ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ψάχνουμε στην εταιρία κάποιο φορητό aircondition για το ένα φορτηγάκι που έχουμε (Nissan vanette) γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση . Έχετε δοκιμάσει τίποτα να παίρνει ρεύμα από την μπαταρία η να έχει πχ δικές του μπαταρίες και να είναι τύπου επαναφορτιζόμενο?
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Νομίζω είχε συζητηθεί πρόσφατα το ζήτημα, και η ετυμηγορία ήταν ότι δυστυχώς δε παίζει κάτι...
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Υπάρχουν και κάτι ανεμιστήρες. Από το τίποτα μπορεί να σε ξεγελάει λίγο.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Σήμερα ειδικά δεν παλευόταν η κατάσταση. Το αμαξι δεν το οδηγάω εγώ απλά έτυχε να πάω ένα δρομολόγιο σήμερα με τον συνάδελφο και δεινοπαθήσαμε. Πόσο μάλλον αυτός που το παίρνει κάθε μέρα. Κανένα ανεμιστήρα λέω να βάλουμε 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Σήμερα ειδικά δεν παλευόταν η κατάσταση. Το αμαξι δεν το οδηγάω εγώ απλά έτυχε να πάω ένα δρομολόγιο σήμερα με τον συνάδελφο και δεινοπαθήσαμε. Πόσο μάλλον αυτός που το παίρνει κάθε μέρα. Κανένα ανεμιστήρα λέω να βάλουμε Καταρχήν ανεμιστήρα έχουν όλα τα αυτοκίνητα. Επίσης πως έχει γραφτεί ξανά και σε άλλα θέματα, ο ανεμιστήρας βοηθάει μόνο αν η θερμοκρασία είναι κάτω από 35 βαθμούς. Aπo κει και πάνω o καυτός αέρας που σου φέρνει ο ανεμιστήρας όχι μόνο δεν σε δροσίζει, αλλά σου φέρνει δυσφορία και προκαλεί γρηγορότερα αφυδάτωση.
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Βασικά πάνω από 25 βαθμούς δε κάνει τίποτα... 1
moure Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι φορητό?Γιατι δεν πάτε σε έναν ηλεκτρολόγο να βάλει ένα air condition μόνιμο στο βανάκι? 2
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, moure είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι φορητό?Γιατι δεν πάτε σε έναν ηλεκτρολόγο να βάλει ένα air condition μόνιμο στο βανάκι? Καβούρια στις τσέπες
dollyyy19 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 πλεον δεν το αναλαμβανουν στις κλασικες τιμες.ουτε κυκλοφορουν κιτ universal οπως καποτε. αν δλδ πρεπει να αγορασεις γνησιο μεταχειρα κιτ(για καινουριο δεν το συζητας,ειδικα για οχημα που το οδηγαει ενας ξενος οδηγος),και να πληρωσεις και την εγκατασταση,συνηθως πιανεις την αξια του οχηματος.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 US $375.80 | Universal A/C Air Conditioning System Evaporator Assembly Kit for Truck Bus Caravan Trailer RV Recreational Vehicle https://s.click.aliexpress.com/e/cgDlkXzW έπεσα χτες πάνω του σε διαφήμιση, δεν έχω προσωπική άποψη 1
thanasisxask Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Αυτό το κιτ είναι για να κάνεις ψυγείο τον θάλαμο από το φορτηγάκι. 1
Dark_son20 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 απο την περιγραφή του These are one whole set air conditioner system. If your vehicle doesn't has a/c system, then this kit is perfect for you. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα