oldnew Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Μα δεν δεν μίλησα για Va και ips αλλά για ips και σε qled. Δηλαδή αντί για quantom dots + Va, quantom dots + ips. Εγω που ειχα την ιδια απορια παντως, το ειχα ψαξει αρκετα, και σε ενα φορουμ ειχα διαβασει (δεν ξερω αν οντως ισχυει, αλλα μου φανηκε λογικο), οτι αν η σαμσουγκ επαιρνε ips panel και εβαζε εκει το quantium dot, το αποτελεσμα θα ηταν χειροτερο. Με τα VA panel το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι το καλυτερο μαυρο (σε σχεση με ips), σε ολα τα υπολοιπα ειναι μειον, αλλα με το quantium dot φτιαχνει κατα πολυ τα χρωματα, διατηρωντας ταυτοχρονα και καλυτερο μαυρο. Επισης εχει βελτιωσει τις γωνιες θεασης αν και ειναι ακομα χειροτερα απο ips. Στην ουσια το μεγαλο ζητουμενο ηταν το μαυρο για να μοιαζει oled. Ολα τα αλλα φτιαχνονται. Συν οι λαμπες απο πισω που σβηνουν σε ζωνες, βελτιωνει ακομα παραπερα το μαυρο. Εχω δει καποια review στο utube που καποιοι ισχυριζονται οτι ορισμενα quantium panel βγαζουν καλυτερη εικονα απο oled. Σχεδον μαυρο επιπεδου oled , και καλυτερα χρωματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν μπορώ να περιγράψω τα πάντα σε ένα TV review με λέξεις, οπότε και έκανα και ένα video για τη συγκεκριμένη. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από crmaris 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Retromaniac είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι δύο τεχνολογίες είναι διαφορετικές. H quantom εκπέμπει φως ενώ η nano cell φιλτράρει. Από τι λένε η quantom dot έχει καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερο contrast. Επίσης έχει και η samsung ips και την λέει pls. Οπως τα λες ειναι, απο οτι ειδα. Και παλη ομως δεν βλέπω να προσφερει κατι στο μεγαλο μειονέκτημα των ips που ειναι το μαυρο. PLS η Samsung βγαζει ακομα ? Νομιζω δεν ασχολείται ποια? Επισης δεν ειχε βγαλει και oled panel η Samsung και τελικα το άφησε? 6 ώρες πριν, oldnew είπε Εγω που ειχα την ιδια απορια παντως, το ειχα ψαξει αρκετα, και σε ενα φορουμ ειχα διαβασει (δεν ξερω αν οντως ισχυει, αλλα μου φανηκε λογικο), οτι αν η σαμσουγκ επαιρνε ips panel και εβαζε εκει το quantium dot, το αποτελεσμα θα ηταν χειροτερο. Με τα VA panel το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι το καλυτερο μαυρο (σε σχεση με ips), σε ολα τα υπολοιπα ειναι μειον, αλλα με το quantium dot φτιαχνει κατα πολυ τα χρωματα, διατηρωντας ταυτοχρονα και καλυτερο μαυρο. Επισης εχει βελτιωσει τις γωνιες θεασης αν και ειναι ακομα χειροτερα απο ips. Στην ουσια το μεγαλο ζητουμενο ηταν το μαυρο για να μοιαζει oled. Ολα τα αλλα φτιαχνονται. Συν οι λαμπες απο πισω που σβηνουν σε ζωνες, βελτιωνει ακομα παραπερα το μαυρο. Εχω δει καποια review στο utube που καποιοι ισχυριζονται οτι ορισμενα quantium panel βγαζουν καλυτερη εικονα απο oled. Σχεδον μαυρο επιπεδου oled , και καλυτερα χρωματα.. Άψογος... Να συμπληρωσω και το κομμάτι του response time στα ips που ειναι λιγο καλυτερο. 6 ώρες πριν, oldnew είπε Εγω που ειχα την ιδια απορια παντως, το ειχα ψαξει αρκετα, και σε ενα φορουμ ειχα διαβασει (δεν ξερω αν οντως ισχυει, αλλα μου φανηκε λογικο), οτι αν η σαμσουγκ επαιρνε ips panel και εβαζε εκει το quantium dot, το αποτελεσμα θα ηταν χειροτερο. Με τα VA panel το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι το καλυτερο μαυρο (σε σχεση με ips), σε ολα τα υπολοιπα ειναι μειον, αλλα με το quantium dot φτιαχνει κατα πολυ τα χρωματα, διατηρωντας ταυτοχρονα και καλυτερο μαυρο. Επισης εχει βελτιωσει τις γωνιες θεασης αν και ειναι ακομα χειροτερα απο ips. Στην ουσια το μεγαλο ζητουμενο ηταν το μαυρο για να μοιαζει oled. Ολα τα αλλα φτιαχνονται. Συν οι λαμπες απο πισω που σβηνουν σε ζωνες, βελτιωνει ακομα παραπερα το μαυρο. Εχω δει καποια review στο utube που καποιοι ισχυριζονται οτι ορισμενα quantium panel βγαζουν καλυτερη εικονα απο oled. Σχεδον μαυρο επιπεδου oled , και καλυτερα χρωματα.. Άψογος... Να συμπληρωσω και το κομμάτι του response time στα ips που ειναι λιγο καλυτερο. 5 ώρες πριν, crmaris είπε Δυστυχώς δεν μπορώ να περιγράψω τα πάντα σε ένα TV review με λέξεις, οπότε και έκανα και ένα video για τη συγκεκριμένη. Παρα πολυ ωραιο Review αυτο με το usb 2 δεν το πιστευα... Δεν υπάρχει Dolbyvision ουτε dts για μενα μεγαλο μείον. Κατι που πρόσεξα ειναι η γωνια θεασης οταν εστριψες την καμερα ... Στο βιντεο φαινεται οτι ειναι παρα μα παρα πολυ καλο χωρις καμια απωλεια στα χρωματα μην πω οτι μου θυμισε Oled. Οντος ετσι ειναι και απο κοντα ? Η ξεγελαει το βιντεο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, koutoukos είπε Όποιος βρει 8κ υλικό του την κάνω δώρο https://www.youtube.com/watch?v=adms8RujqHE Κι ελληνικό βίντεο κιόλας Πότε θα μου τη στείλεις; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το να μιλάμε για 8K tv είναι υπερβολή το λιγότερο ξεκινώντας από το ποιο βασικό το περιεχόμενο το οποίο είναι ανύπαρκτο κυριολεκτικά,τώρα μερικά βίντεο που είναι στο youtube δεν λένε κάτι και δεν νομίζω να αγοράσει κάποιος μόνο και μόνο για να δει αυτά που είναι και συμπιεσμένα τέρμα,για υπηρεσίες streaming επίσης ούτε για πλάκα και ας μην ξεχνάμε την ταχύτητα που χρειάζεται κοντά στα 100mbps όπως επίσης συσκευές για αναπαραγωγή για τον μέσο όρο,για τα κανάλια της tv άπλα άστο,συσκευές που καταγράφουν 8k λίγες και άπιαστες καθαρά επαγγελματικη χρήση ,εδώ το 4k που έχει τόσα χρονιά ακόμη δεν είναι στάνταρ Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από tollisth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1908 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Agony είπε Σε επιασα.....λαθος καταλαβα. Απο οτι γνωριζω η τεχνολογια qdots προσφερει απλα μεγαλύτερο φασμα χρωματων. Πραγμα που τα ips το εχουν σε καλο επιπεδο . Επισης δεν θα εδινε ποτε η Samsung τεχνογνωσια για πανελ που βγαζει μονο η LG. Και τελος η LG δεν ειναι χαζή εχει κατι παρομοιο και ανωτερο απο το qdots το οποιο λέγεται Nano ips και ουσιαστικά ειναι αυτο που ζητησες ενα ips+ qdots απλα εχει καλυτερο αποτέλεσμα λογο ips panel . Στα va κανει μπαμ γιατι ηταν μετρια χρωματικη παλέτα στα ips τα nano δεν κανουν μπαμ. Περιμενω να δουλεψω ενα 34WK95C nano ips σε λιγες μερες. Αυτο που θα ηθελα ειναι τα μαυρα των va σε ips με χαμηλο κοστος αν γινοταν αυτο θα ειχαμε κατι καλο. Η Σόνυ XG8505 με IPS από lg και trilluminos που επίσης κάνειτο αντίστοιχο με nano cell και quantum 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plig88 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Στις 6/6/2019 στις 5:38 ΜΜ, Retromaniac είπε Συγχαρητήρια, κέρδισες... Ορίστε το δώρο σου V Απόκρυψη περιεχομένων Η τηλεόραση πάντως τα σπάει... Πότε θα γίνει mainstream τέτοια ποιότητα... Όταν εξελιχθούν οι καρτες γραφικων ..... αλλά και πάλι θεωρώ αυτούς που τη φτιάξανε ένα μάτσο βλαμενους ,,,,, με πια υποδομή μπορείς να πουλήσεις τέτοια τηλεόραση ;!;!; Όσο μάρκετινγκ και να κανεις όσα όσα όσα .... πιο σπίτι θα την υποστηρίζει ; Και σε 60 FPS ?...... είναι σαν να κατασκευάζεις supercar που θα πηγαίνει άνετα 400 χλμ αλλά δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα λάστιχα που να αντέχουν αυτα τα χιλιόμετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 19 hours ago, Agony said: Κατι που πρόσεξα ειναι η γωνια θεασης οταν εστριψες την καμερα ... Στο βιντεο φαινεται οτι ειναι παρα μα παρα πολυ καλο χωρις καμια απωλεια στα χρωματα μην πω οτι μου θυμισε Oled. Οντος ετσι ειναι και απο κοντα ? Η ξεγελαει το βιντεο ? Οι γωνίες θέασης είναι όντως απίστευτες, ειδικά για VA panel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 προσωπικά θα προτιμούσα plasma ακομα για θέαση ταινιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα