megaklhs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας πήγα σήμερα και έβαλα φρεο στο αυτοκίνητο γιατί όπως με είχε ενημερώσει ο μάστορας δεν είχε. Αλλά το πρόβλημα που διαπίστωσε αυτός είναι το εξής..Ενώ ο ζεστός αέρας δουλεύει κανονικά για πολύ ώρα όταν πατάμε το ac το κουμπί τότε αυτό ανάβει βγάζει κρύο αέρα αλλά μετά ξαφνικά σβήνει μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα και ανάβει ξανά μετά απο λίγα δευτερόλεπτα... Κάνει τα τρελά του δηλαδή...Αυτός εκεί μου είπε ότι μπορεί να έχει χαλάσει η κονσόλα του κλιματισμού την οποία την βρήκα εγώ 40 ευρώ και απ οτι ειδα την αλλάζω και μόνος μου και μετά μου είπε εάν δεν είναι αυτό θα είναι ο κομπρέσορας του αυτοκινήτου ο οποίος κοστίζει 80 ευρώ. Το ερώτημα μου είναι γιατί να δώσω τα 40 ευρώ χωρίς να ξέρω εάν θα δουλέψει... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να καταλάβω εάν είναι η κονσόλα ή εάν είναι ο κομπρέσορας ; Επίσης στην αρχή δεν άναβε ούτε το ζεστό και όταν πείραξα τις φύσες στην κονσόλα δούλεψε κανονικά. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι απο την κονσόλα μέσα κάποια στιγμή έβγαλε λίγο καπνό απο το κουμπί του ac αλλά παρ όλα αυτά συνέχιζει και κάνει το ίδιο... Μια ανάβει μια σβήνει...
G.bar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σας πήγα σήμερα και έβαλα φρεο στο αυτοκίνητο γιατί όπως με είχε ενημερώσει ο μάστορας δεν είχε. Αλλά το πρόβλημα που διαπίστωσε αυτός είναι το εξής..Ενώ ο ζεστός αέρας δουλεύει κανονικά για πολύ ώρα όταν πατάμε το ac το κουμπί τότε αυτό ανάβει βγάζει κρύο αέρα αλλά μετά ξαφνικά σβήνει μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα και ανάβει ξανά μετά απο λίγα δευτερόλεπτα... Κάνει τα τρελά του δηλαδή...Αυτός εκεί μου είπε ότι μπορεί να έχει χαλάσει η κονσόλα του κλιματισμού την οποία την βρήκα εγώ 40 ευρώ και απ οτι ειδα την αλλάζω και μόνος μου και μετά μου είπε εάν δεν είναι αυτό θα είναι ο κομπρέσορας του αυτοκινήτου ο οποίος κοστίζει 80 ευρώ. Το ερώτημα μου είναι γιατί να δώσω τα 40 ευρώ χωρίς να ξέρω εάν θα δουλέψει... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να καταλάβω εάν είναι η κονσόλα ή εάν είναι ο κομπρέσορας ; Επίσης στην αρχή δεν άναβε ούτε το ζεστό και όταν πείραξα τις φύσες στην κονσόλα δούλεψε κανονικά. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι απο την κονσόλα μέσα κάποια στιγμή έβγαλε λίγο καπνό απο το κουμπί του ac αλλά παρ όλα αυτά συνέχιζει και κάνει το ίδιο... Μια ανάβει μια σβήνει... Σε τι αυτοκίνητο;
megaklhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, G.bar είπε Σε τι αυτοκίνητο; Volkswagen polo 2000
gmts Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Αν υπάρχει δυνατότητα για ένα έστω μεταχειρισμένο νεότερης ηλικίας, θα ήταν προτιμότερο.
G.bar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, megaklhs είπε Volkswagen polo 2000 Δεν ειναι το κομπρεσερ γιατι τότε δεν θα κομπλαρε καθόλου. Ισως να είναι αυτη η αντιστασούλα/αισθητήρας που έχει πίσω απο το ταμπλο αλλά και πάλι αν δεν το πας να το δει καποιος που ασχολειται δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Εκείνος θα έχει και αισθητηρες μεταχειρισμένους να δοκιμάσει η απλά μπορεί να του βγάλει τη βλαβη αν το βάλει στον εγκεφαλο οπότε θα γλιτώσεις χρόνο και χρημα σίγουρα.
megaklhs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 10:30 ΠΜ, G.bar είπε Δεν ειναι το κομπρεσερ γιατι τότε δεν θα κομπλαρε καθόλου. Ισως να είναι αυτη η αντιστασούλα/αισθητήρας που έχει πίσω απο το ταμπλο αλλά και πάλι αν δεν το πας να το δει καποιος που ασχολειται δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Εκείνος θα έχει και αισθητηρες μεταχειρισμένους να δοκιμάσει η απλά μπορεί να του βγάλει τη βλαβη αν το βάλει στον εγκεφαλο οπότε θα γλιτώσεις χρόνο και χρημα σίγουρα. Καλησπέρα και πάλι... Πήγα πήρα την κονσόλα με τα κουμπιά την αλλάξαμε βάλαμε κανονικά και το φρέο κομπλάρει το κλιματιστικο κανονικα αλλα δεν βγαζει κρυο αερα... Αυτος μου ειπε οτι δεν μπορει να το βρει και επειδη δεν εχει τα καταλληλα μηχανιματα να το παω σε καποιον εξουσιοδωτημενο... Μπορει μου λεει να ειναι βαλβιδα να ειναι αισθητηρας κομπρεσορας... Ξερουμε απο τιμες ποσο πανε αυτα ;
giannos13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ο μαστορας που το πηγες δεν γνωριζει πολλα απο a/c. Πολλα μπορει να ειναι αλλα πρεπει να το ελεγξει συνεργειο που ασχολειται λιγο παραπανω με a/c. Συμφωνα με αυτα που λες και καταλαβα: 1) Εαν μετα απο λιγο, δεν παιρνουν μπρος τα βεντιλατερ η πιεση στο κυκλωμα ανεβαινει παρα πολυ και αναγκαστικα διακοπτεται η λειτουργια του. Οποτε πρεπει να κοιταξεις εγκεφαλακι βεντιλατερ (που εχουν τα polo), βεντιλατερ και τα σχετικα. Σε αυτη την περιπτωση ομως στον δρομο σε πορεια (οπου ψυγεται το ψυγειο) πρεπει να ψυχει κανονικα. 2) To μαγνητικο του κομπρεσερ ισως να μην μπορει να μαγνητισει για πολυ ωρα και σταματαει. 3) Καποια βαλβιδα πιεσης εχει προβλημα. 1
megaklhs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, giannos13 είπε Ο μαστορας που το πηγες δεν γνωριζει πολλα απο a/c. Πολλα μπορει να ειναι αλλα πρεπει να το ελεγξει συνεργειο που ασχολειται λιγο παραπανω με a/c. Συμφωνα με αυτα που λες και καταλαβα: 1) Εαν μετα απο λιγο, δεν παιρνουν μπρος τα βεντιλατερ η πιεση στο κυκλωμα ανεβαινει παρα πολυ και αναγκαστικα διακοπτεται η λειτουργια του. Οποτε πρεπει να κοιταξεις εγκεφαλακι βεντιλατερ (που εχουν τα polo), βεντιλατερ και τα σχετικα. Σε αυτη την περιπτωση ομως στον δρομο σε πορεια (οπου ψυγεται το ψυγειο) πρεπει να ψυχει κανονικα. 2) To μαγνητικο του κομπρεσερ ισως να μην μπορει να μαγνητισει για πολυ ωρα και σταματαει. 3) Καποια βαλβιδα πιεσης εχει προβλημα. Απο τιμες σε αυτα γνωριζεις ποσο παει;
giannos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, megaklhs είπε Απο τιμες σε αυτα γνωριζεις ποσο παει; Μπορει να ειναι και κατι αλλο. Καλυτερα να πληρωσεις την διαγνωση παρα να αλλαζεις ανταλλακτικα αδικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα