kleopatramisstrou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλημερα σας Προσφατα καταχωρησαμε ενα σπιτι στη Ναξο σε πλατφορμα AIRBNB αλλα ειναι απαραιτητο να διαθετει συνδεση με το διαδικτυο. Επειδη πλεον δεν προλαβαινω τις ημερομηνιες για να δημιουργησω μια νεα συνδεση και να ερθουν γραμμες, υπαρχει καποιος αλλος τροπος ωστε να εχει συνδεση με το ιντερνετ το σπιτι μας? Ειχα δει προσφατα σε ενα σκαφος ενα μικρο κουτακι που ειχε μια καρτα sim μεσα και με αυτο ειχε ολο το σκαφος συνδεση στο δικτυο και wifi Γνωριζετε κατι παραπανωβ για τη συγκεκριμενη λυση ΄΄η εχετε υποψη σας καποια αλλη?
zx1234r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ναι μπορείς να πάρεις μια κάρτα sim και να τη βάλεις σε router που να υποστηρίζει τέτοια λειτουργία. Αλλά αυτες συνήθως πάνε με πακέτα gb. Μόλις λήξουν σε χρεώνει.
slk200gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 ναι ,ακριβο γιαυτο που το θελεις,https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371292
prometheas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Για αντίστοιχη χρήση σε άλλο κυκλαδονήσι έχω αυτό https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/simplefi-internet-xwris-stathero/?accept=1&refer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F Aν υπάρχει 4G εκεί που θα το εγκαταστήσεις παιζει περίφημα αλλά το κακό με αυτες τις λύσεις είναι οτι αν δεν βάλεις περιορισμό στην κατανάλωση το κόστος ανεβαίνει πολύ Αν πάλι βάλεις περιορισμούς θα έχεις γκρίνια από τους πελάτες σου και κακές κριτικές. Το σωστό ιντερνετ (καλώς η κακώς ) έχει μεγάλη σημασία. Πάντως αν υπάρχουν γραμμές στην περιοχή σου καλύτερα να βάλεις έστω μια φτηνή ADSL. To mobile internet ειναι ακριβό στην Ελλάδα Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από prometheas
mechpanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ζήτα από ένα γείτονα να σε εξυπηρετήσει σαν χάρη, αν έχεις καλές σχέσεις, ανταποδίδοντας με κάτι άλλο την χάρη. (Εγώ πάντως δεν θα την έδινα την σύνδεσή μου σε κανέναν για τέτοια χρήση, απλά το βάζω σαν επιλογή)
prometheas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Αν βλέπεις σοβαρά το θέμα με την μίσθωση του ακινήτου σου και δεν πας για αρπαχτή τότε δεν πρέπει να βασιστείς στα κέφια του όποιου γείτονα
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Αν βάλεις κινητή να εξυπηρετεί τα ενοικιαζόμενα, οτι πάρεις από ενοίκια θα τα δίνεις στην κινητή. . Πες τους ότι δεν έχω ίντερνετ
Nikolas00 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, kleopatramisstrou είπε Καλημερα σας Προσφατα καταχωρησαμε ενα σπιτι στη Ναξο σε πλατφορμα AIRBNB αλλα ειναι απαραιτητο να διαθετει συνδεση με το διαδικτυο. Επειδη πλεον δεν προλαβαινω τις ημερομηνιες για να δημιουργησω μια νεα συνδεση και να ερθουν γραμμες, υπαρχει καποιος αλλος τροπος ωστε να εχει συνδεση με το ιντερνετ το σπιτι μας? Ειχα δει προσφατα σε ενα σκαφος ενα μικρο κουτακι που ειχε μια καρτα sim μεσα και με αυτο ειχε ολο το σκαφος συνδεση στο δικτυο και wifi Γνωριζετε κατι παραπανωβ για τη συγκεκριμενη λυση ΄΄η εχετε υποψη σας καποια αλλη? Επειδη ειμαι σε νησι χωρις ολοχρονικο σπιτι θα σου πω το εξης. Αν θες να παρεχεις ιντερνετ,μονο σταθερο. Πιστεψε με,μπορεις να προλαβεις τις ημερομηνιες με λιγη τυχη. Για ογκοχρεωση δεν στο προτεινω,για τους εξης λογους 1) Καλυψη Δικτυου 2) Μεγαλο κοστος 3) Περιορισμενη χρηση,κατι που οι τουριστες δεν το θελουν. Εγω προσωπικα δινω 20€ συμβολαιο για 30GB στη Wind(SimpleFi On the Go 30GB).