sdim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σε όλους. Μετά από αναβάθμιση της γραμμής σε Fiber 100, κι ενώ η ταχύτητα με ethernet καλώδιο είναι ΟΚ, στο WiFi οι ταχύτητες δεν υπερβαίνουν τα 25 Kbps σε δωμάτιο χωρίς εμπόδια. Η εταιρία λέει ότι δεν δίνει άλλο ρούτερ πλην του υπάρχοντος που είναι στα 2,4 GHz και που, φυσικά, δεν πιάνει το μέγιστο της ταχύτητας επειδή δεν είναι dual band (5 GHz). Πριν πάω για άλλο ρούτερ, θέλω να δω πρώτα αν το Dell Inspiron 5558 που έχω υποστηρίζει κάτι τέτοιο, αλλιώς δεν έχει νόημα να προβώ στην αγορά άλλου ρούτερ. Επίσης, θα κάνει τη διαφορά και για τις άλλες συσκευές του δικτύου, πχ κινητά και τάμπλετ Android; Στα specifications λέει: Αναφορά σε κείμενο Wireless: Wi‑Fi 802.11ac • Wi‑Fi 802.11b/g/n • Bluetooth 4.0 • Intel WiDi (Windows only) Γνωρίζει κανείς σχετικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, sdim είπε Καλημέρα σε όλους. Μετά από αναβάθμιση της γραμμής σε Fiber 100, κι ενώ η ταχύτητα με ethernet καλώδιο είναι ΟΚ, στο WiFi οι ταχύτητες δεν υπερβαίνουν τα 25 Kbps σε δωμάτιο χωρίς εμπόδια. Η εταιρία λέει ότι δεν δίνει άλλο ρούτερ πλην του υπάρχοντος που είναι στα 2,4 GHz και που, φυσικά, δεν πιάνει το μέγιστο της ταχύτητας επειδή δεν είναι dual band (5 GHz). Πριν πάω για άλλο ρούτερ, θέλω να δω πρώτα αν το Dell Inspiron 5558 που έχω υποστηρίζει κάτι τέτοιο, αλλιώς δεν έχει νόημα να προβώ στην αγορά άλλου ρούτερ. Επίσης, θα κάνει τη διαφορά και για τις άλλες συσκευές του δικτύου, πχ κινητά και τάμπλετ Android; Στα specifications λέει: Γνωρίζει κανείς σχετικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εφόσον υποστηριζει το πρωτοκολλο Wi‑Fi 802.11ac, τοτε βλεπει δικτυα 5 GHz. Για το θεμα με την ταχυτητα σιγουρα κατι άλλο φταιει και όχι ότι εισαι στα 2.4 και όχι στα 5.0 Ghz 1
sdim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Οπότε τι κάνουμε; Αλλάζω ρύθμιση και το βάζω κάπου αλλού; Δεν έχει σημασία ότι το ρούτερ δεν υποστηρίζει 5 GHz; Τα συνημμένα λένε κάτι; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από sdim
sdim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 12:51 ΜΜ, sarpan είπε Για το θεμα με την ταχυτητα σιγουρα κατι άλλο φταιει και όχι ότι εισαι στα 2.4 και όχι στα 5.0 Ghz Και όμως. Με την αλλαγή ρούτερ σε dual band, το WiFi παίζει στα 91. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα