tempo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, argi73 είπε Εδώ ότι καλύτερο κυκλοφορεί με OTG support πλέον https://modmyclassic.com/bleemsync/ Φορτώνει retroarch και έχει όλους του καλούς emultaros για Turbo Grafx 16, PC Engine CD, Dreamcast, PSP, SNES, NES, Genesis κλπ κλπ Αντίστοιχα hack τα autobleem και retroboot 8 ώρες πριν, thes είπε https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Classic https://arstechnica.com/gaming/2018/11/sony-using-open-source-emulator-for-playstation-classic-plug-and-play/ ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό που δεν κατάλαβα και θέλω να γνωρίζω είναι αν μέσω κάποιου emulator είναι δυνατό να έχω mame χρησιμοποιώντας το playstation classic.....ξέρετε βατραχάκι, γοριλάκι, moon patrol, φοίνικα κλπ
thes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, tempo είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό που δεν κατάλαβα και θέλω να γνωρίζω είναι αν μέσω κάποιου emulator είναι δυνατό να έχω mame χρησιμοποιώντας το playstation classic.....ξέρετε βατραχάκι, γοριλάκι, moon patrol, φοίνικα κλπ 2
argi73 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tempo είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό που δεν κατάλαβα και θέλω να γνωρίζω είναι αν μέσω κάποιου emulator είναι δυνατό να έχω mame χρησιμοποιώντας το playstation classic.....ξέρετε βατραχάκι, γοριλάκι, moon patrol, φοίνικα κλπ Ναι κανονικά .. Κατέβασε ένα έτοιμο image σαν αυτό που είναι ένα από τα καλύτερα και είσαι super.. (hint ψαξε arcadepunks και θα με θυμηθείς ;-)) Στα 30 είναι BvM κοντράρει retropie άνετα Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από argi73 1
vrwmiaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Όλα αυτά δε μπορεί κάποιος να τα βάλει σε ένα τιβι μποξ;
mechpanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Όλα αυτά δε μπορεί κάποιος να τα βάλει σε ένα τιβι μποξ; Μπορεί σε ένα raspberry pi 3 σίγουρα. Για TV Box δεν ξέρω γιατί είναι πιο κλειστές οι αρχιτεκτονικές τους. Αν δεν είχα φτιάξει το pi μου με kodi + emulationstation όπως το θέλω, μπορεί να χτύπαγα ένα, τώρα που τα έχω φτιάξει δεν ψήνομαι και τόσο... 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μηπως καποιος γνωστης μπορει να βοηθησει; Αγορασα την κονσολα, εβαλα autobleem ( φιλτρα στο on ) και πολλα παιχνιδια πχ το pandemonium ειναι τερμα πιξελιασμενα. Με τα φιλτρα στο off ακομα χειροτερα. Υπαρχει κατι που μπορει να γινει;
xxatziva Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, theo93 είπε σε 55ρα 4κ θα είναι πολύ άσχημο το αποτέλεσμα; hdmi εχει αρα μεχρι 1080 βγαζει το μηχάνημα. θα γινεται upscale se 4κ. αλλα απο ποιοτητα δεν πιστευω να χαλαει.
morfeas-dsl- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, xxatziva είπε hdmi εχει αρα μεχρι 1080 βγαζει το μηχάνημα. θα γινεται upscale se 4κ. αλλα απο ποιοτητα δεν πιστευω να χαλαει. 720p βγαζει νομίζω.
coyote2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Αν το χακαρεις πως παίζεις διπλό; Μάλλον χακαρισμενο δε παίΖει, αλλα μπορείς να παίξεις διπλό τα είκοσι παιχνίδια που έχει μέσα όταν το αγοράσεςη αν το χακαρεις τα ξεχνάς?
alex_man Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Όλα αυτά δε μπορεί κάποιος να τα βάλει σε ένα τιβι μποξ; Φυσικά και γίνεται. Βάζεις Retroarch και παίζεις τα πάντα, με τη δυνατότητα να βάλεις custom bezels και φίλτρα που προσομοιώνουν τις CRT τηλεοράσεις. Βάζεις και ένα emulator front-end όπως ARC browser ή Dig για να τα έχεις τακτοποιημένα με art-work και descriptions. Έχεις άπειρες επιλογές αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από alex_man 3
xxatziva Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, coyote2 είπε Αν το χακαρεις πως παίζεις διπλό; Μάλλον χακαρισμενο δε παίΖει, αλλα μπορείς να παίξεις διπλό τα είκοσι παιχνίδια που έχει μέσα όταν το αγοράσεςη αν το χακαρεις τα ξεχνάς? autobleem kai usb stick με ανταπτορα ρευμα-data στην πισω θυρα και παιζει κανονικα διπλο.
sokelas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, coyote2 είπε Αν το χακαρεις πως παίζεις διπλό; Μάλλον χακαρισμενο δε παίΖει, αλλα μπορείς να παίξεις διπλό τα είκοσι παιχνίδια που έχει μέσα όταν το αγοράσεςη αν το χακαρεις τα ξεχνάς? Λέει ότι υποστηρίζει το bleemsynch 1.1 Otg άρα παίζουν και τα 2 χειριστήρια 1
xxatziva Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε 720p βγαζει νομίζω. Video output 720p, 480p όντως. σε ευχαριστω για την διορθωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις