dieccast Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ψάχνω να δοκιμάσω φθηνά earbuds από Κίνα 1) Xiaomi ή 2) Qcy πολλες αξιολογήσεις και τα δυο Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από dieccast
maneas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δέν έχω άποψη για τα xiaomi, προτίμησα τα qcy (20 ευρώ + μτφ (dhl) απο ευρωπαική αποθήκη, σε 2 μερες τα είχα, αν θες λινκ στο στέλνω) είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα λεφτά που έδωσα, ο ήχος δεν ειναι κακός (δέν είναι και τρελός), μιά ζωή φοράω earbuds με μεσαιο μαξιλαράκι αλλα σε αυτά με βόλεψε το μικρό ένας ακόμα λόγος εκτός απο τη τιμή είναι οτι τα qcy έχουν physical button και δεν γίνονται misclicks, όπως και το οτι διάβασα απο reviews οτι τα xiaomi χανουν στα χαμηλά τα xiaomi τα είχα βρεί σε αποθήκη στην ιταλία σε πάρα πολύ καλή τιμή (κοντα στα 40 με μτφ αν θυμαμαι καλα) κάτι τελευταίο. στο bangood τα qcy τα έχουν ώς προιόν της xiaomi, δε ξερω τι παίζει επίσης είδα προχθές κάποια 1more earbuds για τα οποία διάβασα καλες κριτικές (και οτι επίσης είναι subbrand της xiaomi) 1
dieccast Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 2:56 ΜΜ, maneas είπε Δέν έχω άποψη για τα xiaomi, προτίμησα τα qcy (20 ευρώ + μτφ (dhl) απο ευρωπαική αποθήκη, σε 2 μερες τα είχα, αν θες λινκ στο στέλνω) είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα λεφτά που έδωσα, ο ήχος δεν ειναι κακός (δέν είναι και τρελός), μιά ζωή φοράω earbuds με μεσαιο μαξιλαράκι αλλα σε αυτά με βόλεψε το μικρό ένας ακόμα λόγος εκτός απο τη τιμή είναι οτι τα qcy έχουν physical button και δεν γίνονται misclicks, όπως και το οτι διάβασα απο reviews οτι τα xiaomi χανουν στα χαμηλά τα xiaomi τα είχα βρεί σε αποθήκη στην ιταλία σε πάρα πολύ καλή τιμή (κοντα στα 40 με μτφ αν θυμαμαι καλα) κάτι τελευταίο. στο bangood τα qcy τα έχουν ώς προιόν της xiaomi, δε ξερω τι παίζει επίσης είδα προχθές κάποια 1more earbuds για τα οποία διάβασα καλες κριτικές (και οτι επίσης είναι subbrand της xiaomi) μαλιστα πολυ ωραια στειλε λινκ φιλε μου ναι. μιλαμε για το 20αρικο τιμη ετσι?
blanka Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κι εγώ πήρα τα QCY Είναι τα πρώτα μου bluetooth ακουστικά. Εχω τα momentum in ear της Sennheizer που είναι και bassheavy τα hammerheads της razer (και αυτά inear) και τα sennheizer GSP300 (overear) Γενικά αν σου αρέσει ο Μπασσάτος ήχος θα τα λατρέψεις. Δεν θα σε κουφάνουν με την έντασή τους. Είναι οριακά δυνατά. δηλαδή, όταν θέλω φουλ ήχο τα βάζω τέρμα και είμαι ΟΚ . απλά αν ήθελα ένα κλίκ ακόμα δεν θα είχαν άλλο να δώσουν. Το καλό είναι ότι και στα φουλ τους δεν μπουκώνουν και ακούγονται ωραία. Το soundstage τους είναι περιορισμένο αλλά όλοι το αποδεχόμαστε όταν επιλέγουμε inear. Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η απομόνωση . WOW. είναι καλύτερα και απο τα sennheizer και απο τα razer σε αυτό τον τομέα . Πολύ ευχαριστημένος με λίγα λόγια. Δεν είχα πολλές προσδοκίες με 20 € κινέζικου ακουστικού, αλλά με εξέπληξαν. Το καλό είναι ότι κάνουν 20€ και δεν θα τα κλαις αν τα χάσεις, όπως θα έκλαιγες αν είχες ακουστικά του 100ρικου Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από blanka 1
blanka Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, markos95 είπε Έχω ακουσει τα χειρότερα για Xiaomi αλλά τα άλλα δεν τα ξέρω. Για τα λεφτά τους μια χαρά είναι. απλά τα QCY είναι λίγο καλύτερα
BringMe2Life Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στις 10/6/2019 στις 9:49 ΠΜ, maneas είπε 20 + μτφ Στείλε μου το λινκ!
maneas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 https://www.geekmall.eu/en/qcy-t1c-bluetooth-earphones-black-912.html
omega Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 12:55 ΠΜ, maneas είπε https://www.geekmall.eu/en/qcy-t1c-bluetooth-earphones-black-912.html Βλεπω οτι το μαγαζι αυτο ειναι στην Μαλτα. Ειναι αξιοπιστο ? Εχεις αγορασει ξανα
maneas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Τα logistics βρίσκονται γερμανια απο κει μου ηρθε το δεμα. Στις 7/6/2019 στις 2:56 ΜΜ, maneas είπε 20 ευρώ + μτφ (dhl) απο ευρωπαική αποθήκη, σε 2 μερες τα είχα, Ναι, παρήγγειλα, και ήταν κομπλε.
omega Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, maneas είπε Τα logistics βρίσκονται γερμανια απο κει μου ηρθε το δεμα. Ναι, παρήγγειλα, και ήταν κομπλε. Στο θεμα των επιλογων ειδα οτι εχει play,pause,next,previous με διπλα η μονα πατηματα. Να υποθεσω οτι δεν εχει καποιο τροπο αυξομειωσης εντασης ?
maneas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) όχι, με ξίνησε το πρωτο μισάωρο που τα φόρεσα μόνο. γενικα είμαι πολυ ευχαριστημένος με τα ακουστικα (για τα λεφτά που έδωσα) επίσης σε κλήσεις ολοι μου παραπονιούνται οτι το μικρόφωνο δεν ακουγεται καλα, αλλα εγω για να ακούω μουσική τα πήρα Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από maneas 1
omega Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, maneas είπε όχι, με ξίνησε το πρωτο μισάωρο που τα φόρεσα μόνο. γενικα είμαι πολυ ευχαριστημένος με τα ακουστικα (για τα λεφτά που έδωσα) επίσης σε κλήσεις ολοι μου παραπονιούνται οτι το μικρόφωνο δεν ακουγεται καλα, αλλα εγω για να ακούω μουσική τα πήρα Ναι το διαβασα αυτο για το μικροφωνο αλλα ακομα και με τα earbuds της Apple εχεις χαμηλη ποιοτητα ηχου. Δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα με 20 κατι ευρω. τέλος πάντων. Ποσες μερες εκαναν να σου ερθουν ? Ηρθαν με Ελτα ?
maneas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 ρε φιλε πιο πανω το γραφω.. 2 μερες και επέλεξα dhl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα