Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Δουλευω τους τελευταιους 2 μηνες σε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ στον τομεα των αλλαντικων/τυροκομικων. Υπαρχει ενα προβλημα ομως. Στο μαγαζι υπαρχουν 2 κρεοπωλες οι οποιοι εχουν απο ενα ρεπο την εβδομαδα. Την μερα που ειναι λοιπον μονο ενας ( το πρωι φυσικα ) το απογευμα χρεη κρεοπωλειου εκτελουν τα ψυγεια. Ετσι λοιπον εγω βρεθηκα ξαφνικα απεναντι σε πελατες που ζητανε πραγματα για τα οποια εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ. Πχ κοψιμο κιμα, κοψιμο κοτοπουλου, σπαλες, μαλες, μπαλες κλπ κλπ. Η μονη εμπειρια που εχω ειναι ενα βιντεο 30 δευτερολεπτων απο ενα σεμηναριο και οτι μου εδειξαν οι συναδελφοι των ψυγειων. Και τωρα ρωταω εγω. Ειναι δυνατον να χειριζεται κρεατα, τα οποια ειναι ενα πολυ ευαισθητο κομματι και ο κοσμος ειναι αρκετα παραξενος με αυτα, ενας ανθρωπος ο οποιος δεν ειναι πιστοποιημενος??? Δεν υπαρχει καποια νομοθεσια που να καθοριζει τα συγκεκριμενα θεματα???? Ειναι πραγματικα χαζο αυτο. Και το θεμα ειναι οτι αν κανεις μαλακια, το σουπερ μαρκετ δεν θα πει "εε ενταξει το παιδι δεν ηξερε". Θα ριξουν το φταιξιμο απευθειας πανω σου και αν υπαρξει και προβλημα με πελατη το ποιο πιθανο ειναι να σε στειλουν σπιτακι σου. Και στο κατω κατω εγω οταν πηγα για συνεντευξη κασερι και σαλαμι μου ειπαν θα κοβεις και οχι οτι θα παριστανω τον μαστερ του κρεατος...

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μαστορα μισο κιλο κιμα παρακαλω. Επειδη εχει τυχη να δουλεψω σουπερ μαρκετ και τα εχω δει. Μην περιμενεις απαντηση, οπου υπαρχει αναγκη θα πας. Σκεφου οτι εισαι ενα πολυεργαλειο. το 10 της ομαδας.

Δημοσ.

Μην τρελενεσε.δεν σου ειπαν να κανεις και τον καρδιοχειρουγο.κρεατα θα κοβεις.σιγα την επιστημη.

• Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μην τρελενεσε.δεν σου ειπαν να κανεις και τον καρδιοχειρουγο.κρεατα θα κοβεις.σιγα την επιστημη.

Σίγουρα δεν έχεις φάει κρέας που δεν είναι σωστά κομμένο γιαυτό το λες. 

Δημοσ.

Να μιλήσεις άμεσα με τον προϊστάμενό σου και να εξηγήσεις ότι πρέπει να στο δείξουν για να εξυπηρετηθεί σωστά ο κόσμος.

Ή ρισκάρεις και λες αυτό εγώ δεν το κάνω πχ και βλέπεις τι θα γίνει.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Καλησπερα σε ολους. Δουλευω τους τελευταιους 2 μηνες σε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ στον τομεα των αλλαντικων/τυροκομικων. Υπαρχει ενα προβλημα ομως. Στο μαγαζι υπαρχουν 2 κρεοπωλες οι οποιοι εχουν απο ενα ρεπο την εβδομαδα. Την μερα που ειναι λοιπον μονο ενας ( το πρωι φυσικα ) το απογευμα χρεη κρεοπωλειου εκτελουν τα ψυγεια. Ετσι λοιπον εγω βρεθηκα ξαφνικα απεναντι σε πελατες που ζητανε πραγματα για τα οποια εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ. Πχ κοψιμο κιμα, κοψιμο κοτοπουλου, σπαλες, μαλες, μπαλες κλπ κλπ. Η μονη εμπειρια που εχω ειναι ενα βιντεο 30 δευτερολεπτων απο ενα σεμηναριο και οτι μου εδειξαν οι συναδελφοι των ψυγειων. Και τωρα ρωταω εγω. Ειναι δυνατον να χειριζεται κρεατα, τα οποια ειναι ενα πολυ ευαισθητο κομματι και ο κοσμος ειναι αρκετα παραξενος με αυτα, ενας ανθρωπος ο οποιος δεν ειναι πιστοποιημενος??? Δεν υπαρχει καποια νομοθεσια που να καθοριζει τα συγκεκριμενα θεματα???? Ειναι πραγματικα χαζο αυτο. Και το θεμα ειναι οτι αν κανεις μαλακια, το σουπερ μαρκετ δεν θα πει "εε ενταξει το παιδι δεν ηξερε". Θα ριξουν το φταιξιμο απευθειας πανω σου και αν υπαρξει και προβλημα με πελατη το ποιο πιθανο ειναι να σε στειλουν σπιτακι σου. Και στο κατω κατω εγω οταν πηγα για συνεντευξη κασερι και σαλαμι μου ειπαν θα κοβεις και οχι οτι θα παριστανω τον μαστερ του κρεατος...

Απαγορευεται αλλα οταν ζεις στην πιο αθλια χωρα του πλανητη η λεξηα απαγορευεται ξερεις τη σημανει!!!Οταν δουλευα παλια σε σουπερ μαρκετ οταν ειχε ρεπο ο κρεοπωλης βαζανε τα κοριτσια απο τα τυροκομικα αλλαντικα να εξυπηρετουνε ,μια ημερα η μηχανη του κιμα επιασε το χερι της κοπελας και το εφαγε μεχρι τον αγκωνα........Ξερεις τη εγινε 10 και βαλε χρονια δικαστηρια η εταιρια λεει οτι πηγε μονη της χωρις εντολη εφερε μαρτυρες μεχρι και συναδελφους της ρουφιανους της εταιριας οτι δεν υπηρχε εντολη να πανε στο κρεοπωλειο, και ακομη μαλλον τρεχει στα δικαστηρια και χωρις χερι ..............

Επεξ/σία από Gilmen
  • Thanks 1
  • Sad 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tz_aristotelis είπε

Απλη ερωτηση. Αν γινει ατυχημα ποιος σε καλυπτει?

Να ζητησεις εγγραφως την συμμετοχη σου στο κρεοπωλειο.

Δεν τον καλυπτει κανενας θα βρει και τον μπελα του απο πανω

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mp123 είπε

Και η ορθογραφία δεν είναι καμία σπουδαία υπόθεση αλλά δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά ύστερα από δώδεκα χρόνια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

• Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, lightsout είπε

Και η ορθογραφία δεν είναι καμία σπουδαία υπόθεση αλλά δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά ύστερα από δώδεκα χρόνια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Εξκιουσμι σερ.αλλη φορα θα βαλω το αυτοματο ορθογραφικο να δειξω πως εχω επιπεδο.καρδιοχειρουργος οκ ξεχασα το ρ.

Βαλε αλλα τεσσερα χρονια σε ανωτερα σχολη σπουδες. By the way που λεμε στην στανη απο οπου κατεβηκα ,στην δουλεια μου αγγλικα μιλαω και γραφω 7 8 μηνες τον χρονο.οκ εσυ που εισαι μορφωμενος να μας συμπαθας εμας τους αμορφωτους.

Στο θεμα τωρα μπορει να απαντησα λιγο αποτομα οτι αμα πει δεν την κανω την δουλεια του κρεοπωλη θα παρουν αλλο στην θεση του αλλα εχω μαθει στην ζωη και στην δουλεια μου να τα λεω ψυχρα και πραγματικα τα πραγματα.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Εξκιουσμι σερ.αλλη φορα θα βαλω το αυτοματο ορθογραφικο να δειξω πως εχω επιπεδο.καρδιοχειρουργος οκ ξεχασα το ρ.

Βαλε αλλα τεσσερα χρονια σε ανωτερα σχολη σπουδες. By the way που λεμε στην στανη απο οπου κατεβηκα ,στην δουλεια μου αγγλικα μιλαω και γραφω 7 8 μηνες τον χρονο.οκ εσυ που εισαι μορφωμενος να μας συμπαθας εμας τους αμορφωτους.

Μην τρελαίνεσαι, ό,τι μπορεί ο καθένας.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mp123 είπε

Καλά δεν είναι και εύκολο ξαφνικά χωρίς να έχεις ιδέα από κρέατα μηχανές τεχνικές κτλπ να εξυπηρετήσεις το κοινό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...