Εχει πακετο 15GB/10€.Μπορεις να παρεις 60GB με 40€. Συνολο 90GB με 60€ το μηνα παγιο. 60€ το μηνα ειναι λιγα σε σχεση με αλλες λυσεις για mobile broadband,ακριβοτερο σε σχεση με το εξωτερικο και ακριβοτερο σε σχεση με οτι στον οτε εχει με 27€ adsl 24αρι με απεριοριστα σταθερα και 120' προς κινητα και εξωτερικο(σταθερα και κινητα Ε.Ε). Και αν το Adsl ειναι αργο(4Mbps),βαζεις και με 10€ ακομα το Speedbooster που ειναι ρουτερακι που μεσω του 4G της Cosmote βελτιωνει τη ταχυτητα προσβασης στο ιντερνετ,ουσιαστικα ενισχυει την ταχυτητα της σταθερης γραμμης σου μεσω 4G. Προσωπικα θα βαλω σταθερο,αυτη την εμπειρια εχω με ογκοχρεωση αντι για σταθερη γραμμη εδω και 9 μηνες.Να περιοριζεσαι στα 30GB χωρις να βλεπεις Youtube,ταινιες,gaming. Να κανεις ακροβατικα και πατεντες για να πιανει,γιατι στο σπιτι δεν εχει ιδιαιτερα καλο σημα η Wind,για να πιασω 4G θελει να βρω το καταλληλο σημειο. Επισης αν η περιοχη στο νησι εχει καλες ταχυτητες(12-13Mbps) θα σου προτεινα Vodafone η οποια εχει προσφορα στα 20,5€ το μηνα για adsl 24.
kleopatramisstrou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Τελικα τη λυση την εδωσε ο καλοψυχος γειτονας Προσφερθηκα να του π-ληρωνω ολοκληρο το λογαριασμο (σταθερο και ιντερνετ) για 4 μηνες και απο μονος του ειπε να πληρωσω το μισο μιας και θελω μονο το νετ. μου προτεινε μονο αν ειναι να κανουμε αναβαθμιση της γραμμης ωστε να ειναι πιο γρηορο και να μη σερνεται... Τυχερη μαλλον...
Nikolas00 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, kleopatramisstrou είπε Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Τελικα τη λυση την εδωσε ο καλοψυχος γειτονας Προσφερθηκα να του π-ληρωνω ολοκληρο το λογαριασμο (σταθερο και ιντερνετ) για 4 μηνες και απο μονος του ειπε να πληρωσω το μισο μιας και θελω μονο το νετ. μου προτεινε μονο αν ειναι να κανουμε αναβαθμιση της γραμμης ωστε να ειναι πιο γρηορο και να μη σερνεται... Τυχερη μαλλον... Τυχερη...αν και θα προτεινα να κανεις δικια σου γραμμη.
kleopatramisstrou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Nikolas00 είπε Τυχερη...αν και θα προτεινα να κανεις δικια σου γραμμη. Εννοειται...απλα δεν ειχα προνοησει νωριτερα και δεν ξερω με τον ΟΤΕ στο νησι τι γινεται οσον αφορα το ποσο γρηγορα ερχονται. Επιπλεον πρεπει να το ψαξω λιγο παραπανω καθως το σπιτι δεν διαθετει πριζα τηλεφωνου και θα πρεπει να δω και με αυτοι το θεμα τι μπορω να κανω. (οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη εννοειται...)
Nikolas00 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, kleopatramisstrou είπε Εννοειται...απλα δεν ειχα προνοησει νωριτερα και δεν ξερω με τον ΟΤΕ στο νησι τι γινεται οσον αφορα το ποσο γρηγορα ερχονται. Επιπλεον πρεπει να το ψαξω λιγο παραπανω καθως το σπιτι δεν διαθετει πριζα τηλεφωνου και θα πρεπει να δω και με αυτοι το θεμα τι μπορω να κανω. (οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη εννοειται...) Με το τελος της σεζον,αν πας στο νησι και φτιαξεις το σπιτι,ταυτοχρονα κανεις και εγκατασταση μπριζας για τηλεφωνο/ιντερνετ με νεο καλωδιο κι ολας. Κανεις μια συνδεση στον ΟΤΕ,και αναλογως βαζεις και το speedbooster αν οι ταχυτητες ειναι χαμηλες.Θα σου προτεινα και Vodafone/Nova αν εχουν διαθεσιμες υπηρεσιες μεσω του δικτυου του ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα