emperor4her Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, δεν ξερω αν φταει το pubg ή κανας driver κλπ.. ειχα μια gtx 770, και μου εδωσε ενας φιλος την παλια δικη του να τις κανω sli. ενω εχω ενεργοποιησει απο το control panel της Nvidia το sli, οταν ανοιγω pubg, μετα απο 5-10 λεπτα παιχνιδιου κρασσαρει... γενικως. μπορω καπως να τσεκαρω τι φταιει? οταν απενεργοποιω το sli απο το control panel της Nvidia, ολα κομπλε παντως, δεν εχω θεμα κρασαρισματος. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από emperor4her
montelagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 PSU?????? GeForce GTX 770 - On your average system the card requires you to have a 550 Watt power supply unit. GeForce GTX 770 2-way SLI - On your average system the cards require you to have a 750 Watt power supply unit as minimum 1
emperor4her Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, montelagr είπε PSU?????? GeForce GTX 770 - On your average system the card requires you to have a 550 Watt power supply unit. GeForce GTX 770 2-way SLI - On your average system the cards require you to have a 750 Watt power supply unit as minimum ωχ.. αληθεα?? δεν το σκεφτηκα αυτο, θεωρησα οτι αφου τις δουλευει δεν θα εχει θεμα.. αυτο εχω.. edit: χαζη ερωτηση ισως, αν βαλω ενα 2ο τροφοδοτικο που εχω 550 νομιζω ειναι, και το βραχυκυκλωσω να αναψει, και δωσω απο κει ρευμα στη γραφικων τη 2η.. τι θα γινει? θα δουλεψει η θα την καψω? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από emperor4her
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 12:17 ΜΜ, emperor4her είπε ωχ.. αληθεα?? δεν το σκεφτηκα αυτο, θεωρησα οτι αφου τις δουλευει δεν θα εχει θεμα.. αυτο εχω.. edit: χαζη ερωτηση ισως, αν βαλω ενα 2ο τροφοδοτικο που εχω 550 νομιζω ειναι, και το βραχυκυκλωσω να αναψει, και δωσω απο κει ρευμα στη γραφικων τη 2η.. τι θα γινει? θα δουλεψει η θα την καψω? Θεωρητικά μπορεί να γίνει. Δεν θα το έκανα. Τι επεξεργαστή έχεις; Σηκώνει τις δυο 770 το τροφοδοτικό σου (ανεπίσημα). Μήπως ανεβάζει η 2η κάρτα θερμοκρασίες; Αν βάλει μόνο την κάρτα του φίλου στο σύστημα, δουλεύει; Δες αυτό πρώτα.
emperor4her Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Θεωρητικά μπορεί να γίνει. Δεν θα το έκανα. Τι επεξεργαστή έχεις; Σηκώνει τις δυο 770 το τροφοδοτικό σου (ανεπίσημα). Μήπως ανεβάζει η 2η κάρτα θερμοκρασίες; Αν βάλει μόνο την κάρτα του φίλου στο σύστημα, δουλεύει; Δες αυτό πρώτα. απο επεξεργαστη εχω αυτον μπορεις να δεις και στην υπογραφη μου τα υπολοιπα σχετικα με το συστημα. η καρτα δουλευει κομπλε, τις δικιμασα και τις 2 ξεχωριστα, και παιζουν κομπλε. θερμοκρασιες, απο 70-80 φτανουν μονες τους.
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, emperor4her είπε απο επεξεργαστη εχω αυτον μπορεις να δεις και στην υπογραφη μου τα υπολοιπα σχετικα με το συστημα. η καρτα δουλευει κομπλε, τις δικιμασα και τις 2 ξεχωριστα, και παιζουν κομπλε. θερμοκρασιες, απο 70-80 φτανουν μονες τους. Στο κινητο δεν φαίνεται η υπογραφή. Καλά είσαι, θεωρητικά επρεπε να σε κραταει. Δοκίμασε να ρίξεις το power limiter στις κάρτες στο 80% με το msi afterburner, και κάνε custom fan curve να έχουν μέγιστη θερμοκρασία 60-65. Θα κερδίσεις καμία 50αρια βαττ συνολο.
emperor4her Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Στο κινητο δεν φαίνεται η υπογραφή. Καλά είσαι, θεωρητικά επρεπε να σε κραταει. Δοκίμασε να ρίξεις το power limiter στις κάρτες στο 80% με το msi afterburner, και κάνε custom fan curve να έχουν μέγιστη θερμοκρασία 60-65. Θα κερδίσεις καμία 50αρια βαττ συνολο. μολις το δοκιμασα, επαιξα και ενα game, και δεν φαινεται να εχει προβλημα. ομως, στο game μεσα φτανω τα 50fps με sli, οσο σχεδον και με 1 καρτα! 🙄 στον control panel της καρτας, δεν καταλαβαινω κατι, στο sli rendering mode του pubg δεν εχει επιλογη sli οπως πχ στο warcraft.
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δεν πρέπει να υποστηρίζει δυο κάρτες το παιχνίδι. 1
emperor4her Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 πως μπορω να δω αν οντως τρεχει σε sli ή χρησιμοποιει και τις 2 καρτες? γιατι εδω βλεπω να χρησιμοποιουνται και οι 2 καρτες. υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το ελεγξω?
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ασε ανοικτό το afterburner και δες το ποσοστό χρήσης κάθε κάρτας 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα