το πρόστιμο η όχι.
opera Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 4:24 ΜΜ, Dynamics είπε καλησπερα!εχουν ανοιξει οι τροποποιητικες δηλωσεις ? Αν έμπαινες στο taxis αντί στο insomnia θα γνώριζες. 1
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, opera είπε Αν έμπαινες στο taxis αντί στο insomnia θα γνώριζες. Το έγραψε 14 Ιουνίου το μήνυμα... 😐
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μπορείς να κάνεις τροποποιητικη αλλά δεν γνωρίζω αν θα μπει το πρόστιμο η όχι. Δεν έχει πρόστιμο, αλλά το θέμα του είναι ΑΛΛΟ.
opera Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Το έγραψε 14 Ιουνίου το μήνυμα... 😐 Καιρός ήταν να απαντήσει κάποιος.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Γιατί συμβαίνει αυτό ? Δεν πιθανολογείς για ποιο λόγο ? Βλέπω το taxis net είναι περασμένα όλα μου τα έσοδα αλλά και όλα τα έξοδα σωστά (αφού όλα μου τα έξοδα τα πλήρωνω με τη χρεωστική και την πιστωτική μου). Παιδιά δεν έχω. Κι ενώ ολοι μου οι συνάδελφοι πήραν επιστροφές φόρων εγώ πληρώνω κι από πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα