Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Salonikios123 είπε 1. Αν εισαι 60τοτε στην ηλικια σου δεν γινοταν. Επισης λεω. https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html Επισης. Και πριν το ιδιο ειχα. Εκανα ερωτησα και πηρα τα τετοια μου. Λεω τις μνημες και ποιες και ποιες; Λεω ξανα τι θελω και ?????? Βλεπω τετοια. . Η σωστη απαντηση ειναι. Γεια σου φιλε ποιες εχεις; Αυτες...... Οκ φιλος. Κανε xmp και manual timing το και το. Απαντάω στο λινκ για τις μνήμες, τον χείμαρο λέξεων δεν το κατάλαβα. Βάλε ΧΜΡ, τάση 1.35, timings 16-18-18-18 και δες αν ανοίγει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 11 minutes ago, Salonikios123 said: 1. Αν εισαι 60τοτε στην ηλικια σου δεν γινοταν. Επισης λεω. https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html Επισης. Και πριν το ιδιο ειχα. Εκανα ερωτησα και πηρα τα τετοια μου. Λεω τις μνημες και ποιες και ποιες; Λεω ξανα τι θελω και ?????? Βλεπω τετοια. . Η σωστη απαντηση ειναι. Γεια σου φιλε ποιες εχεις; Αυτες...... Οκ φιλος. Κανε xmp και manual timing το και το. 1 hour ago, Salonikios123 said: Μπορειτε να γελατε μαλακες αλλα ησασταν καποτε και σεις στη θεση μου. Οταν καποιος δεν το πολυκατεχει(δεν ειπα δεν εψαξα)αλλα το ψιλοφοβαμαι. Ρωτησα. Δε σας ειρωνευτικα. Και λετε να παει η Ελλαδα μπροστα🦊🐅🐱🐮🐎🐮🐮🐱🐂🐂🐱🐂🐒 "Φίλε" μου (και όχι μ@λ@κα όπως εσύ με χαρακτήρισες), είναι ολοφάνερο πως πρέπει να επικεντρωθείς σε σοβαρότερα προβλήματα από το γιατί δεν παίζει η 3200 RAM σου στα 3866. Αρχικά νόμιζα ότι είσαι παιδάκι και έκανα ένα καυστικό σχόλιο απευθυνόμενος στον ακοινώνητο, αλλά δυστυχώς για εσένα και για εμάς δεν είσαι... Μέχρι τότε, όσοι έχετε κότσια να βοηθήσετε προσέλθετε. Εγώ πα να κάνω κάνα τσιγαράκι να γελάσω. PS: Ελπίζω να βρήκες παρέα με 10Κ€. 🤣🤣🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 3 πραγματα. 1. Το μαλακες ετσι το πα δε το εννουσα. 2. Δεν ειμαι παιδακι απλα οταν απανταμε λεμε κατι που ξερουμε και κατεχουμε. Και 3.σημαντικο ρολο το τι παιζει στη ζωη του καθενος το ξερει μονο ο ιδιος. Για καποιους ειναι σημαντικο οσον αφορα τον κλαδο της ψυχαγωγιας.
akoinonitos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Salonikios123 είπε 3 πραγματα. 1. Το μαλακες ετσι το πα δε το εννουσα. 2. Δεν ειμαι παιδακι απλα οταν απανταμε λεμε κατι που ξερουμε και κατεχουμε. Και 3.σημαντικο ρολο το τι παιζει στη ζωη του καθενος το ξερει μονο ο ιδιος. Για καποιους ειναι σημαντικο οσον αφορα τον κλαδο της ψυχαγωγιας. στον τιτλο γραφεις 3200c15 ,σου ζητησα να ανεβασεις ενα ss απο thaiphoon δεν το εκανες ποτε ,τωρα μας λες οτι ειναι 3200c16 , σορρυ φιλε αλλα αν δεν ξερεις τι hardware εχεις πως να κανεις και Overclock??? Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Εχεις δικιο φιλε μου. Ειχαν πυρετο και τωρα επεσε στο 15😂
akoinonitos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Salonikios123 είπε Εχεις δικιο φιλε μου. Ειχαν πυρετο και τωρα επεσε στο 15😂 Ρε συ πάρτο λίγο σοβαρά αν θες να κάνεις δουλίτσα... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από akoinonitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα