Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lightsout είπε

Μην τρελαίνεσαι, ό,τι μπορεί ο καθένας.

Για χαρι σου και μωνο θα βαλο ωρθωγραφικο ελαιγχω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εξκιουσμι σερ.αλλη φορα θα βαλω το αυτοματο ορθογραφικο να δειξω πως εχω επιπεδο.καρδιοχειρουργος οκ ξεχασα το ρ.

Βαλε αλλα τεσσερα χρονια σε ανωτερα σχολη σπουδες. By the way που λεμε στην στανη απο οπου κατεβηκα ,στην δουλεια μου αγγλικα μιλαω και γραφω 7 8 μηνες τον χρονο.οκ εσυ που εισαι μορφωμενος να μας συμπαθας εμας τους αμορφωτους.

Νομίζω ότι ο φίλος εννοούσε την κατάληξη στο "τρελένεσε" (sic) που έπρεπε να έχει γραφτεί με "αι" καθώς είναι 2ο πρόσωπο παθητικής ενεστώτα και η παθητική γράφεται (όπως εδώ) με "αι" . Επίσης πιθανώς να αναφερόταν και στην έλλειψη σημείων στίξης (τόνους), την έναρξη πρότασης με πεζό αντί για κεφαλαίο και κενού μετά τις τελείες και τα κόμματα. Πολύς κόσμος αντιμετωπίζει κείμενα γραμμένα με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο με βάση το περιεχόμενό τους, αλλά κρίνοντας παράλληλα και την "αδιαφορία" του συντάκτη να χρησιμοποιήσει ορθώς τη γλώσσα.

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι τέτοιες αντιπαραθέσεις "αδιάφορων" εναντίον "grammar nazis" ουδέποτε προώθησαν την ουσία μια διαδικτυακής συζήτησης.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αμα γινει κανενα ατυχημα θα μπλεξει η επιχειρηση. Νομιζω πρεπει να σε εκπαιδευσει και να σε βαλει επισημως με τον τιτλο του χασαπη

Δημοσ.

Ελλάδα εισαι. Είχαμε υπουργο οικονομίας που εχει βγάλει την νομικη. ότι δηλώσεις εισαι. στην περίπτωση σου οτι σε δηλώσουν είσαι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Αμα γινει κανενα ατυχημα θα μπλεξει η επιχειρηση. Νομιζω πρεπει να σε εκπαιδευσει και να σε βαλει επισημως με τον τιτλο του χασαπη

Εφτασε

macho-joven-graduado-universitario-posando-con-diploma-en-la-mano-dtajdg.jpg

Δημοσ.

Άρα με λίγα λόγια δεν με καλύπτει κανένας και όταν κάνω μλκια ( που έχω ήδη κάνει απλά δεν το κατάλαβαν οι πελάτες ) έχω πάρει δρόμο στο δευτερόλεπτο??? 

Δημοσ.

Μες στη χασάπικη αγορά ένα χασαπάκι, 
με την ελίτσα και τα φρίδια τα σμιχτά
όταν με βλέπει και περνάω από μπροστά του
τη μαχαιρίτσα του στο κούτσουρο χτυπά.

Τα μάγουλα του κοκκινίζουν και με σφάζουν
η όμορφιά του μ’ έχει κάνει σαν τρελή
με γοητεύει, με μαγεύει, με παιδεύει
τον έσυμπάθησα, μανούλα μου, πολύ.

Έχει ένα μπόι λεβεντιά, σαν τη λαμπάδα
να ξέρες, μάνα μου, πολύ τον αγαπώ
κι αν δεν το παρω, να το ξέρεις θα χτικιάσω, 
γιαυτόνε, μάνα μου, στη μαύρη γη θα μπω

Δημοσ.

Συζητησε το με τον προισταμενο. Μην εισαι με το φοβο του εκβιασμου..

περα απο τις κοπες που πρεπει να ξερει καποιος, αν κ ολα ειναι ετοιμα κομμενα στα σουπερ μαρκετ, σημαντικοτερο ειναι η υγιεινη.. δεν μπορεις να μπλεκεις πουλερικα με τα υπολοιπα κρεατα, ουτε τα μαχαιρια που τα κοβουν, ουτε οι παγκοι που ακουμπουν.

αυτα στο δικο σου το ποστο δεν χρειαζεται να τα ξερεις.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Μπήκες στον ορθογράφο μου;

Τωρα ασχολησε με το αν εγραψα ε αντι για αι η το αντιστροφο.ενταξη και τι εγινε στο ινσομια ειμαστε να πουμε κατι να περασει η ωρα.δεν δινουμε εξετασεις για ορθογραφια.ουτε θα κρινω καποιον για την ορθογραφια του να του την πω .αυτα ειναι μικροπρεπειες.

Ενας απλος πρωτος μηχανικος ε.ν  ειμαι.τιποτα το σπουδαιο φιλε.αυτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manoleros95 είπε

Καλησπερα σε ολους. Δουλευω τους τελευταιους 2 μηνες σε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ στον τομεα των αλλαντικων/τυροκομικων. Υπαρχει ενα προβλημα ομως. Στο μαγαζι υπαρχουν 2 κρεοπωλες οι οποιοι εχουν απο ενα ρεπο την εβδομαδα. Την μερα που ειναι λοιπον μονο ενας ( το πρωι φυσικα ) το απογευμα χρεη κρεοπωλειου εκτελουν τα ψυγεια. Ετσι λοιπον εγω βρεθηκα ξαφνικα απεναντι σε πελατες που ζητανε πραγματα για τα οποια εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ. Πχ κοψιμο κιμα, κοψιμο κοτοπουλου, σπαλες, μαλες, μπαλες κλπ κλπ. Η μονη εμπειρια που εχω ειναι ενα βιντεο 30 δευτερολεπτων απο ενα σεμηναριο και οτι μου εδειξαν οι συναδελφοι των ψυγειων. Και τωρα ρωταω εγω. Ειναι δυνατον να χειριζεται κρεατα, τα οποια ειναι ενα πολυ ευαισθητο κομματι και ο κοσμος ειναι αρκετα παραξενος με αυτα, ενας ανθρωπος ο οποιος δεν ειναι πιστοποιημενος??? Δεν υπαρχει καποια νομοθεσια που να καθοριζει τα συγκεκριμενα θεματα???? Ειναι πραγματικα χαζο αυτο. Και το θεμα ειναι οτι αν κανεις μαλακια, το σουπερ μαρκετ δεν θα πει "εε ενταξει το παιδι δεν ηξερε". Θα ριξουν το φταιξιμο απευθειας πανω σου και αν υπαρξει και προβλημα με πελατη το ποιο πιθανο ειναι να σε στειλουν σπιτακι σου. Και στο κατω κατω εγω οταν πηγα για συνεντευξη κασερι και σαλαμι μου ειπαν θα κοβεις και οχι οτι θα παριστανω τον μαστερ του κρεατος...

Και δηλαδή εσύ αν δεν έχει δουλειά στα τυριά θα κάθεσαι και θα κοιτάς και άσε τα κρέατα να γίνεται χαμός. Δούλευε και μη βαριέσαι δεν είναι δημόσιο.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, efo355 είπε

Και δηλαδή εσύ αν δεν έχει δουλειά στα τυριά θα κάθεσαι και θα κοιτάς και άσε τα κρέατα να γίνεται χαμός. Δούλευε και μη βαριέσαι δεν είναι δημόσιο.

Έχεις μπει σε σουπερ μάρκετ ποτέ?? Γιατί εγώ σε κόβω ούτε απέξω να έχεις περάσει...

• Like 8
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...