Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ομαδα. Χτες όπως πήγα να κάνω ένα τηλεφώνημα απο το redmi note 4, μου πέταξε το αυτο το μήνυμα που φαίνεται και στο screenshot απο κάτω (Για να καλέσετε, απενεργοποιήστε πρώτα τη λειτουργία πτήσης) και ενοείται βέβαια πως η λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη. Το κινητό μου είναι rooted με TWRP και MAGISK και φοράει το MIUI Global 10.2.3.0 με Android 7.0. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, καθώς έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα όπως το να βάλω διαφορετική κάρτα SIM , να ενεργοποιήσω χειροκίνητα το radio καλώντας στο *#*#4636#*#* , να flashάρω ξανά το modem file του redmi note 4 και να ξαναφλασάρω το stock miui global rom δίχως όμως αποτέλεσμα. Επίσης έχω κάποια ψηλοθεματάκια με την μπαταρία καθώς τις τελευταίες μέρες ανοιγόκλεινε συνεχώς το κινητό από μόνο του και άλλες φορές μου πετούσε blue screen ή δεν άνοιγε και καθόλου. Τέλος πάντων βρήκα λύση για το θέμα της μπαταρίας (χωρίς να αγοράσω καινούρια) αλλά διάβασα σε ένα thread πως το πρόβλημα με τη SIM έχει να κάνει με την μπαταρία. Δεν ξέρω τι να κάνω... σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν αυτό διορθώσει το πρόβλημα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάποιο bug τις rom είναι. Καλύτερα να απευθυνθείς στην κοινότητα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα