1w1w1w Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδιά , έχω στο pc μου την κάρτα γραφικών NVIDIA GEFORCE gt 730 και αρκετες φορες οταν γίνεται update στα Windows δεν ενημερώνεται μόνη της και πρέπει να το κάνω εγω. Αυτή τη φορά δεν παίρνει καμιά ενημέρωση και βγάζει το παρακάτω μήνυμα . Έκανα διάφορα για να πάρει μπρος αλλά τιποτα. Έχω εικόνα με χάλια αναλυση! Φταίει η καρτα? Να αλλαξω?
tz_aristotelis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Κάνε απεγκατάσταση τον οδηγό τελειως. Μετα ασε τα windows να βρουν τον οδηγό μόνα τους. Αν όχι βάλε τους οδηγούς χειροκίνητα.
malakudi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4808/~/geforce-hotfix-driver-version-430.97 Code 43 error when installing driver 430.64 on Windows 10 May 2019 Update system with Intel Sandy Bridge CPU Αν το σύστημά σου είναι Sandy Bridge, τότε αυτό είναι το πρόβλημα. 2
makis269 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 κωδικός 43 συνήθως ειναι θέμα ρευματος , ή τα έπαιξε το τροφοδοτικό ή μάλλον η καρτα ειναι στα τελιώματα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα