Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Έχεις κανείς δουλέψει σε τηλ. πωλήσεις? Πώς είναι το κλίμα? Δεν ξέρω αν μπορώ να πώ την επωνυμία της επιχ/σης, δεν είναι πάντως στις 2 πιο γνωστές... Έχω 4 μήνες που ψάχνω δουλειά και είναι η μόνη που μου έκατσε. (σε όλες τις άλλες και μου είπαν, αλλά και κατάλαβα πως πάει χέρι με χέρι το σιβι, τσάμπα 5 πτυχία)
zio10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Να χάσεις κάτι δεν έχεις. Εκτός ίσως από κάρτα ανεργίας κτλ. Οπότε για μένα πας και βλέπεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 δεν έχω κάρτα ανεργίας. το ίκα ξεκινάει κατευθείαν? τουλάχιστον ναχω ασφάλιση
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Η αληθεια ειναι πως οι 4 μηνες δεν ειναι πολλοι, αλλα αυτη πολλες φορες ειναι και η παγιδα, ξερω ατομα που δεν πηγαν σε μια οχι καλη δουλεια οταν ηταν στην αρχη της αναζητησης νεας εργασιας, οντας ανεργοι και κατεληξαν να το μετανιωνουν γιατι οι μηνες ανεργιας αυξανονταν επικινδυνα. Θεωρω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας και ταυτοχρονα συνεχιζεις να ψαχνεις για κατι καλυτερο, μην μπεις σε τριπακι να φιλτραρεις. Η ασφαλιση ξεκινα τη στιγμη της προσληψης. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, stormrain είπε Η αληθεια ειναι πως οι 4 μηνες δεν ειναι πολλοι, αλλα αυτη πολλες φορες ειναι και η παγιδα, ξερω ατομα που δεν πηγαν σε μια οχι καλη δουλεια οταν ηταν στην αρχη της αναζητησης νεας εργασιας, οντας ανεργοι και κατεληξαν να το μετανιωνουν γιατι οι μηνες ανεργιας αυξανονταν επικινδυνα. Θεωρω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας και ταυτοχρονα συνεχιζεις να ψαχνεις για κατι καλυτερο, μην μπεις σε τριπακι να φιλτραρεις. Η ασφαλιση ξεκινα τη στιγμη της προσληψης. και γω αυτο σκεφτομουν. βεβαια θα με ρωτανε πως και πηγα σε πωλησεις, και γιατι π.χ. στελνω μετα ως προγραμματιστρια. ειμαι καινουργια στην αγορα της ελλαδας και φοβαμαι μην κανω λαθη. αλλα το σημαντικοτερο ειναι η ασφαλιση
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Είναι γνωστό πως είναι από τις χειρότερες δουλειές που μπορείς να κάνεις. Πληρώνεσαι ψίχουλα, συχνά αναλόγως στόχους που δεν παίζει να πιάσεις, και δουλειά σου είναι να πρήζεις τον κόσμο για κάτι που δεν θέλει με αποτέλεσμα οι μισοί που μιλάς να δυσανασχετούν και κάποιοι άλλοι να σε βρίζουν. Χώρια που είσαι πλήρως αναλώσιμος. Από την στιγμή που δεν έχεις κάτι άλλο, πας και όσο αντέξεις 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 τι γινεται με το ικα? πες οτι μετα απο ενα μηνα σε διωχνουν. χανεις την ασφαλιση?
johnieXoX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kourkoumpini είπε και γω αυτο σκεφτομουν. βεβαια θα με ρωτανε πως και πηγα σε πωλησεις, και γιατι π.χ. στελνω μετα ως προγραμματιστρια. ειμαι καινουργια στην αγορα της ελλαδας και φοβαμαι μην κανω λαθη. αλλα το σημαντικοτερο ειναι η ασφαλιση Δημόσια ασφάλιση έχεις και τώρα, και παίζει να έχεις και μικρότερη συμμετοχή σαν άνεργη (χωρίς να είμαι σίγουρος για τη συμμετοχή). Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από johnieXoX
Thulogur Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Αν εισαι άνεργη και δεν μπαίνεις σε προγράμματα οαεδ, δεν εχεις να χάσεις τίποτα. Το να προσπαθείς να πουλήσεις σπιρουλινα, πακέτα ασφάλισης και κεφτέδες δεν ειναι δουλειά, αλλα θα σου δώσει μια "εικόνα" για τις επιχειρήσεις και τον συγκεκριμένο τομέα, δες το και σαν εμπειρία 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, johnieXoX είπε Δημόσια ασφάλιση έχεις και τώρα, και παίζει να έχεις και μικρότερη συμμετοχή σαν άνεργη (χωρίς να είμαι σίγουρος για τη συμμετοχή). εννοεις με προνοια? γιατι οταν πηγα γιατρο και με ρωτησε για ασφαλεια και αμκα, επρεπε να τα πληρωσω απτη τσεπη ολα (ειμαι ανω των 29 που εχουν ουτως η αλλως ασφαλιση) Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
johnieXoX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, kourkoumpini είπε εννοεις με προνοια? γιατι οταν πηγα γιατρο και με ρωτησε για ασφαλεια και αμκα, επρεπε να τα πληρωσω απτη τσεπη ολα (ειμαι ανω των 29 που εχουν ουτως η αλλως ασφαλιση) σε τι γιατρό πήγες? ιδιωτικό/ δημόσιο? είχες κλείσει ραντεβού μέσω της εφαρμογής της idika?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 ιδιωτικό, γιατί στο δημόσιο ήταν μετά απο μήνες και βιαζόμουν. ρώτησαν και είδαν πως δεν έχω ασφάλιση, οπότε..τί να με καλυψει?
johnieXoX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε ιδιωτικό, γιατί στο δημόσιο ήταν μετά απο μήνες και βιαζόμουν. ρώτησαν και είδαν πως δεν έχω ασφάλιση, οπότε..τί να με καλυψει? και δουλειά να πιάσεις, πάλι θα πληρώνεις στον ιδιωτικό γιατρό.. μόνο στους γιατρούς και στα ιατρεία του ικα θα μπορείς να πηγαίνεις δωρεάν, και αφού έχεις κλείσει ραντεβού ηλεκτρονικά
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 τί γίνεται όταν απολύεσαι ή οταν παραιτήσε? π.χ. μετά απο 3 μήνες φεύγεις απτη δουλεια, παύει να ισχύει και η ασφάλιση?
gmts Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ξεκίνα καταρχάς τη δουλειά και μετά όλα τα άλλα(μιας και είσαι και 29).
Προτεινόμενες αναρτήσεις