kostasbm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 ειναι οπως το google maps σε μερικες περιοχες δεν κανει παραπανω ζουμ η καθολου οι περιορισμοι οσο παει θα γινονται περισσοτεροι
alexioannou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Xiaomi κινητό για drone ότι χειρότερο. Το απαγορευετε είναι σχετικό.Αν πετάς πέριξ του αντικειμένου,σανατοριο στην περίπτωση, 30-40-50m είσαι οκ. Γενικώς σε απαγορευμένα σημεία υπάρχουν αντίμετρα.......το συνηθεστερο να χάσεις τον έλεγχο. Μου συνέβη στα 15m σε πάρκο ενώ ψηλά πάνω πέρναγε ελικόπτερο της αστυνομίας....... *Το κινητό να έχει 3gb ram.H dji έχει λίστα ποια έχουν την καλύτερη συμβατότητα.......
dimitrakis1991 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, alexioannou είπε Xiaomi κινητό για drone ότι χειρότερο. Το απαγορευετε είναι σχετικό.Αν πετάς πέριξ του αντικειμένου,σανατοριο στην περίπτωση, 30-40-50m είσαι οκ. Γενικώς σε απαγορευμένα σημεία υπάρχουν αντίμετρα.......το συνηθεστερο να χάσεις τον έλεγχο. Μου συνέβη στα 15m σε πάρκο ενώ ψηλά πάνω πέρναγε ελικόπτερο της αστυνομίας....... *Το κινητό να έχει 3gb ram.H dji έχει λίστα ποια έχουν την καλύτερη συμβατότητα....... Αυτό που έχω εγώ έχει 4gb ram!καλά εγώ μη νομίζεις ότι ήθελα να το πάω στον Θεό.λιγο πιο πάνω από το ύψος του σανατορίου ήθελα να βγάλω κάποια πλάνα και αυτό ήταν όλο.στα μέτρα που ανέφερες εσύ ήμουν πάνω κάτω!
alexioannou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, dimitrakis1991 είπε Αυτό που έχω εγώ έχει 4gb ram!καλά εγώ μη νομίζεις ότι ήθελα να το πάω στον Θεό.λιγο πιο πάνω από το ύψος του σανατορίου ήθελα να βγάλω κάποια πλάνα και αυτό ήταν όλο.στα μέτρα που ανέφερες εσύ ήμουν πάνω κάτω! 4 ram αλλά είναι.........xiaomi😬😬😬😬😬😬 Είχα το redmi 5 plus 4/64 και μου έκανε αποσύνδεση εν πτήση........μακριά!(άποψη μου) Το huawei p8 3ram δεν έχει κάνει το παραμικρό θέμα 2 χρόνια.......
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 τα κινητα ειναι μια ευκολη αλλα οχι σοβαρη λυση.... δεν αντικαθιστανται η τηλεκατευθυνση και τα μονιτορ αλλα για χαρη ευκολιας εχουν αυτη τη λυση με τα κινητα
dimitrakis1991 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Ενημέρωση για το πρόβλημα του drone:προχθές πήρα το κινητό της αδερφής μου (samsung galaxy A8 2017 αν θυμάμαι καλά το έτος),κατέβασα την εφαρμογη,συνδεσα το drone και το αναγνώρισε κατευθείαν.ανοιξε η εφαρμογή αυτόματα και όλα κομπλε.επειτα αποσύνδεσα το κινητό της και έβαλα το δικό μου και ως δια μαγείας λειτουργούσε κανονικά.το βρήκε το drone και όλα καλά.δεν ξέρω τι έγινε ειλικρινά σας μιλάω.ουτε ενημέρωση εφαρμογής έκανα,ούτε πείραξα στο κινητό κάτι από τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα