definitio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Ό,τι λέει ο τίτλος. Το ένα στα 324€ το άλλο στα 394€. Με ενδιαφέρει η κάμερα και η μπαταρία, κυρίως. Στην αυτονομία κερδίζει το Honor, ως προς τη κάμερα έχουν τον ίδιο φακό, αλλά το Mi9 προσφέρει και περισσότερες επιλογές. Ωστόσο στις βραδυνές/χαμηλού φωτισμού νομίζω πως το Honor τα καταφέρνει καλύτερα. Για την οθόνη δεν τίθεται θέμα, αν και δεν αναμένω και αυτή του Honor να με προβληματίσει (έχω Honor 8 τώρα). Με χαλάει που δεν έχει 3.5" της Xiaomi αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να το αποκλείσω γι αυτό το λόγο. έρχονται και τα Asus Zenfone 6 & Mi9t βέβαια.
zx1234r Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Αρκετά καλό το Mi9. Για την μία εβδομάδα που το χρησιμοποιήσα ήταν εξαιρετικά γρήγορο αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να τσεκάρω κάμερα. Κοντά στο S10 σε χαρακτηριστικά με πολύ χαμηλότερη τιμή. Το μοναδικό κακό οι εφαρμογές της Xiaomi αλλά εντάξει, κάποιος απο δω μέσα μου υπενθύμισε πως σβήνονται με adb εντολές.
definitio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μού θύμισες ένα θέμα με διαφημίσεις που έχωνε δεξιά-αριστερά η Xiaomi...αυτό αφορά μόνο τις δικές της εφαρμογές, μάλλον.
chios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Αν μπαίνει στην μέση το zenphone 6 τότε αυτό, mi9 μικρή μπαταρία δεν έχει θύρα ακουστικών, άκρως απαραίτητα για μένα. Ανάμεσα στα 2 του τίτλου προτείνω honor view 20
Spitfire_13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Με το Mi9T ή οπως θα λεγεται νομιζω λυνονται τα 2 απο τα αρνητικα του , δηλαδη ελειψη 3.5mm θυρας και μικρη μπαταρια. Ειμαι και εγω αναμεσα σε Mi 9 και καποιες αλλες αλλα μαλλον θα κανω υπομονη για το Mi 9T , σε 5-6 μερες νομιζω κανει release
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα