crmaris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Η αιχμή του δόρατος για την εταιρία κολοσσό με το όνομα Samsung είναι οι εξής τρεις κατηγορίες προϊόντων: Μέσα αποθήκευσης δεδομένων (μνήμες και SSDs), κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις. Φυσικά δραστηριοποιείται και σε πολλές άλλες κατηγορίες, αλλά τα προϊόντα που την έχουν κάνει ιδιαίτερα γνωστή και που έχουν και το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων είναι τα παραπάνω. Εδώ και κάτι μήνες παλεύαμε να εισέλθουμε στο χώρο των τηλεοράσεων, μιας και διαθέτουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση (ως ένα βαθμό τουλάχιστον) και επιτέλους οι προσπάθειες μας έφεραν καρπούς με τη βοήθεια και του MediaMarkt . Έχουμε λοιπόν στη διάθεση μας μια από τις καλύτερες 65αρες τηλεοράσεις της αγοράς, για μια εκτενής δοκιμή. Οι σειρές QLED της Samsung φέρουν μια ονομασία που κάνει πολλούς να μπερδεύονται με τις OLED τηλεοράσεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι καμιά Samsung QLED δε χρησιμοποιεί OLED πάνελ, αλλά LCD πάνελ τα οποία είναι όμως υπερύψηλής ποιότητας. Η Q900R έχει ήδη αντικατασταθεί από την Q950R, με τις πιο σημαντικές διαφορές να αποτελούν η θύρα eARC και η υποστήριξη HDMI 2.1 (σημ. με software update και η Q900R αποκτά υποστήριξη HDMI 2.1) το οποίο και επιτρέπει 8K ανάλυση με ρυθμό ανανέωσης ως και 60Hz. Θα πρέπει να διαθέτετε και την κατάλληλη κάρτα γραφικών για να επιτύχετε αυτό το συνδυασμό ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης και μέχρι στιγμής ακόμη και οι πανάκριβες Nvidia RTX 2080Ti δε διαθέτουν υποστήριξη HDMI 2.1. Περιττό να αναφέρω ότι κανένα εμπορικό media player δεν υποστηρίζει 8K έξοδο, οπότε γι’ αυτό και επικεντρώνομαι σε υπολογιστές. Διαβάστε ολόκληρο το review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plig88 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 First 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Plig88 είπε First Συγχαρητήρια, κέρδισες... Ορίστε το δώρο σου V Spoiler Η τηλεόραση πάντως τα σπάει... Πότε θα γίνει mainstream τέτοια ποιότητα... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Retromaniac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Όποιος βρει 8κ υλικό του την κάνω δώρο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, koutoukos είπε Όποιος βρει 8κ υλικό του την κάνω δώρο Μην τάζεις. Έχει στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μην τάζεις. Έχει στο youtube Με το bitrate που έχει το 8K του youtube με το ζόρι το λες 1440p. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, michael92 είπε Με το bitrate που έχει το 8K του youtube με το ζόρι το λες 1440p. Καλά ναι Κάπου 80 mbit/s νομίζω τα κάνουν. Θα ήταν καλό για 1080p και άντε λίγο για 4Κ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Θα πρεπε να πειτε για τον Player Να ξερει ο κοσμος ότι δεν παιζει αρκετα files και εχουν μια τηλεόραση και δεν μπορουν να δουν και να ακουσουν πολα formats. Το Full array backlit Δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με τα viewing angles τουλάχιστον από οσα ξερω εγω , η επιστρωση ναι ενοειται κανει δουλεια , αλλα κανει και τα χρωματα μουντα όταν αλλαζεις γωνια θεασης , που αυτό σε ένα σπιτι είναι απολυτα λογικο ότι θα το κανεις , αν εχεις κοσμο να δεις ταινια πχ τι θα κανεις θα τους λες να κατσουν ολοι στο ιδανικο σημειο που εγινε calibration η TV ? δεν νομιζω. Επισης θα πρεπει να διορθώσετε εκει που γραφετε ότι μονο οι επαγγελματικες βγαζουν 10Bit , Δεν ισχυει αυτή την στιγμη βλεπω μπροστα μου στο 10Bit panel Μου 10bit από 1080ΤΙ και από ότι ξερω σιγουρα και η 2080TI βγαζει 10bit . Δοκιμασμενο και σε TV LG c8 αλλα και σε μόνιτορ 10bit FRC σε όλα δουλευει κανονικότατα εφόσον το επιλεξεις από το μενου τις Nvidia. Κατά τα αλλα η συγκεκριμενη για τα δικα μου θελω θα ηταν ότι πρεπει πρην 2 χρονια με ένα τοσο καλο array backlit . Γενικοτερα πιστευω το τερματησαν το ποσο καλο μπορει να είναι το VA panel , και μπραβο στην Samsung, Τωρα όμως παμε για Microled vs OLED να δουμε αυτά που πραγματικα αξιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Agony είπε Θα πρεπε να πειτε για τον Player Να ξερει ο κοσμος ότι δεν παιζει αρκετα files και εχουν μια τηλεόραση και δεν μπορουν να δουν και να ακουσουν πολα formats. Το Full array backlit Δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με τα viewing angles τουλάχιστον από οσα ξερω εγω , η επιστρωση ναι ενοειται κανει δουλεια , αλλα κανει και τα χρωματα μουντα όταν αλλαζεις γωνια θεασης , που αυτό σε ένα σπιτι είναι απολυτα λογικο ότι θα το κανεις , αν εχεις κοσμο να δεις ταινια πχ τι θα κανεις θα τους λες να κατσουν ολοι στο ιδανικο σημειο που εγινε calibration η TV ? δεν νομιζω. Επισης θα πρεπει να διορθώσετε εκει που γραφετε ότι μονο οι επαγγελματικες βγαζουν 10Bit , Δεν ισχυει αυτή την στιγμη βλεπω μπροστα μου στο 10Bit panel Μου 10bit από 1080ΤΙ και από ότι ξερω σιγουρα και η 2080TI βγαζει 10bit . Δοκιμασμενο και σε TV LG c8 αλλα και σε μόνιτορ 10bit FRC σε όλα δουλευει κανονικότατα εφόσον το επιλεξεις από το μενου τις Nvidia. Κατά τα αλλα η συγκεκριμενη για τα δικα μου θελω θα ηταν ότι πρεπει πρην 2 χρονια με ένα τοσο καλο array backlit . Γενικοτερα πιστευω το τερματησαν το ποσο καλο μπορει να είναι το VA panel , και μπραβο στην Samsung, Τωρα όμως παμε για Microled vs OLED να δουμε αυτά που πραγματικα αξιζουν. Νομίζω ότι συνδέει το full array backlit με την επίστρωση, ότι βοηθάει στο να μην χάνει πολύ contrast επειδή υπάρχει, ΄όχι με τα viewing angles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Νομίζω ότι συνδέει το full array backlit με την επίστρωση, ότι βοηθάει στο να μην χάνει πολύ contrast επειδή υπάρχει, ΄όχι με τα viewing angles. Αυτό με το contrast μου ακούγεται λογικο στην δικη μου Samsung αναγκάζομαι να εχω στο enchased contrast low , για να μου δίνει μια ψευδαίσθηση αντίθεσης μαυρου με φωτεινου που παιρνουμε από τα oled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε αν θα περιλαμβάνεται η βάση στη συσκευασία; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από jimmy213 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, Agony είπε Θα πρεπε να πειτε για τον Player Να ξερει ο κοσμος ότι δεν παιζει αρκετα files και εχουν μια τηλεόραση και δεν μπορουν να δουν και να ακουσουν πολα formats. Το Full array backlit Δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με τα viewing angles τουλάχιστον από οσα ξερω εγω , η επιστρωση ναι ενοειται κανει δουλεια , αλλα κανει και τα χρωματα μουντα όταν αλλαζεις γωνια θεασης , που αυτό σε ένα σπιτι είναι απολυτα λογικο ότι θα το κανεις , αν εχεις κοσμο να δεις ταινια πχ τι θα κανεις θα τους λες να κατσουν ολοι στο ιδανικο σημειο που εγινε calibration η TV ? δεν νομιζω. Επισης θα πρεπει να διορθώσετε εκει που γραφετε ότι μονο οι επαγγελματικες βγαζουν 10Bit , Δεν ισχυει αυτή την στιγμη βλεπω μπροστα μου στο 10Bit panel Μου 10bit από 1080ΤΙ και από ότι ξερω σιγουρα και η 2080TI βγαζει 10bit . Δοκιμασμενο και σε TV LG c8 αλλα και σε μόνιτορ 10bit FRC σε όλα δουλευει κανονικότατα εφόσον το επιλεξεις από το μενου τις Nvidia. Κατά τα αλλα η συγκεκριμενη για τα δικα μου θελω θα ηταν ότι πρεπει πρην 2 χρονια με ένα τοσο καλο array backlit . Γενικοτερα πιστευω το τερματησαν το ποσο καλο μπορει να είναι το VA panel , και μπραβο στην Samsung, Τωρα όμως παμε για Microled vs OLED να δουμε αυτά που πραγματικα αξιζουν. 10bit με 4:2:2 σε nvidia 1060 κι εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, bvb7 είπε 10bit με 4:2:2 σε nvidia 1060 κι εδω Υπεροχο το πανελ σου , το ειδα από κοντα και να πω την αληθεια μου στο τσακ ηταν να το παρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, Agony είπε Υπεροχο το πανελ σου , το ειδα από κοντα και να πω την αληθεια μου στο τσακ ηταν να το παρω. Ευτυχως το εψαξα λιγο γιατι πηγαινα για την C8. Στα καταστηματα δειχνει πιο εντυπωσιακη απο την Sony 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, bvb7 είπε Ευτυχως το εψαξα λιγο γιατι πηγαινα για την C8. Στα καταστηματα δειχνει πιο εντυπωσιακη απο την Sony Ποια έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα