argipen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 12:17 ΜΜ, fg9000 είπε Να δεις τι end of story τραβανε οσοι το αγορασαν και το μετανιωσαν. Ριξε αν θελεις μια ματια στις αρνητικες αξιολογισεις το skroutz (που ειναι και οι πραγματικες) και αν δεν πειστεις να ποσταρουμε και τα bugs του. Το έχω από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, πήρα και στον αδερφό μου το A2 Lite. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩς. Δεν μου έχει βγάλει τίποτα, ούτε κολλήματα, ούτε τρεμοπαίγματα, ούτε τίποτα. Δεν έχω ξανα-υπάρξει περισσότερο ευχαριστημένος από αγορά κινητού. Είναι ο ορισμός του VFM στην αγορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, argipen είπε Το έχω από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, πήρα και στον αδερφό μου το A2 Lite. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩς. Δεν μου έχει βγάλει τίποτα, ούτε κολλήματα, ούτε τρεμοπαίγματα, ούτε τίποτα. Δεν έχω ξανα-υπάρξει περισσότερο ευχαριστημένος από αγορά κινητού. Είναι ο ορισμός του VFM στην αγορά. Ριξε και μια ματια στην dogee ειναι ακομα φθηνοτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα